Figafiga Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Uzi brawo!!! coraz bliżej sukcesu...małymi kroczkami...kochany kudłacz :loveu: Quote
Romka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 W sobotę jeden z przcowników zabronił nam wypuścic Uziego na dziedzińiec.Uzi juz się szykował a Pan brutalnie zgonił ich do boksu.Cała robota nasza na nic!Jestem ciekawa jak bedzie zachowywał sie w te sobotę-Uzi oczywiscie bo na pana poskarżyłam się. Miałam zapytanie o Uziego czekam na telefon około 15 00! Quote
Figafiga Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 o kurcze - to smutne, zupełnie jakby nie zależało niektórym osobnikom na adopcji psa!! Quote
Paula03 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Niestety... Mam nadzieję, że coś wyniknie z tego zapytania!!! Quote
Romka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Rozmawiałam z pania trzy razy i podałam jej namiary na watek Uziegi i Elmo,bo pani podobaja sie kudłacze,jeśli zdecyduje się na któregos psiaka to powiedziała ,ze odwiedzi schronisko w przyszła sobotę i ma do mnie dzwonić!A więc czekam na wiesci Quote
Paula03 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Mam nadzieję, że w którymś z kudłaczy pani się zakocha! Quote
Romka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Nikt do mnie nie dzwonił!Cóz może pani jeszcze zadzwoni!Póki co będe prosic kierownika schroniska o wypuszczanie Uziego na dziedziniec schroniksa w celu oswajania,bo postępy,które zrobił w ostatnim czasie pójdą na marne!Pracownicy schroniska zupełnie tego nie rozumieją! Quote
Paula03 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Większość psów boi się wychodzić na spacer, więc te psy mogą biegać po schronisku, ale inne to wręcz powinny wychodzić poza ;) Quote
Romka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Zadzwoniła pani w sprawie Uziego,będzie w sobote około 9 00 w schronisku!Na razie przyjedzie poznac psiaka.Mam nadzieje,ze Uzi poczuje ,ze to może byc szansa i postara sie dobrze zaprezentować!UZI POSTARAJ SIĘ! Quote
Romka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Będe dzis rozmawiac z kierownikiem schroniska na temat wypuszczania Uziego na dziedziniec schroniska!Mam nadzieje ,ze kierownictwo zrozumie nasze intencje i pozwoli Uziego w ten sposób socjalizowac! Quote
kajkoowa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Romka napisał(a):Zadzwoniła pani w sprawie Uziego,będzie w sobote około 9 00 w schronisku!Na razie przyjedzie poznac psiaka.Mam nadzieje,ze Uzi poczuje ,ze to może byc szansa i postara sie dobrze zaprezentować!UZI POSTARAJ SIĘ! Uzi, wyjdź śmiało za boks i pokaż, że jesteś świetny! Quote
Paula03 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Romka napisał(a):Zadzwoniła pani w sprawie Uziego,będzie w sobote około 9 00 w schronisku!Na razie przyjedzie poznac psiaka.Mam nadzieje,ze Uzi poczuje ,ze to może byc szansa i postara sie dobrze zaprezentować!UZI POSTARAJ SIĘ! W sobotę? Przecież schronisko jest nie czynne! Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Pani juz powiadomiona ,wczoraj!Jeszcze nie podała kiedy do nas przyjedzie!Jestem też po rozmowie z panem kierownikiem,pozwoli nam wypuszczać Uziego na dziedziniec!BARDZO SIĘ CIESZĘ! Quote
Romka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Juz nie moge doczekac się kolejnej soboty,zeby przekonac się czy Uzi czeka na te soboty i nasze wizyty w schronisku!Byłby to juz widoczny,jakis trwały sukces w jego oswajaniu! Quote
mamanabank Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 do krat przybiega jak szalony, a gdy tylko otworzy się boks, cały truchleje biedaczek. Quote
Figafiga Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Uzolcu ty kudłaty postaraj się i rozkochaj panią Quote
Paula03 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Kiedy przyjdzie ta pani do schroniska, żeby obejrzeć Uziego? Quote
Romka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Miała być w sobotę czyli za 2 dni ale jeszcze nie dzwoniła do mnie! Quote
Recommended Posts