Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A oto Leonek w pierwszą noc po zabiegu:

Widać,że jest obolały i trochę słaby.Dziś znów dzwoniłam do lecznicy i pani doktor powiedziała,że Leon czuje się bardzo dobrze.

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak mi przykro, że Leonkowi się to przytrafiło. To bardzo poważna operacja. Z domem tymczasowym może być tak bardzo trudno. Jak dobrze, Leonku, dobrze że czujesz się lepiej. Kurcze, gdzie szukać domu tymczasowego? Napiszę do chauwy.

Posted

[quote name='Cantadorra']Tak mi przykro, że Leonkowi się to przytrafiło. To bardzo poważna operacja. Z domem tymczasowym może być tak bardzo trudno. Jak dobrze, Leonku, dobrze że czujesz się lepiej. Kurcze, gdzie szukać domu tymczasowego? Napiszę do chauwy.[/QUOTE]
A czy Leon nie może iść na miejsce Rufusa?

Posted

To nie jest dobry pomysł :shake: Leon jest indywidualistą. Dziś wrócił do schroniska, w którym ma duży boks i otrzymuje specjalistyczną karmę. Będziemy się o niego troszczyć:eviltong: alllllllle...
[B]SZUKAMY DOMU TYMCZASOWEGO DLA LEONA[/B] [B] !!!!![/B]

Posted

Dziś był na spacerku, został nakarmiony wg zaleceń Pani doktor i wymieniliśmy mu kołnierz. Romka zainwestowała w specjalist. pasztecik, który bardzo Leonkowi smakował. Leon czuje się dobrze i jak zwykle nabija kilometry dookoła budy.

Posted

Zgodnie z zaleceniami p.doktor Leon jest karmiony małymi a częstymi dawkami karmy Gastro Intestinal Canine Royal Canin,Leonkowi wraca apetyt i jest non stop głodny.Dziś kiedy kończyliśmy już pracę w schronisku Leon dostał jeszcze do jedzenia trochę ryżu z warzywami i kurczakiem.Ma zmienioną miskę na mniejszą.MUSIMY MU KUPIĆ KARMĘ,Donato pamiętaj o zmówieniu karmy dla Leonka!

Posted

Właśnie wchodzę na stronę Krakvetu i postaram się szybciutko zamówić a może do tego czasu jakoś go podkarmijmy czymś gotowanym?

Juz zamówiłam i wysyłam w pdf potwierdzenie przelewu na kwote 189,80 za 20 puszek po 400 gram. Jest tu najtaniej inne firmy nie prowadza tej spzredaży karmy weterynaryjnej. Prosilam oby jak najszybciej nam dostarczyli a do tego czasu może w Łowiczu dokupię ze dwie puszki?

Posted

Donata napisał(a):
Właśnie wchodzę na stronę Krakvetu i postaram się szybciutko zamówić a może do tego czasu jakoś go podkarmijmy czymś gotowanym?

Juz zamówiłam i wysyłam w pdf potwierdzenie przelewu na kwote 189,80 za 20 puszek po 400 gram. Jest tu najtaniej inne firmy nie prowadza tej spzredaży karmy weterynaryjnej. Prosilam oby jak najszybciej nam dostarczyli a do tego czasu może w Łowiczu dokupię ze dwie puszki?

Super!Na Leonka trzeba teraz uważać w szczególności...

Posted

Cantadorra napisał(a):
To Leonek ma co jeść :) na zdrowie Leonku :)

Dopiero w piątek będzie właściwa karma,więc po konsultacji z p.doktor postanowiłyśmy karmić Leonka do piątku ryżem z kurczakiem i marchewką.Dziś gotowała ciotka Romka,jutro i pojutrze prawdopodobnie ciotka Donata.;)