Figafiga Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Taa, druga Bojka oczywiście w schronisku, bo u Sylwiaso pokazała jaka jest naprawdę - zabawna i otwarta!!!;-) Quote
Romka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Oby Uzi szybko znalazł kogoś kto pokaże mu,ze nie ma się czego bać.Bardzo długo siedzi w schronisku... Quote
kajkoowa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Uzi boi się już, gdy oprócz mnie, Pauli i Romki w schronisku jest jakaś inna osoba. Quote
mamanabank Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 dlatego ja nie przychodzę w soboty, żeby nie straszyć Uziego :eviltong: Quote
Romka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Uzi dał w ucho(dosłownie)Lolkowi.Chłopaki czasami powarkują na siebie ale zaczepia Uzi.Pilnowałam,zeby po spacerku Lolka,Uzi znów mu nie przywalił.Uzi spojrzał na mnie i pogroziłam mu palcem,wiedział o co chodzi i przestał zaczepiać Lolka. Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Musicie mi uwierzyć,ze to Uzi.Byłam u Ambry a Uzi,który ma zawsze otwarty boks,zeby wyszedł z boksu sam jak wyprowadzamy jego towarzyszy,wyszedł z boksu nie zważająć ,ze w schronisku jest dużo ludzi.Kolejny mały SUKCES Uziego... Quote
kajkoowa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Tak, Uzi wyszedł, choć wcześniej w schronisku byli nieznani mu chłopcy! Brawa dla Uziego!:klacz: Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ale pewnie nie wyszedł z boksu...chyba,ze się mylę? Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']Ale pewnie nie wyszedł z boksu...chyba,ze się mylę?[/QUOTE] Nawet go nie otwieraliśmy. Tylko z Tobą Romciu zawsze wypuszczamy psiaki, tak to wyszliśmy na spacer z Foksikiem i wypuściliśmy Bezę z Felkiem i tym nowym psiakiem. Quote
argusiowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A o Uzim zapomniały cioteczki! Juz Cię psinko podrzucam! :D Quote
Paula03 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Dziewczyny, a może by tak Uziego ogłosić z tymi zdjęciami jak biega po schronisku? Bo na ma ogłoszenia tylko ze zdjęciami zza krat... Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Paula jak wybierzesz zdjęcia to możemy pokusić się o ogłoszenia,kiedyś były ogłoszenia i nawet był odzew... Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Romka napisał(a):Paula jak wybierzesz zdjęcia to możemy pokusić się o ogłoszenia,kiedyś były ogłoszenia i nawet był odzew... Ogłoszenia robiła balsha z tego co pamiętam, ale jak chcecie to ja mogę zrobić :) A zdjęcia są na 19 i chyba 20 stronie ;) Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jak robiła bahlsa to są odnawiane tylko odzewu nie ma... Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Romka napisał(a):Jak robiła bahlsa to są odnawiane tylko odzewu nie ma... Ale mi chodzi o to żeby były ogłoszenia ze zdjęciami jak wyszedł z boksu, bo stare ogłoszenia ma ze zdjęciami zza krat. :) Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 U Uziego pewnie nic nie było zmieniane... Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 To jak chcecie mogę zrobić mu ogłoszenia z innym zdjęciami :) Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Paula a ja bym najpierw sprawdziła czy są nowe zdjęcia u Bahlsy i jeśłi nie ma podesłałabym jej zdjęcia do wymiany...Może Albinkem zająć się trzeba?Napisze mu tekst do ogłoszeń zdjęcia juz są...może on... Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Romka napisał(a):Paula a ja bym najpierw sprawdziła czy są nowe zdjęcia u Bahlsy i jeśłi nie ma podesłałabym jej zdjęcia do wymiany...Może Albinkem zająć się trzeba?Napisze mu tekst do ogłoszeń zdjęcia juz są...może on... Uzi też ma ogłoszenia ze starymi zdjęciami. To mam wybrać kilka zdjęć i podrzucić Bahlsie razem z Korą? :) Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Paula03 napisał(a):Uzi też ma ogłoszenia ze starymi zdjęciami. To mam wybrać kilka zdjęć i podrzucić Bahlsie razem z Korą? :) Zapytaj najpierw czy ma czas bo szykujemy dla niej pakiet nowych psiaków,zapytaj najuprzejmiej czy zgodzi sie na wymianę...to też jest mnóstwo pracy...a jesli zgodzi sie to wrzucaj... Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Romka napisał(a):Zapytaj najpierw czy ma czas bo szykujemy dla niej pakiet nowych psiaków,zapytaj najuprzejmiej czy zgodzi sie na wymianę...to też jest mnóstwo pracy...a jesli zgodzi sie to wrzucaj... Dobra, to zaraz do niej napisze :) Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bahlsa powiedziała, że może zrobić im ogłoszenia, tylko dobrze by było, gdyby był nowy tekst :) Ktoś chętny napisać? ;) Quote
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Mamanabank,Korusi i Uziemu nowego tekstu trzeba...PLIS... Quote
Recommended Posts