Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny juz wróciłam do świata zywych,po cholernej grypie ,jeszcze w domu ale juz w lepszej kondycji.Zaraz wstawie zdjęcia i pochwalę się ,ze juz sprawdzamy domek dla naszego Odynka.Wrazenia z zeszłej soboty:łagodny olbrzym zupełnie nie bał się przejścia pomiędzy boksami wśród gromady szczekających psiaków.A tego własnie boją sie najbardziej wszystkie psiaki ,które wypuszczamy z boksu.Wniosek Odynek jest bardzo zrównowazony.Był nieobecny bo nie ma z nami takiego kontaktu jak większośc naszych schroniskowych psiaków.Bo albo jest po wypadku,albo jest na kwarantannie albo jest pogryziony i leczy się albo jest terroryzowany przez kobitki z własnego boksu.Trzeba powiedziec ,ze Odynek podszedł do nas jeszcze w boksie i spróbował przyniesionych pyszności.Otworzyłysmy boks i to własnie Odyn wyszedł jako pierwszy.Ta jego niobecność spowodowana była moim zdaniem także jego ciekawością bo na terenie schroniska był po raz pierwszy.

Posted

bahlsa napisał(a):
Romcia, jesteś :) martwiłam się, że nie ma Twoich wpisów.
Bardzo miłe wieści, że sprawdzacie dom dla Odyna.
Trzymam za olbrzyma kciuki :)
Całą zimę byłam zdrowa a tu proszę zachorowałam jak idzie wiosna...

Posted

Jakoś przegapiłam wiadomość, że Odyn został pogryziony. Myślałam, że jest tylko po wypadku...... Biedny Odynek..............jest taki piękny.......

Posted

Odynie, co Ty jeszcze w schronie robisz?!
Dobrze, że po kastracji, bo wykorzystywany nie będzie ;) i trafi na pewno do odpowiedniego domu.
Sama bym go chętnie wzięła, ale chłop by mnie z domu pogonił. Eh...