Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dzwoniłam dzis do pani doktor,Odynek juz po kastracji!W sobote zobaczymy go to napiszemy cos wiecej! Quote
kajkoowa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Odyn był najważniejszym bogiem Normanów, był bogiem mądrości i wojny :) Quote
Figafiga Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 mądrości ok się zgodzę, że nie wojny nasz Odynek hi hi hi Quote
UMilki Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Trzymam kciuki za Ciebie Odynie, bo jesteś przepiękny! On jest dostojny i nie będzie się z babami kłócił. Jak każdy facet woli święty spokój ;) Quote
mamanabank Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Święty spokój... ale jak go zobaczyłam na ostatnim zdjęciu... bez sensu, on nie powinien być w schronisku, w ogóle sobie nie radzi. Zdjęcia ma Romka. Quote
Paula03 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 A tutaj nasz Odyn: Zdjęcie z daleka, bo Odyn strasznie się ucieszył, że może choć na chwilę wyjść, że nie mogłam mu zrobić zdjęcia... Quote
mamanabank Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jak się Odyn zachowywał poza boksem w stosunku do Was? Quote
kajkoowa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nie przybiegał po głaski, ale też nie zachowywał się agresywnie, był tk jakby nieobecny. Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dziewczyny juz wróciłam do świata zywych,po cholernej grypie ,jeszcze w domu ale juz w lepszej kondycji.Zaraz wstawie zdjęcia i pochwalę się ,ze juz sprawdzamy domek dla naszego Odynka.Wrazenia z zeszłej soboty:łagodny olbrzym zupełnie nie bał się przejścia pomiędzy boksami wśród gromady szczekających psiaków.A tego własnie boją sie najbardziej wszystkie psiaki ,które wypuszczamy z boksu.Wniosek Odynek jest bardzo zrównowazony.Był nieobecny bo nie ma z nami takiego kontaktu jak większośc naszych schroniskowych psiaków.Bo albo jest po wypadku,albo jest na kwarantannie albo jest pogryziony i leczy się albo jest terroryzowany przez kobitki z własnego boksu.Trzeba powiedziec ,ze Odynek podszedł do nas jeszcze w boksie i spróbował przyniesionych pyszności.Otworzyłysmy boks i to własnie Odyn wyszedł jako pierwszy.Ta jego niobecność spowodowana była moim zdaniem także jego ciekawością bo na terenie schroniska był po raz pierwszy. Quote
bahlsa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Romcia, jesteś :) martwiłam się, że nie ma Twoich wpisów. Bardzo miłe wieści, że sprawdzacie dom dla Odyna. Trzymam za olbrzyma kciuki :) Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 bahlsa napisał(a):Romcia, jesteś :) martwiłam się, że nie ma Twoich wpisów. Bardzo miłe wieści, że sprawdzacie dom dla Odyna. Trzymam za olbrzyma kciuki :)Całą zimę byłam zdrowa a tu proszę zachorowałam jak idzie wiosna... Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Zobaczcie jak Borys pogryzł naszego Odynka,ma całe wygolone uszy i czubek głowy Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Tu tez widać jak wygląda Odynek po pogryzieniu. Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A tu widać bliznę po uderzeniu,juz jej prawie nie widać. Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Odynek w ulubionym miejscu wszystkich psiaków. Quote
Figafiga Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 w nowym domku odrośnie mu grzywa i rany się zabliźnią i znikną.....to wspaniały pies... Quote
anawa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jakoś przegapiłam wiadomość, że Odyn został pogryziony. Myślałam, że jest tylko po wypadku...... Biedny Odynek..............jest taki piękny....... Quote
Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 A dzis znów zadzwonił do mnie jakiś chętny na Odynka.Na wieść o tym ,że Odyn jest po kastracji nie był zainteresowany psem.Masakra! Quote
Figafiga Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 ciule, do roboty się wziąść, a nie zarabiać rozmnażając... Quote
UMilki Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Odynie, co Ty jeszcze w schronie robisz?! Dobrze, że po kastracji, bo wykorzystywany nie będzie ;) i trafi na pewno do odpowiedniego domu. Sama bym go chętnie wzięła, ale chłop by mnie z domu pogonił. Eh... Quote
Recommended Posts