Paula03 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Śnieżek tak bardzo chciał wyjść, ale niestety kwarantanna... Ciągle piszczał tylko głaski za uszkiem go uspokajały. Biedactwo tak bardzo chciał być wśród ludzi. W górę Śnieżek! Quote
kajkoowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Zdjęcia jeszcze u Nas na osiedlu moje ulubione:loveu: Quote
Romka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Paula on za Toba świata nie widzi,kochany maluch!Ale musiał płakać jak Was widział a nie mógł być na spacerze. Quote
kajkoowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja to się dziwię, ile z takiego małego można wydobyć decybeli :lol: Quote
Paula03 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Romka napisał(a):Paula on za Toba świata nie widzi,kochany maluch!Ale musiał płakać jak Was widział a nie mógł być na spacerze. Ale jak tylko będzie mógł to wyjdzie :) Quote
Paula03 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kaja10014 napisał(a):Ja to się dziwię, ile z takiego małego można wydobyć decybeli :lol: Ooo tak on strasznie głośno szczeka Quote
Romka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Reks robi to samo,on chce byc przez Was zauwazony! Quote
Paula03 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dlatego mam nadzieję, ze Reks wyjdzie z nami na spacerek i może zabierzemy go w parze z Herką :) Quote
Romka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dziewczyny wstawać,Śnieżek spadł na 4 stronę!No teraz jest na pierwszej! Quote
Paula03 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Zauważyłam, że jest opis Śnieżka najpóźniej w poniedziałek wezmę się za ogłoszenia :) Quote
Romka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dziękuję Paula,ogłoszenia są konieczne! Quote
klaudia14 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Paula03 napisał(a):To nie jest żaden Blondyn tylko Śnieżek i dziwne żeś zdziwiona przecież wiedziałaś, że jest w schronisku... :) To aj Patrycja powiem Ci jedno Paula to nie jest żaden Śnieżek (powiedz mi gdzie on do białego on jest bardziej rudy niż biały) i on ma na imię BLONDYN .!!!! Tak u nas na osiedlu mówią. . . ! Quote
klaudia14 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Paula03']To nie jest żaden Blondyn tylko Śnieżek i dziwne żeś zdziwiona przecież wiedziałaś, że jest w schronisku... :) To ja Patrycja powiem Ci jedno Paula to nie jest żaden Śnieżek (powiedz mi gdzie on do białego :crazyeye:o njest bardziej rudy niż biały) i on ma na imię BLONDYN .!!!! Tak u nas na osiedlu mówią. . . ! Quote
Figafiga Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 [quote name='klaudia14']To ja Patrycja powiem Ci jedno Paula to nie jest żaden Śnieżek (powiedz mi gdzie on do białego :crazyeye:o njest bardziej rudy niż biały) i on ma na imię BLONDYN .!!!! Tak u nas na osiedlu mówią. . . ! Teraz jest w schronisku jest bezdomny i osoba dająca mu to imię wiedziała jakie mu dać. Niech to nowe imię da mu więcej szczęścia niż to okropne stare! A jak ktoś dobry zostanie opiekunem wtedy może zmieniać. I proszę nie wypisywać o blondynie, bo my tu takiego pieska nie mamy, a temat dotyczy ŚNIEŻKA!!! wyraźnie napisałam w tytule wątku!!! podnoszę cię Śnieżku Quote
kajkoowa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Figafiga i o to chodzi! Niektóre osoby nie pomimo takich błahych rzeczy jak imię i tak będą się wykłócać, trochę żałosne;) A poza tym Patrycja, Paula mówiła Klaudii, dlaczego on nazywa się Śnieżek i nie ma to nic wspólnego z kolorem sierści! W górę Śnieżku, paula zrobi Ci wspaniałe ogłoszenia i pójdziesz do domu! Quote
Romka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Kaja jestem po Waszej stronie dziewczyny.Śnieżek górą! Quote
Romka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Klaudia14,musisz wiedzieć dziewczyno,ze my nie bawimy się wieczorami w dogomanię i adopcję psiaków tylko autentycznie chcemy pomagać tym biedakom.Kaja i Paula bardzo nas w tym wspomagają i maja bardzo dorosły i racjonalny ale i pełen empatii stosunek do psiaków.Twoje wpisy sa nijakie(wybacz) nie poruszają żadnego problemu psiaka.Nie oto nam chodzi! Quote
Paula03 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Dziękuje wam dziewczyny, że stanęłyście po mojej stronie :) I Patrycjo czy tam Klaudio14 nie wiem o co Ci teraz chodzi, bo wczoraj jak rozmawiałyśmy jakoś nie miałaś do mnie pretensji. No i powiem ostatni raz Śnieżek, bo jest podobny do schroniskowej Śnieżki, a poza tym to sama powiedziałaś, że jest bardziej rudy, czyli Blondynem też nie może być! Quote
Recommended Posts