Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja10014 napisał(a):
:roll::razz:

Paula wiesz co na ten temat myślę;)

Jak mi nie wierzysz to mogę tam z tobą pojechać i to nie jest Odyn tylko Reks.!!!!
Właściciel pasa będzie po niego w poniedziałek(ale nei wiem czy na 100% tak mi ta pani powiedziała)

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula03 napisał(a):
Właśnie Kaju miałam to napisać. Bo też z nią gadałam. Podobno jak ona była w schronisku to Odyn się strasznie ucieszył na jej widok.

Zaraz.........zaraz......... Jeśli ta pani jest rzeczywiście właścicielką psa to dlaczego od razu go nie zabrała???????????????????:crazyeye:

Posted

Nie mamonabank, trochę nieściśle to napisałam ;) Ta właścicielka widziała wypadek psa i go nie zabrała, a zabrał go ktoś inny ;)

PS Patrycja mówiłaś mi raz, a ja nie wierzę Ci na słowo, muszę to sama sprawdzić, bo są tu fajne osoby, które schron traktuję bardzo poważnie i chcą pomagać, wiec nie mogę napisać czegoś, co może okazać się kompletną bzdurą:roll:
I mówiłaś że ta pani jest szefową Twojej mamy, więc to chyba logiczne, że w takim razie Twoja mam tam pracuje?:razz:

Posted

Chwilka, bo teraz ja się gubię:lol:
Patrycja, powiedziała swojej mamie, że Odyn jest w schronisku, a jej mama miała powtórzyć to właścicielce :)
A przy wypadku byłą tylko właścicielka ;)

Posted

anawa napisał(a):
Zaraz.........zaraz......... Jeśli ta pani jest rzeczywiście właścicielką psa to dlaczego od razu go nie zabrała???????????????????:crazyeye:

Cholera widziała wypadek i zostawiła psa?I nie zapytała w której moze być lecznicy?Ani kto go zabrał?Przeciez on jest juz w schronisku ponad tydzień!Czy ten pies interesuje tych ludzi?Będac przy wypadku wzięłabym do reki pierwszy lepszy telefon,nie zostawiłabym psiaka samego!

Posted

Romka napisał(a):
Cholera widziała wypadek i zostawiła psa?I nie zapytała w której moze być lecznicy?Ani kto go zabrał?Przeciez on jest juz w schronisku ponad tydzień!Czy ten pies interesuje tych ludzi?Będac przy wypadku wzięłabym do reki pierwszy lepszy telefon,nie zostawiłabym psiaka samego!

O te szczegóły pytajcie Patrycję, ja napisałam co zrozumiałam, a Patrycja mówiła przejrzyście, po prostu powtórzyłam ;)

Posted

Paula03 napisał(a):
Właśnie Kaju miałam to napisać. Bo też z nią gadałam. Podobno jak ona była w schronisku to Odyn się strasznie ucieszył na jej widok.

O, o to mi chodziło, ale już nie mieszam, oby właściciel w końcu się odnalazł...

Posted

romka napisał(a):
cholera widziała wypadek i zostawiła psa?i nie zapytała w której moze być lecznicy?ani kto go zabrał?przeciez on jest juz w schronisku ponad tydzień!czy ten pies interesuje tych ludzi?będac przy wypadku wzięłabym do reki pierwszy lepszy telefon,nie zostawiłabym psiaka samego!

amen...................

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Nie mamonabank, trochę nieściśle to napisałam ;) Ta właścicielka widziała wypadek psa i go nie zabrała, a zabrał go ktoś inny ;)

PS Patrycja mówiłaś mi raz, a ja nie wierzę Ci na słowo, muszę to sama sprawdzić, bo są tu fajne osoby, które schron traktuję bardzo poważnie i chcą pomagać, wiec nie mogę napisać czegoś, co może okazać się kompletną bzdurą:roll:
I mówiłaś że ta pani jest szefową Twojej mamy, więc to chyba logiczne, że w takim razie Twoja mam tam pracuje?:razz:

