Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani mieszka w mieszkaniu z 5-miesięczną kotką i suczką owczarka niemieckiego.Jeśli Odynek bedzie grzecznie się sprawował to moze zamieszkac w tym mieszkaniu zanim pani zbuduje ogrodzenie!Mam zdjęcie wkleję wieczorem!

Posted

Romka, przesłałam Ci do wiadomości maila.
Pani pytała o Odyna (okolice Krosna - daaleekoo), poprosiłam Panią o kontakt mailowy (Pani chciała, żeby do niej zadzwonić).
Jeżeli nie Odyn, to może dasz na Panią namiary do kogoś z tamtych okolic?

Posted

Wydaje mi się, że powinien być ok do kotów, w końcu to taki olbrzymi misiek, który obrywa od innych.
Odyn..chociaż Ty...idź już do domu! :painting:
(zaczynam powoli wątpić w skuteczność ogłoszeń :niewiem:)

Posted

bahlsa napisał(a):
Wydaje mi się, że powinien być ok do kotów, w końcu to taki olbrzymi misiek, który obrywa od innych.
Odyn..chociaż Ty...idź już do domu! :painting:
(zaczynam powoli wątpić w skuteczność ogłoszeń :niewiem:)

Ogłoszenia są jedyną szansą dla naszych psiaków, nie myśl tak, wiele ludzi zagląda do internetu.

Posted

Dziewczyny mam dla Was smutna wiadomość!Potwierdziły się informacje z pierwszych stron naszego watku:Odyn wczoraj miał atak padaczkowy.Dostał juz leki ale kiedy przyszłyśmy do schroniska leżał bezwładnie i nie reagował.Podniósł potem lekko głowę ale wierzcie mi wyglądał bardzo żle.Pani doktor powiedziałą,ze jesli napady nie będa często to jakość zycia Odynka będzie dobra a jęsli będą często to będzie miał smutne życie.NIe wiemy co wywołało atak:moze pogoda a moze przestały działać leki przeciwpadaczkowe jeśli był leczony.Odynek lezy teraz w boksie gdzie ostatnio była Lena i ma spokój ,który jest mu teraz bardzo potrzebny.Mamanabank zrobiła zdjęcia Odynkowi.Po przyjeżdzie z hoteliku z BALBINĄ pewnie wrzuci na watek.Trzymajmy kciuki za Odynka.Pani ,która miałą adoptowac Odynka juz powiadomiona czekamy na jej decyzję!

Posted

O kurczę, a nie chciałam, żeby ta wiadomość się potwierdziła! Czyli jednak właścicielka pozbyła się Odyna, biedaczek :(
Czekamy na decyzję, Odynek to wartościowy pies!

Posted

O rany!!! To niedobrze, bardzo niedobrze. Ale pocieszający jest fakt, że to dopiero pierwszy atak od początku pobytu Odyna w schronisku a to znaczy, że te ataki nie są częste. Raz na kilka miesięcy - to można przeżyć. Niebezpiecznie będzie, jeśli częstotliwość zwiększy się do kilku w tygodniu. Mój kot zaczął od ataków raz na miesiąc. Po dłuższym czasie, nagle ataki zaczęły wystepować co 4 godziny. Wtedy trzeba było rozpocząć podawanie relanium i do dziś co 12 godzin podaję mu małą dawkę (0.5mg). Teraz ma ataki mniej więcej raz na półtora-dwa miesiące.

Posted

O ile Odyn dożyje dnia adopcji. Wyglądał naprawdę źle...
Zdjęć niestety nie mam, zostały przez przypadek skasowane, ale dziewczyny będą dzisiaj w schronisku zrobią kolejne i mam nadzieję, ze Odyn nie będzie na nich tylko leżał nieprzytomny...