Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sobotę jeden z przcowników zabronił nam wypuścic Uziego na dziedzińiec.Uzi juz się szykował a Pan brutalnie zgonił ich do boksu.Cała robota nasza na nic!Jestem ciekawa jak bedzie zachowywał sie w te sobotę-Uzi oczywiscie bo na pana poskarżyłam się. Miałam zapytanie o Uziego czekam na telefon około 15 00!

Posted

Rozmawiałam z pania trzy razy i podałam jej namiary na watek Uziegi i Elmo,bo pani podobaja sie kudłacze,jeśli zdecyduje się na któregos psiaka to powiedziała ,ze odwiedzi schronisko w przyszła sobotę i ma do mnie dzwonić!A więc czekam na wiesci

Posted

Nikt do mnie nie dzwonił!Cóz może pani jeszcze zadzwoni!Póki co będe prosic kierownika schroniska o wypuszczanie Uziego na dziedziniec schroniksa w celu oswajania,bo postępy,które zrobił w ostatnim czasie pójdą na marne!Pracownicy schroniska zupełnie tego nie rozumieją!

Posted

Zadzwoniła pani w sprawie Uziego,będzie w sobote około 9 00 w schronisku!Na razie przyjedzie poznac psiaka.Mam nadzieje,ze Uzi poczuje ,ze to może byc szansa i postara sie dobrze zaprezentować!UZI POSTARAJ SIĘ!

Posted

Będe dzis rozmawiac z kierownikiem schroniska na temat wypuszczania Uziego na dziedziniec schroniska!Mam nadzieje ,ze kierownictwo zrozumie nasze intencje i pozwoli Uziego w ten sposób socjalizowac!

Posted

Romka napisał(a):
Zadzwoniła pani w sprawie Uziego,będzie w sobote około 9 00 w schronisku!Na razie przyjedzie poznac psiaka.Mam nadzieje,ze Uzi poczuje ,ze to może byc szansa i postara sie dobrze zaprezentować!UZI POSTARAJ SIĘ!

Uzi, wyjdź śmiało za boks i pokaż, że jesteś świetny!

Posted

Romka napisał(a):

W sobotę? Przecież schronisko jest nie czynne!

Posted

Pani juz powiadomiona ,wczoraj!Jeszcze nie podała kiedy do nas przyjedzie!Jestem też po rozmowie z panem kierownikiem,pozwoli nam wypuszczać Uziego na dziedziniec!BARDZO SIĘ CIESZĘ!

Posted

Juz nie moge doczekac się kolejnej soboty,zeby przekonac się czy Uzi czeka na te soboty i nasze wizyty w schronisku!Byłby to juz widoczny,jakis trwały sukces w jego oswajaniu!