Kaja nie musisz mi wieżyc bo ja znam Reksa i tyle co mi właścicielka Reksa powiedziała że pojedzie po niego w poniedziałek i już się nie wywyższaj bo go w ogóle nie znasz.!!!!
PS. ON MA PADACZKĘ I TO JEST NA 100% I PO PADACZCE MDLEJE . . . !
PATRYCJA

Posted

klaudia14 napisał(a):
Kaja nie musisz mi wieżyc bo ja znam Reksa i tyle co mi właścicielka Reksa powiedziała że pojedzie po niego w poniedziałek i już się nie wywyższaj bo go w ogóle nie znasz.!!!!
PS. ON MA PADACZKĘ I TO JEST NA 100% I PO PADACZCE MDLEJE . . . !
PATRYCJA

Dobrze, ja się nie wywyższam tylko przekazuję informacje. Skoro tak dobrze znasz zarówno psa jak i właścicielkę i jesteś pewna na 100%, że Odyn ( Reks) ma padaczkę to w porządku, niech tak zostanie! Wiem, że jako odpowiedzialna ja na pewno nie zostawiłabym psa po wypadku, a jakby ktoś go zawiózł to od razu objeździłabym Łowicz i okolice w poszukiwaniu psa...

Posted

O co tu chodzi? Co za właściciel pozwala, żeby jego pies czekał w schronisku ponad tydzień???? Nie wie, czy w poniedziałek go odbierze????? To jakaś paranoja...................

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Dobrze, ja się nie wywyższam tylko przekazuję informacje. Skoro tak dobrze znasz zarówno psa jak i właścicielkę i jesteś pewna na 100%, że Odyn ( Reks) ma padaczkę to w porządku, niech tak zostanie! Wiem, że jako odpowiedzialna ja na pewno nie zostawiłabym psa po wypadku, a jakby ktoś go zawiózł to od razu objeździłabym Łowicz i okolice w poszukiwaniu psa...

Kaj ta pani nie ma siły żeby wsiąść na ręce i go zanieść do domu on waży ponad 30 kg. to ty się teraz ogar co piszesz i go nie zostawiła tylko poszła po teflon żeby zadzwonić po męża żeby go zabrał bo nikogo poza nią w domu nie było!!!!!!!

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Tak też napisałam, że wróciła do domu po telefon, bo nie mogła zabrać psa! Więc o co ci chodzi?

Chodzi o to że ty napisałaś że go nie zabrała szukała go ale go nie znałazła i nie wpadała na pomysł żeby jechać do schroniska.!!!!!

Posted

Tak napisałam, bo ta pani z tego co mi mówiłaś nie zabrała psa, tylko wróciła po telefon, aby zadzwonic po swojego męża, żeby pomógł jej z psem ale w tym czasie ktoś już go zabrał.
Nie będę już pisać, bo nie chcę zarobić ostrzeżenia.

Posted

klaudia14 napisał(a):
Ciekawe jakiego ostrzeżenia.???

a takiego, że wprowadzasz zamieszanie na wątku, które zaśmieca wątek...to nie jest miejsce na słowne przepychanki tylko na szukanie domu dla psa!!!
Takie pisadła to na PW proszę sobie pisać, a nie tu. Klaudio to co piszesz jest bardzo niezrozumiałe. Najpierw Odyn to REKS - którego znasz niby, potem Śnieżek, który jest Blondynem!!!zastanów się trochę nad tym co piszesz oki.

a ostrzeżenie możesz dostać od moda, a w konsekwencji niezrozumienia ostrzeżenia bana na jakiś czas!

Posted

anawa napisał(a):
Jedyna refleksja, jaka mi się nasuwa po lekturze tych bredni - biedny pies.............. :-(

Jesli Odyn wróci do domu,domek na pewno odwiedzimy!

Posted

anawa napisał(a):
Jedyna refleksja, jaka mi się nasuwa po lekturze tych bredni - biedny pies.............. :-(

Jeśli Odyn wróci do domku ,domek na pewno odwiedzimy!