Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Uzi pogonił dzisiaj kota i ganiał się z Perełką po dziedzińcu. A Lolek tradycyjnie poszedł szukać czegoś do jedzenia :)

No to nowy element w socjalizacji Uziego...super!:lol:A Lolkowi trzeba było coś dać...;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

W niedzielę z wyczekiwaniem wpatrywał się w Romkę, żeby go wypuściła. I otworzyła boks, Uzi od razu wypruł węszyć, bo w schronisku był spory ruch, mnóstwo zapachów... ;)

Posted

A dziś w boksie dotknęłam lekko jego noska i łepka...tak przez chwilę...jeszcze do niedawna kłapał zębami a dziś nawet nie uchylał się bardzo od dotyku...:lol:

• 2 weeks later...
Posted

mamanabank napisał(a):
Do Romki już przychodzi do krat boksu, gorzej na zewnątrz, ma ważniejsze sprawy ;-)

Tak ,jak na razie nie pozwala się głaskać inaczej niż przez kraty...

Posted

Uzi zjadł mi dziś z ręki,z dłoni uściśle...kolejny mały kroczek zrobił...no i oczywiście drapanko przez kraty było...żeby tak kiedyś pozwolił się pogłaskać...:lol::lol:

Posted

[quote name='Romka']Uzi zjadł mi dziś z ręki,z dłoni uściśle...kolejny mały kroczek zrobił...no i oczywiście drapanko przez kraty było...żeby tak kiedyś pozwolił się pogłaskać...:lol::lol:[/QUOTE]
Oliwka zdziwiona, że nie daje sie głaskać. Powiedziała "Uzi? - przecież ja już dawno go głaskałam i nie miał nic przeciwko temu"

• 3 weeks later...
Posted

Zapominamy o wszystkich psiakach,tak ich dużo na wątkach...ale ostatnio nie był dobrym kumplem dla Lolka...razem z amstafką Zulą pogryzł kolegę z boksu...

Posted

Paula03 napisał(a):
Mam nadzieję, że Uzi już nie zaatakuje Lolka...

Jak zabierałam go do lecznicy to podbiegł do Lolka i jeszcze raz go ugryzł...a siedzą razem ,w boksie już 5 lat...

Posted

Romka napisał(a):
Jak zabierałam go do lecznicy to podbiegł do Lolka i jeszcze raz go ugryzł...a siedzą razem ,w boksie już 5 lat...

Pomuślałam, że może przesadzić chłopaków ? Nie ma teraz co prawda miejsca ale można o tym pomyśleć.