Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny przed chwila dowiedziałam sie od p.Marka,ze Śnieżek ma dom!Pojechał do domu pod Łowiczem,adopcja bezpośrednio ze schroniska.Mam nadzieje piesku ,ze domek doceni twoją radość,przywiązanie i ufność!Odwiedzimy cię na pewno ,zeby zobaczyc twój nowy domek.Bądż szczęsliwy!

Posted

O matko, ale się cieszę!
Nie mogę uwierzyć już myślałam jak to będzie w sobotę, a tutaj takie wieści!
Oby to był dobry domek.
Dziewczyny, a tak się zapytam jak będziecie go kiedyś odwiedzać to mogę się zabrać z wami?

Posted

W ogóle to wszystkiego najlepszego Śnieżku w nowym domku!
Ja się mało co nie popłakałam ze szczęścia!
Chociaż pewnie wieczorem jak pomyśle, że już go nie zobaczę to będę wyła, ale przynajmniej wiem, że teraz ma lepiej niż w schronisku!

Posted

Paula powinnas sie cieszyć jak uzupełnie wiadomość ,która dostałam ze schroniska.Pan Marek prostuje i powiedział,ze ŚNiezek pojechał do Rawy Mazowieckiej.Bedzie mieszkał ze starsza pania ,ktorej niedawno odszedł piesek i ,która bardzo z tego powodu rozpaczała.Wnuk tej pani studiujący w Łowiczu postanowił zrobic babci niespodziankę i znalazł dla nie psiaka podobnego do tego poprzedniego.Poczatkowo chciał jakiegos szczeniaka ale jak zobaczył Sńiezka to wiedział ,ze to będzie własnie ten psiak ,którego szukał.Śnieżek bardzo sie cieszył,będzie miał na imie Korek tak jak poprzedni psiak tej pani.Mysle ,ze jesli to jest domek taki jak pisze to jest to bardzo dobry domek.

Posted

Pozostaje tylko cieszyc sie ,ze ŚNiezek będzie miał opiekę zakochanej w nim(inaczej byc nie moze)starszej pani!Wszystkiego dobrego piesku!A do Rawy przeciez niedaleko więc kto wie Paula ,pewnie pojedziemy a Ty z nami!

• 2 months later...
  • 7 months later...
  • 10 months later...