Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za upierdliwość ale chodzi nam przede wszystkim o odszukanie właściciela a nie adopcję, czyż nie tak? Jeśli dałoby sie zrobić chociaż ze dwie wyraźne fotki to jestem za ogłaszaniem ale to Wy jesteście szefowe ;)

Posted

Dzwoniłam do lecznicy.Odynka znaleziono na trasie Poznań-Warszawa!Ktos zgłosił go po wypadku i lekarz pojechał udzielic pomocy.Jesli tak to psiak mógł komuś uciec z okolicznych domostw.Tylko dlaczego nikt go nie szuka!Taki piękny pies ja byłabym juz w schronisku!

Posted

Niestety, wystarczy wziąć Nowego Łowiczanina do ręki i poczytać ogłoszenia, roi się od pseudo...m.in. DON-ków. Starszy pies mógł być komuś niepotrzebny... Bo przecież mają młodsze... Chciałabym się mylić.

Posted

anawa zdjęcia zrobiłam jakie zrobiłam, czyli do doopki, bo psiak był po operacji,a wyprowadzenie go niosło konsekwencję rozwalenia rany, wiadomo ta radośc z opuszczenia kojca widok piesków.
Mam nadzieję, że w szpitalu nie posiedzę długo i uda mi się załatwić osobę do wyprowadzenia Odynka i wielu innych psiaków i zrobienia im rewelacyjnych, w pełni adopcyjnych zdjęć.
;-)

Posted

Figafiga napisał(a):
anawa zdjęcia zrobiłam jakie zrobiłam, czyli do doopki, bo psiak był po operacji,a wyprowadzenie go niosło konsekwencję rozwalenia rany, wiadomo ta radośc z opuszczenia kojca widok piesków.
Mam nadzieję, że w szpitalu nie posiedzę długo i uda mi się załatwić osobę do wyprowadzenia Odynka i wielu innych psiaków i zrobienia im rewelacyjnych, w pełni adopcyjnych zdjęć.
;-)

Jasne, czekamy spokojnie bo dobre zdjęcia to jednak podstawa - najważniejsze w ogłoszeniach :)

Posted

Mam wieści w sprawie Odyna!
Odyn to prawdopodobnie Reks, jeżeli został znaleziony na tej ulicy, tak jak powiedziała mi koleżanka! Uciekł z podwórka i wpadł pod samochód, właścicielka nie mogła zabrac psa, więc wróciła do domu po telefon, zeby zadzwonić do męża, aby zabrać psa do lecznicy ale jak wróciła psa już nie było! Tak wynika z informacji od koleżanki, gdyż mama koleżanki pracuje właśnie z właścicielką psa! Koleżanka powiedziała informację o psie mamie, która przekaże to właścicielce i zobaczymy co z tego wyniknie!

Posted

Oby tak, podobno na podwórku jest jeszcze inny piesek!
I koleżanka nie była na 100% pewna, ale powiedziała ( kilkukrotnie była u pani i psa), że Odyn chyba ma padaczkę! Nie wiem ile w tym prawdy, ale taka informacja tez padła!

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Oby tak, podobno na podwórku jest jeszcze inny piesek!
I koleżanka nie była na 100% pewna, ale powiedziała ( kilkukrotnie była u pani i psa), że Odyn chyba ma padaczkę! Nie wiem ile w tym prawdy, ale taka informacja tez padła!

Po 1. Reks ma PADACZKĘ ILE RAZY MAM CI KAJA MÓWIĆ.!!
po 2.To jest prawda .!!
Po 3. Moja mam tam nie pracuję.!!
Patrycja. Nie Klaudia to pisała.