Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko przekażę pani doktor.Odyn będzie miał dzis szyte ucho,prawdopodobnie Borysek go załatwił.Odyn siedzi teraz w boksie z Mela i Fizią!Musieli tego olbrzyma gdzies przesadzić bo Borys go nie lubi,choc podejrzenie padło na Śnieżkę.Wyjasniłam dziś wszystko w schronisku,ze nie Śniezka tylko Borys .Jak pani doktor wróci zaraz zadzwonie do niej z prosba!

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odynek dostał antybiotyki tak na wszelki wypadek,ale jest wszystko ok.Kochany olbrzym musi byc bardzo łagodny skoro Borys próbuje rzadzic.Moze dlatego nikt po niego nie przyszedł jest za mało ostry.

Posted

Borys się na starość rozbrykał! Nigdy bym nie podejrzewała, że Borys mógł coś zrobić Odynowi prędzej na odwrót.
Oj z tymi psami to jest kłopot. Zawsze znajdzie się jakiś, który nie lubi kolegi/koleżanki z boksu...

Posted

Myślisz Figa o tzw wrednych sukach,samo życie!A tak juz na powaznie przekazałam prosbę osoby zainteresowanej Odynem i naszą i poprosiłam p.Maję o uwzględnienie Odyna do kastracji najszybciej jak to bedzie mozliwe.

Posted

mamanabank napisał(a):
No i nie wiem, czy nie zszedłby przy tej operacji, którą miał... jak sądzisz?

To akurat niekoniecznie............... Z padaczką da się żyć ale co to za życie............. Myslę, że Odyn nie ma padaczki.

Posted

Figafiga napisał(a):
Ja bym dała Odyna do Zadry i Antka, a Tapczana wywaliła do Borysa. Odyn nie może siedzieć w małym boksie...a boks Zadry jest duży!!!

Tapczanik był z Boryskiem i Śniezka.I...juz nie jest!Borys go zaczepiał no to Tapiszon nie był dłuzny.Efekt-Borys ma zakrwawione ucho!

Posted

Oferta jednej z pytajacych jest bardzo powazna ale pani mogłaby wziąć Odynka dopiero na poczatku kwietnia jesli Odyn nie znajdzie domu ona gotowa jest zabrac go ze schroniska(budowa ogrodzenia w toku)Ze zdjęć ,które pani przysłała chetnie bym dała tam Odynka.Ale dzis znów miałam zapytanie o psiaka (inne) ale na razie cisza ale kto wie...

Posted

Nasz łagodny olbrzym został sterroryzowany przez kobitki ze swojego boksu :Melę i Fizię.Nie pozwoliły wyjść mu z budy i podejść do krat po głaski i on posłusznie schował sie w budzie.Wyobrażacie to sobie!!!

Posted

no w głowie się nie mieści, żeby dwie mniejsze psie kobietki zapędziły wielkopsa do budy :D
no cóż, w życiu tak bywa ;)
a jak z ewentualnym domkiem dla owczarka? wszystko ucichło? nikt go nie chce?