Romka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A wczoraj miałam kolejny telefon w sprawie Śnieżka ale dotyczył zwrócenia uwagi ludziom na osiedlu gdzie błakał sie nasz Sniezek i ukarania ich za to,ze rzucaja w psiaka kamieniami.Pani ,która dzwoniła musiała czytać o naszym Śniezku i prosiła by incydent zgłosić do strazy miejskiej.Wyjasniłam,że u nas takiej strazy nie ma a psiak jest juz bezpieczny i szukamy mu domku. Quote
Paula03 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Szkoda już myślałam, że ktoś go chce wziąć. Ja to bym sama ukarała te dzieci i żadna straż mi nie jest potrzebna :) Quote
Paula03 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dzisiaj Śnieżek był na spacerku. Jaka radość :) Ale jak wszystkie psy się rozszczekały to Śnieżek zaczął piszczeć i co chwile patrzył się czy idę, a potem przyśpieszał itd., ale już poza schroniskiem zaczął szaleć i skakać, a potem przyszedł na przytulanie :) Quote
Paula03 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Zapomniałam powiedzieć, że pierwszy raz widziałam kolegów z boksu Śnieżka, który teraz siedzi gdzie kiedyś Tola. Wiedziałam, że pewnie ktoś z nim mieszka, ale nigdy ich nie widziałam jeden jest czarny, a drugiego widziałam tyłem i chyba jest brązowy. Coś trzeba zrobić, żeby te psiaki się nie bały! Quote
kajkoowa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Śnieżek dostał ADHD, ciągle biegał, i z 5 metrów dobiegał i wskakiwał Pauli na ręce! Jest bardzo spragniony kontaktu z ludziem, chyba szczególnie z Paulą! Quote
Romka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Koledzy z boksu Śnieżka to koleżanki!Boja się bardzo ale spróbujemy to zmienić!Tak Paula Śniezek kocha najbardziej Ciebie! Quote
Romka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dziewczyny a moze naszego Śniezka wrzucic na mikropieski?fFga potrafisz to najlepiej,plis! Quote
Paula03 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Romka napisał(a):Koledzy z boksu Śnieżka to koleżanki!Boja się bardzo ale spróbujemy to zmienić!Tak Paula Śniezek kocha najbardziej Ciebie! A ja byłam pewna, że to koledzy :oops: I ja też go kocham :loveu::loveu: A jak będzie Śnieżek kiedyś w schronisku za parę lat to zabieram go do domku. Choć bym wolała, żeby znalazł swój domek już niedługo. Quote
Figafiga Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Broń Boże parę lat...miejmy nadzieję, że parę dni!!!!! Quote
kajkoowa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tak, niech zmyka do domu, choć u Pauli miałby jak w niebie:loveu: Quote
Paula03 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Nie wiem czy miałby jak w niebie, ale na pewno by miał dobrze :) Śnieżku w górę! Quote
Romka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Oj tak Kajka to jest psiak ,którego słychać zwraca w ten sposób na siebie uwagę.Bardzo chce wyjśc z boksu,bardzo.Słyszałam go wczoraj jak byłam w schronisku! Quote
Paula03 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Pozwolę sobie wkleić zdjęcia koleżanki Śnieżka, bo ja ją widziałam drugi raz w życiu, a ona dała mi się pogłaskać :loveu: To moim zdaniem naprawdę wielki wyczyn jak na psa, który w ogóle nie wychodził z budy: Śnieżku wybacz, bo to w końcu twój wątek. Twoje zdjęcia dodam później. Mój ty wariacie :p Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Boze jakie smutne oczy,ja tez jej nigdy nie widziałam!To Śniezek pokazał jej,ze nie ma sie co bać.Fajnie ,że Śniezek "pomaga " nam w schronisku.Dziewczyny wrzuccie zdjecie tej smutnej suczki na głowny wątek.A swoja droga ŚNiezek kocha tylko Ciebie Paula,widziałam jak szalał na Twój widok!Szkoda,ze mama nie da sie przekonać! Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Tę suczkę nazwałabym Kretka, bo krecika mi przypomina, chyba, ze macie jakiś inny pomysł. Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nie mam pomysłu !A imię bardzo pasuje!Siedziała jak krecik w budzie i jest czarniutka jak krecik.Kretka.Nasza nowa ,odzyskana suczka! Quote
Recommended Posts