Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leon był a Desktopem na spacerku,rany jak on teraz lubi spacerować,bez problemu zakładamy obrożę i idziemy na spacer...przywiozłam dla Leonka 2 worki karmy dla psów aktywnych,oby poprawił się jeszcze bardziej...

Posted

Leonek jest w lecznicy,odwiedziłam go przy okazji wizyty w lecznicy,siedzi spokojnie w klatce i jest lekko zdeprymowany...podrapałam go palcem po łapie,spojrzał na mnie i było już trochę lepiej...znów miał pobieraną krew i robione różne badania...wszystko,zeby był zdrowy i szybko znalazł domek...

Posted

Leon był bardzo zarobaczony,jest po intensywnym leczeniu...p.doktor powiedziała,ze teraz po karmie,którą dostaje(wysoko energetycznej)powinien bardzo ładnie przytyć...

Posted

Romka napisał(a):
Leona nie było dziś w boksie,jest w lecznicy na badaniu coopy...pani doktor chce wiedzieć dlaczego nie przyswaja białka...może ma dużo robali...

Zdaje się, że my miałyśmy za te badania zapłacić, tak?

Romka napisał(a):
Leon był bardzo zarobaczony,jest po intensywnym leczeniu...p.doktor powiedziała,ze teraz po karmie,którą dostaje(wysoko energetycznej)powinien bardzo ładnie przytyć...

Czyli nareszcie wiadomo co mu było

Posted

[quote name='Paula03']Możemy go w sobotę wziąć na spacer w sobotę i trochę poczesać ;) Co wy na to?[/QUOTE]
Jestem za ,zobaczymy tylko jak zniesie czesanie...