Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uzi dał w ucho(dosłownie)Lolkowi.Chłopaki czasami powarkują na siebie ale zaczepia Uzi.Pilnowałam,zeby po spacerku Lolka,Uzi znów mu nie przywalił.Uzi spojrzał na mnie i pogroziłam mu palcem,wiedział o co chodzi i przestał zaczepiać Lolka.

• 2 weeks later...
Posted

Musicie mi uwierzyć,ze to Uzi.Byłam u Ambry a Uzi,który ma zawsze otwarty boks,zeby wyszedł z boksu sam jak wyprowadzamy jego towarzyszy,wyszedł z boksu nie zważająć ,ze w schronisku jest dużo ludzi.Kolejny mały SUKCES Uziego...

Posted

[quote name='Romka']Ale pewnie nie wyszedł z boksu...chyba,ze się mylę?[/QUOTE]
Nawet go nie otwieraliśmy. Tylko z Tobą Romciu zawsze wypuszczamy psiaki, tak to wyszliśmy na spacer z Foksikiem i wypuściliśmy Bezę z Felkiem i tym nowym psiakiem.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Romka napisał(a):
Paula jak wybierzesz zdjęcia to możemy pokusić się o ogłoszenia,kiedyś były ogłoszenia i nawet był odzew...

Ogłoszenia robiła balsha z tego co pamiętam, ale jak chcecie to ja mogę zrobić :)
A zdjęcia są na 19 i chyba 20 stronie ;)

Posted

Romka napisał(a):
Jak robiła bahlsa to są odnawiane tylko odzewu nie ma...

Ale mi chodzi o to żeby były ogłoszenia ze zdjęciami jak wyszedł z boksu, bo stare ogłoszenia ma ze zdjęciami zza krat. :)

Posted

Paula a ja bym najpierw sprawdziła czy są nowe zdjęcia u Bahlsy i jeśłi nie ma podesłałabym jej zdjęcia do wymiany...Może Albinkem zająć się trzeba?Napisze mu tekst do ogłoszeń zdjęcia juz są...może on...

Posted

Romka napisał(a):
Paula a ja bym najpierw sprawdziła czy są nowe zdjęcia u Bahlsy i jeśłi nie ma podesłałabym jej zdjęcia do wymiany...Może Albinkem zająć się trzeba?Napisze mu tekst do ogłoszeń zdjęcia juz są...może on...

Uzi też ma ogłoszenia ze starymi zdjęciami. To mam wybrać kilka zdjęć i podrzucić Bahlsie razem z Korą? :)

Posted

Paula03 napisał(a):
Uzi też ma ogłoszenia ze starymi zdjęciami. To mam wybrać kilka zdjęć i podrzucić Bahlsie razem z Korą? :)

Zapytaj najpierw czy ma czas bo szykujemy dla niej pakiet nowych psiaków,zapytaj najuprzejmiej czy zgodzi sie na wymianę...to też jest mnóstwo pracy...a jesli zgodzi sie to wrzucaj...

Posted

Romka napisał(a):
Zapytaj najpierw czy ma czas bo szykujemy dla niej pakiet nowych psiaków,zapytaj najuprzejmiej czy zgodzi sie na wymianę...to też jest mnóstwo pracy...a jesli zgodzi sie to wrzucaj...

Dobra, to zaraz do niej napisze :)