mamanabank Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Tej jego cholernej pani należą się stosowne podziękowania... Quote
bahlsa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='mamanabank']Tej jego cholernej pani należą się stosowne podziękowania... pisałam o tym w poprzednim poście ale wykasowałam, poprzedniej właścicielce.....DOBRZE ŻYCZĘ :angryy: bardzo mi żal, że tak to się skończyło. mamanabank, wykorzystajcie miejsce Odyna dla tego krótkowłosego onka, o ile będzie to możliwe. http://www.garnek.pl/szukam/8864805/nie-doczekal-domu-odszedl-w Quote
mamanabank Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='bahlsa']pisałam o tym w poprzednim poście ale wykasowałam, poprzedniej właścicielce.....DOBRZE ŻYCZĘ :angryy: bardzo mi żal, że tak to się skończyło. mamanabank, wykorzystajcie miejsce Odyna dla tego krótkowłosego onka, o ile będzie to możliwe. http://www.garnek.pl/szukam/8864805/nie-doczekal-domu-odszedl-w pokażemy pani inne nasze psiaki... Quote
argusiowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 hm...biedny psiak... przykra wiadomość na koniec dnia :(:( Quote
anawa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Aż mnie zamurowało....................... Przecież padaczka nie oznacza śmierci............... Co się stało????????????? Jak?????? Dlaczego???????????????????????????????????????????????????????????? Quote
Romka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jak przyjechałysmy do schroniska Odyna juz nie było.Dowiedziałyśmy się od pani doktor,ze miał jeszcze napady padaczkowe i lekarz podjął najtrudniejszą decyzję z możliwych!Nam tez jest bardzo przykro ,tym bardziej,ze miał juz domek. Quote
anawa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Decyzji lekarza nie będę komentowć, bo nie wiem, co się naprawdę wydarzyło...... SZkoda Odyna............ Wierzcie mi, że łzy się w oku zakręciły............. Taki piękny pies............ Mam prośbę: nie zapominajcie o moim podopiecznym w schronie w Kotliskach. Jemu naprawdę bardzo pilnie potrzebny jest troskliwy właściciel, bo każdy następny dzień w schronisku pogłębia jego depresję. Może pani chetna na Odyna zechce dać domek Welshowi: http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-pilnie-potrzebny-ds-i-pomoc-w-ogA-aszaniu Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Anawa ,pani czyta ten wątek na pewno!Myslisz ,ze o tym nie pmiętałam,ale pani chce wziąć szczeniaka! Quote
anawa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Nie wiedziałam, że ma być szczeniak..............Odyn był dorosły............ :( Quote
Romka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Taki boks Odyna zastałam w sobotę.W misce jeszcze była woda i jedzenie.Widzicie ten ślad na ziemi... Quote
Redpit Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 :candle: - wszystkiego NAJ... byłej "właścicielce" :( Quote
anawa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Redpit']:candle: - wszystkiego NAJ... byłej "właścicielce" :([/QUOTE] Niech tą babę szlag trafi!!!! :angryy: Quote
*Gajowa* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Tak mi przykro psiulku, ze nie doczekałeś nowego domu... zabił Cię stres i tęsknota... Quote
Recommended Posts