Romka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 edzia.71 napisał(a):Pomuślałam, że może przesadzić chłopaków ? Nie ma teraz co prawda miejsca ale można o tym pomyśleć. To nie jest zły pomysł...jeszcze lepszy byłby pomysł pracy z Uzim...on nigdy nie był poza schroniskiem... Quote
Romka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Uzi wraz z Zulą pogryżli Lolka...Zula dusiła go bezgłośnie a Uzi gryzł go po nogach i brzuchu...Zula przesadzona do innego boksu...Uzi podszedł do niej jak biegał po dziedzińcu... Quote
mamanabank Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Zula, ulubienica Uziego już dawno w domu, a Uzi... Quote
Romka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 mamanabank napisał(a):Zula, ulubienica Uziego już dawno w domu, a Uzi... Trzeba jakoś do niego dotrzeć...jak to zrobić... Quote
kajkoowa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Uzi, nie bój się już! Nie jesteśmy takie straszne ;) Quote
Romka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Figuś i Lolek byli na spacerku poza schroniskiem...może i Uzi zdecyduje się na spacer...pewnie sobie pogadali...:cool3: Quote
edzia.71 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Romka napisał(a):Figuś i Lolek byli na spacerku poza schroniskiem...może i Uzi zdecyduje się na spacer...pewnie sobie pogadali...:cool3: Trzeba Uziega wysłać na ploteczki do Antosi. Ona wytłumaczy mu w czym rzecz...:evil_lol: Quote
kajkoowa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 edzia.71 napisał(a):Trzeba Uziega wysłać na ploteczki do Antosi. Ona wytłumaczy mu w czym rzecz...:evil_lol: Tez o tym pomyślałam :D Tak jak Tosia namówiła Antosię, tak Loluś i Figuś namówią Uziego :) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Romka napisał(a):Figuś i Lolek byli na spacerku poza schroniskiem...może i Uzi zdecyduje się na spacer...pewnie sobie pogadali...:cool3: Chyba nie przemówili mu do rozumu... Quote
Romka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Chyba jednak nie...innego sposobu trzeba.Osiągnięcia Uziego:drapanie przez kratę i dotykanie jest ok oraz jedzenie z ręki (ostrożne)poza boksem...reszta do wypracowania...niestety...:shake: Quote
sylwiaso Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Uzi ćwoczku Kochany daj sie skusić na spacerek! Quote
Donata Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Uzi , może znów chociaz na biegasy sie wybierzesz? Aż wkrótce i ty sie odważysz zobaczyc swiat poza schronem.. Quote
Romka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Dawałam mu dziś przysmaki i próbowałam pogłaskać, poza boksem nadal nie jest to możliwe,robi uniki... Quote
Olivin Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Romka napisał(a):Dawałam mu dziś przysmaki i próbowałam pogłaskać, poza boksem nadal nie jest to możliwe,robi uniki... jak zasmakuje łakoci to... zapomina troszeczkę o unikach, pazerniak kudłaty, albo pójdzie do domu, albo ... nie ma albo... niech idzie do domu, piękny mądrala. Quote
Donata Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Uzi w weekend tylko biegał po dziedzińcu, zachowywał sie jakby to było jego podwórko, czul sie dobrze. Ale czy to tylko powinno wystraczyc Uziemu? Musimy troche wygospodarowac wiecej czasu i zając sie nim, bo tylko pozwalalysmy mu na bieganie a spacery to co? Myslę że sie uda ateraz Uzi skacz troche wyzej. Quote
Olivin Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Uzi ciągle nie ma odwagi wyjść na spacer. Popracujemy nad tobą kudłaczu i zaczniesz wychodzić na spacerki. Nieduży, piękny pies, czeka na domek. Quote
Romka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jest cudownym psiakiem,który wciąż nie potrafi zaufać: Quote
Romka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Olivin']Uzi ciągle nie ma odwagi wyjść na spacer. Popracujemy nad tobą kudłaczu i zaczniesz wychodzić na spacerki. Nieduży, piękny pies, czeka na domek.[/QUOTE] Oj,tak Olivin trzeba się za niego wziąć...on tak prawie dwa lata biega po schronisku i nic...przez kraty boksu pozwala się dotykać i lubi to bardzo...czasami prosi o głaski,aż wciska się w kraty boksu... Quote
Donata Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Mały kudłaczu najwyższy czas dla ciebie abyś zaczął wychodzic ze schronu. Quote
Romka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Uzi siedzi teraz w boksie ze Smykiem,mają duży boks...może ta zmiana będzie pierwszym krokiem do dalszych postępów socjalizacyjnych Uziego?Oby się udało... Quote
Romka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Uzi i Smyk siedzieli dziś w schronisku w budach,przy kratach boksu był Tymek. Quote
Donata Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Też to zauważyłam i wydaje mi sie że to Tymek odżył w tym boksie natomiast Uzi czuje sie tu trochę niepewnie. Woli przebywać w swej budzie jak Tymek obgryza kość. Quote
Olivin Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Dziś Uzi razem z kolegami z boksu, witał się ze mną bardzo pewnie. Sliczny, kudłaty pies. Na swoim podwóreczku wyglądałby rewelacyjnie. Uzi, do domku... Quote
Recommended Posts