Romka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wszystko przekażę pani doktor.Odyn będzie miał dzis szyte ucho,prawdopodobnie Borysek go załatwił.Odyn siedzi teraz w boksie z Mela i Fizią!Musieli tego olbrzyma gdzies przesadzić bo Borys go nie lubi,choc podejrzenie padło na Śnieżkę.Wyjasniłam dziś wszystko w schronisku,ze nie Śniezka tylko Borys .Jak pani doktor wróci zaraz zadzwonie do niej z prosba! Quote
Figafiga Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Ja bym dała Odyna do Zadry i Antka, a Tapczana wywaliła do Borysa. Odyn nie może siedzieć w małym boksie...a boks Zadry jest duży!!! Quote
Figafiga Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 jak ja bym chciała pracowac w schronie!ale bym porządziła Quote
Romka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Mam nadzieje ,ze ten watek przeczyta kierownictwo schroniska moze zastosuja sie do sugestii. Quote
Romka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Odynek dostał antybiotyki tak na wszelki wypadek,ale jest wszystko ok.Kochany olbrzym musi byc bardzo łagodny skoro Borys próbuje rzadzic.Moze dlatego nikt po niego nie przyszedł jest za mało ostry. Quote
Paula03 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Borys się na starość rozbrykał! Nigdy bym nie podejrzewała, że Borys mógł coś zrobić Odynowi prędzej na odwrót. Oj z tymi psami to jest kłopot. Zawsze znajdzie się jakiś, który nie lubi kolegi/koleżanki z boksu... Quote
Romka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Myślisz Figa o tzw wrednych sukach,samo życie!A tak juz na powaznie przekazałam prosbę osoby zainteresowanej Odynem i naszą i poprosiłam p.Maję o uwzględnienie Odyna do kastracji najszybciej jak to bedzie mozliwe. Quote
anawa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 mamanabank napisał(a):No i nie wiem, czy nie zszedłby przy tej operacji, którą miał... jak sądzisz? To akurat niekoniecznie............... Z padaczką da się żyć ale co to za życie............. Myslę, że Odyn nie ma padaczki. Quote
*Gajowa* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Trzymam kciuki za dobry domek dla Odyna . Oby tylko do niego dotrwał bez dalszych obrażeń. Quote
anawa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dziewczyny, przybywajcie tłumnie na nowy wątek, bo strasznie tam pusto, smutno i beznadziejnie....... http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-pilnie-potrzebny-dt-lub-ds?p=14228087 Quote
Romka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 A ja miałam znów zapytanie o Odyna czekam co bedzie działo sie dalej! Quote
Romka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Figafiga napisał(a):Ja bym dała Odyna do Zadry i Antka, a Tapczana wywaliła do Borysa. Odyn nie może siedzieć w małym boksie...a boks Zadry jest duży!!! Tapczanik był z Boryskiem i Śniezka.I...juz nie jest!Borys go zaczepiał no to Tapiszon nie był dłuzny.Efekt-Borys ma zakrwawione ucho! Quote
anawa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Romka napisał(a):A ja miałam znów zapytanie o Odyna czekam co bedzie działo sie dalej! Na co czekamy? Zastanawiają się? Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Oferta jednej z pytajacych jest bardzo powazna ale pani mogłaby wziąć Odynka dopiero na poczatku kwietnia jesli Odyn nie znajdzie domu ona gotowa jest zabrac go ze schroniska(budowa ogrodzenia w toku)Ze zdjęć ,które pani przysłała chetnie bym dała tam Odynka.Ale dzis znów miałam zapytanie o psiaka (inne) ale na razie cisza ale kto wie... Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nasz łagodny olbrzym został sterroryzowany przez kobitki ze swojego boksu :Melę i Fizię.Nie pozwoliły wyjść mu z budy i podejść do krat po głaski i on posłusznie schował sie w budzie.Wyobrażacie to sobie!!! Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 należy dodać, że Mela jest psiakiem średnim, a Fizia miniaturowym. Kochany Odyn... Quote
bahlsa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 no w głowie się nie mieści, żeby dwie mniejsze psie kobietki zapędziły wielkopsa do budy :D no cóż, w życiu tak bywa ;) a jak z ewentualnym domkiem dla owczarka? wszystko ucichło? nikt go nie chce? Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Bahlsa przeczytaj post 140 mysle ,ze dla Odyna jest pewna szansa! Quote
bahlsa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 super :) przyznaję się, że nie doczytałam, przeoczyłam tak ważną wiadomość :) Quote
kajkoowa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 I kolejna świetna wiadomość, no po prostu BOMBA! Trzymam kciuki! Quote
Romka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dostałam kolejne zapytanie o Odyna,to łącznie juz 3 zapytania były! Quote
Paula03 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jej, a może jakiegoś innego psa im podsunąć, bo w końcu Odyn pójdzie tylko do jednego domu :) Quote
Romka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zobaczymy co da sie z tym zrobić!Na pewno nie stracimy okazji Paula! Quote
Recommended Posts