Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marzenko, bardzo się cieszę, że Maja już u Was :) i że szczęśliwie wróciliście do domku.
Pilnuj laluni, bardzo proszę :). Teraz czekamy na częste relacje z domku. Maju.. bądź grzeczna!
Pozdrawiam całą Rodzinkę :)

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to teraz pora na moją relację ;-)

Zacznę od prezentów od anonimowej dogomaniaczki, które kupiłam Majeczce ;-)

gryzak

smycz

i szeleczki

BARDZO DZIĘKUJEMY KOCHANA !!!!!!!!!

Maja czeka

Posted

a tak spałam, aby potem mieć więcej sił na spotkanie i przywitanie moich Pańciów :evil_lol:

ale najgorętsze przywitanie było z męską częścią!!! stwierdziłam, że Majka woli facetów, u mnie w domu tez jak zobaczyła męża to szalała, a jak sąsiada to tyłek się urywał od machania ;-)

Posted

już ostatnie ze zdjęć!!!! Uważam, że Maja trafiła w dobre ręce. Teraz tylko oczekujemy zdjęć i relacji jak się miewa. Pozdrawiam serdecznie całe Majostwo :evil_lol::loveu:

Maja carrefourowa ;-)

dobrego życia Majeczko!!!!!!!

Posted

Rzeczywiscie Majeczce bardzo moj maz przypadl do gustu w nocy weszla miedzy nas i za nic nie chciala isc na swoje miejce choc tyle dobrze za po moich prosbach, damusia laskawie zrobila mi odrobine wiecej miejca na lozku. A tak ogolnie to chodzi, wacha, obserwuje. Jest cudna.... Juz niedlugo dodam zdjecia:)

Posted

mamanabank napisał(a):
...jakby chciała zapytać: gdzie byłeś, tak długo na Ciebie czekałam...?

Dokładnie tak samo pomyslałam!Bardzo wzruszające!Majka nie okazuje uczuc a tu przytuliła sie całą soba!Bądz szczęsliwa Majeczko!

Posted

W byłym domu o którym pisałam mieszkaja same kobiety z dziećmi i 2 psy(owczarek niemiecki i amstaff)moze Majeczka ma złe wspomnienia z tamtego domu i wyróznia mężczyzn!Tak sobie pomyslałam jak Marzena napisała ,ze wyróżnia jej męza!