Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja mam niespodziankę, dziś pojechałam z moją Negrą po Majkę i spacerowałysmy szmat czasu po lesie, dziewczyny OK, Majka pierwsza nie atakuje, ale oczywiście nie obyło się bez gryzienia, gdyż moja Negra jak ma patyk w pysku to nie da ruszyć i atakuje...ale ryknęłam swoim głosiskiem i po chwili siedziały obok siebie. Majka pierwsza nie atakuje, jest do suk i psów OK. zasypię zdjęciami jak je poobrabiam i pohostuje...

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kana napisał(a):
Zaczepilaś ich z propozycją adopcji ?? :)

Czekamy niecierpliwie na zdjęcia!
Powiedziałam im,ze w schronisku jest piękna suczka pasująca do ich psiaka,i że mogliby ja zobaczyć bo jest śliczna!Pewnie nic z tego nie będzie ale gdybym im nie powiedziała to byłabym wsciekła,ze moze cos pominęłam waznego dla Majki!

Posted

Kana napisał(a):
A co ona ma na około oczka ??

Jej... jaka ona jest piękna ;)

miała zdrowe oczka, ale podczas pobytu w schronie zauważyłam pogorszenie, jest też pogryziona na mordce, a nie była ;-(
na dodatek to jedno ucho, które tak brzydko się układa jest chore!!! jak jej zajrzałam to ma zmiany skórne i oczywiście jest rozdrapane, dlatego jedno ucho ma takie a drugie inne.
Dodam zaraz kolejne zdjęcia na str. 21

Posted

Leczenie skóry a astów w warunkach schroniskowych jest praktycznie nie możliwe :(
Musi jak najszybciej znaleźć domek bo będzie coraz gorzej :(