Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani zadzwoniła ale w niedzielę,nie miała czasu.A Uzi nie wyszedł z boksu w sobotę.Juz miał ochotę ale coś mu się nie spodobało i zrezygnował,Na nic się zdały moje namowy.Boks był przez dłuższy czas otwarty a Uzi nie chciał wyjśc ani na chwilę.Bedziemy próbowac dalej.Bo czuje w nim gdzies ,ze to kwestia czasu.A poza tym przeciez gadają sobie z Ninką i Lolkiem...a one sa szczęsliwe po spacerku.

Posted

No i wyszedł kiedy tylko wydawało mu sie ,ze sie nim nie interesujemy.Przez kraty kontakt z nim jest ok.Jak przyniosłam pyszności to łapka trącał mnie ze 3 razy,zeby tylko dac mu jeszcze ale poza boksem albo boksem otwartym nie chce nawiązywac żadnych kontaktów.Pewnie zamkniety boks kojarzy mu sie z bezpieczeństwem a otwarty juz nie.Biedny Uzi schronisko go zmieniło na niekorzyść.

Posted

My z Kają poszłyśmy na spacer z boksem Antosia, a p.Grażynka wypuściła Uziego i resztę, żeby pobiegały po schronisku. I wiecie co Uzi wyszedł! Bardzo się cieszę!

Posted

Paula03 napisał(a):
My z Kają poszłyśmy na spacer z boksem Antosia, a p.Grażynka wypuściła Uziego i resztę, żeby pobiegały po schronisku. I wiecie co Uzi wyszedł! Bardzo się cieszę!
Ja też bardzo się cieszę,chyba najbardziej.Uzi jest takim pieknym psiakiem a zdziczał i stał się mało adopcyjny!

Posted

Za kratami,zbliża sie do człowieka,więcej podaje łapę,zaczepia łapą a poza boksem boi się i nie chce wyjść z boksu ani zbliżyc sie do człowieka.