Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Tośki i Nuka też są na dobrej drodze.

Wiem ,wiem...edzia pracuje "parówkowo"nad nimi...dziś podobno też...aż p.Marek przestraszył się...edzia musi mieć umowę...przypomnij koniecznie...

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Wiem ,wiem...edzia pracuje "parówkowo"nad nimi...dziś podobno też...aż p.Marek przestraszył się...edzia musi mieć umowę...przypomnij koniecznie...

A czego p. Marek się przestraszył? :)

• 3 weeks later...
Posted

Romka napisał(a):
Kaju,robisz co raz lepsze zdjęcia...czyżby Mikołaj był u Ciebie z nowym aparatem...zdjęcie Uziego super...

Był był, jakbyś zaglądała do galerii Sopla, to byś wiedziała :-D

Posted

[FONT=Calibri]przepraszam za offa[/FONT]
[FONT=verdana]chciałam zaprosić na bazarek prowadzony przeze mnie na opłacenie DT Luny[/FONT][FONT=Calibri] [/FONT][FONT=verdana]może znajdziesz dla siebie cos ciekawego ...[/FONT]
[FONT=verdana]polecisz jakiejś osobie ...[/FONT]
[FONT=verdana]lub chociaż pomożesz mi w jego podnoszeniu [/FONT]
[FONT=verdana]http://www.dogomania.pl/threads/1995...-LUNY-do-21.01[/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=verdana]oraz na bazarek cegiełkowy - Gufiemu brakuje dosłownie wszystkiego....[/FONT]
[FONT=verdana]http://www.dogomania.pl/threads/199565-Gufi-b%C5%82aga-o-wsparcie-!!!-choroba-sk%C3%B3ry-brak-funduszy-na-DT-cegie%C5%82kowy-do-21.01[/FONT]
[FONT=verdana]Z góry gorąco dziękuję [/FONT]

Posted

Biegał dziś po dziedzińcu...jedyny sukces to taki,ze wychodzi jednoczesnie z innymi psami z boksu tj.Lolkiem i Ninką,nie czeka tak jak kiedyś,na sam koniec jak one wyjdą a wtedy on chyłkiem wychodził...nie teraz pcha się do wyjścia wraz z innymi...

• 2 weeks later...
Posted

Baaardzo bym chciała,jak próbuję go dotknąć...natychmiast reaguje unikiem...próbowałam przez kraty jest lepiej...ale też jak zobaczy ,ze go dotykam zbyt długo ucieka...

Posted

Romka napisał(a):
Baaardzo bym chciała,jak próbuję go dotknąć...natychmiast reaguje unikiem...próbowałam przez kraty jest lepiej...ale też jak zobaczy ,ze go dotykam zbyt długo ucieka...

Twoje marzenie się spełniło co? Wydrapałaś go, aż się skręcał z radości :-D