Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani nie odezwała się więcej.I nie zadzwoniła do schroniska.Pewnie zmieniła zdanie.A Uzi w sobotę nie wyszedł z boksu.Juz mi sie wydaje ,ze za chwile wyjdzie a on w sobotę nawet noska nie pokaże.Chyba było nas zbyt duzo i wszystkie czekałysmy czy wyjdzie.Pewnie trochę go to przerastało.

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BYć może jest na to pewien sposób: koniec dawania Uziemu smakołyków przez kraty, musimy do tego boksu wchodzić i dopiero dawać psiakom coś dobrego, jeśli ucieknie do budy, straci na tym, myślę, że szybko się zorientuje, ze nie opłaca się uciekać, tak samo jak nauczył się, ze przez kraty boksu jest bezpieczny. Ale tu trzeba konsekwencji.

Posted

mamanabank napisał(a):
BYć może jest na to pewien sposób: koniec dawania Uziemu smakołyków przez kraty, musimy do tego boksu wchodzić i dopiero dawać psiakom coś dobrego, jeśli ucieknie do budy, straci na tym, myślę, że szybko się zorientuje, ze nie opłaca się uciekać, tak samo jak nauczył się, ze przez kraty boksu jest bezpieczny. Ale tu trzeba konsekwencji.

No w tym wypadku trzeba to zastosować.Piekny pies ,dużo osób o niego pyta a przez swoje zachowanie traci szanse na adopcje.

Posted

leni356 napisał(a):
W pierwszy poście nie ma danych do kontaktu, na kogo podawać?

Są na pierwszej stronie wątku łowickiego.Kontakt do mnie i do Mamanabank.Adres mailowy:m.gor zynska@wp.pl 604 10 11 65 a do Mamanabank Ty pamietasz pewnie lepiej!

Posted

[quote name='Paula03']A Uzi w sobotę wyszedł z boksu i biegał razem z Niną i Lolkiem! :)[/QUOTE]

Biegał jak szalony!Troche nerwowo i bardzo czujnie ale biegał i szalał tak jak pozostałe psy.Pozwolił nawet podejśc do siebie,ale kiełbaski juz nie wziął .Zbyt duzo steru i emocji.Uzi oby tak dalej!Zdjęcia mozna wziąc do ogłoszeń.Mozna zamienić te ,które juz są.

Posted

[quote name='Romka']Oby powtórzył wyczyn!Ma szansę wtedy większe szanse na domek.[/QUOTE]
POWTÓRZYŁ,POWTÓRZYŁ!Jeszcze wciąz spiety ale wyszedł z boksu i biegał.Potem cała trójka weszła grzecznie do boksu.