avii Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 A ty co Bąbel tak na samym końcu ? Chyba upał dokuczył wszystkim .... Zuzia jak psiaki go znoszą ? A może u was padało ... Quote
zuziaM Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 zuziaM napisał(a):Myslisz, ze to naprawde moze pomoc ???? Teraz dostaje tran. Hotel dla Zwierzat Siekierczyn 358 59-818 Siekierczyn Bardzo dziekuje. W poscie 624 juz podalam adres. Dzieki, bede czekala na witaminki. A upaly byly u nas duze przez dwa dni. I w piatek rano po sobotnim upale odeszla jedna z moich hotelowych suczek .... staruszeczka Buba...(*) (*) (*) To byl najprawdopodobniej udar.... i serduszko tez miala slabe i nie wytrzymalo .... Mimo, ze caly dzien lezala w cieniu, zaszyta w trawe chlodna i mokra .... nie potrafila sie obronic. Pojechalam z nia poznym wieczorem do pani doktor, dostala zimne kroplowki dozylnie i pod skore , temperatura zaczela spadac .... Ale rano po 8 ej znalazlam Bubcie pod zywoplotem .... juz nie zyla..... a moj maz widzial ja zywa, jak wyjezdzal do pracy o 7 ej.... Ja nie zdazylam ..... Kochana sunieczka ... byla cudowna psinka, wspaniala, spokojna, przemila ..... Upaly ........ Quote
avii Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 zuziaM napisał(a):. A upaly byly u nas duze przez dwa dni. I w piatek rano po sobotnim upale odeszla jedna z moich hotelowych suczek .... staruszeczka Buba...(*) (*) (*) To byl najprawdopodobniej udar.... i serduszko tez miala slabe i nie wytrzymalo .... Mimo, ze caly dzien lezala w cieniu, zaszyta w trawe chlodna i mokra .... nie potrafila sie obronic. Pojechalam z nia poznym wieczorem do pani doktor, dostala zimne kroplowki dozylnie i pod skore , temperatura zaczela spadac .... Ale rano po 8 ej znalazlam Bubcie pod zywoplotem .... juz nie zyla..... a moj maz widzial ja zywa, jak wyjezdzal do pracy o 7 ej.... Ja nie zdazylam ..... Kochana sunieczka ... byla cudowna psinka, wspaniala, spokojna, przemila ..... Upaly ........ Żal suni (*)(*) te upały były zabójcze dla ludzi jak i zwierząt szczególnie tych chorych .. ja ledwo przeżyłam a moja sunia szukala ochłody w ..łazience to zdarzyło jej sie po raz pierwszy ... dobrze że przeszły i jest chłodno wszystkim się polepszyło ... Bąbelek :loveu: jest zimniej więc szoruj do peletonu bo domku trzeba szukać ...i swojego ludzia też Quote
czerda Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 witaminy wysłane żal mi że buba już odeszłą ... a co z domkami dla Szili i Kremówki , już sprawdzone? Quote
zuziaM Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 W sprawie Szili i Kremowki nie dostalam do tej pory odpowiedzi. Pan prezes mial mi potwierdzic, czy domki aktualne i podac namiary, bo powiedzial, ze to zadna tajemnica. Ale nadal cisza ....... Quote
Onaa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Kopiuję ku przestrodze: To ważne !!!!!!!!!!!!!!! Nie wydawać psa tym osobom !!! " Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx... Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA. W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach. Dom sprawia wrażenie idealnego. Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. " Quote
avii Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 A co sama sobie wkleję Bąbla , tak dla przypomnienia A poza tym , tamtam , bazarek zakończony !! wszystkie fanty zakupione :multi::multi: Dziekujemy wszystkim cioteczkom co to zakupiły i ..podnosiły dzielnie bazarek... z bazarku powinno być c' 200 zl ( z malenkim groszkiem) jak wszyscy przeleją pieniądze , środki zostana przekazane do Bąbelkowej skarpetki u Gisell :p Quote
zuziaM Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 A czemu ja tego bazarku nie widzialam ???? Moze cos jeszcze zostalo ? Zaraz poszukam...... Quote
giselle4 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 avii napisał(a):A co sama sobie wkleję Bąbla , tak dla przypomnienia A poza tym , tamtam , bazarek zakończony !! wszystkie fanty zakupione :multi::multi: Dziekujemy wszystkim cioteczkom co to zakupiły i ..podnosiły dzielnie bazarek... z bazarku powinno być c' 200 zl ( z malenkim groszkiem) jak wszyscy przeleją pieniądze , środki zostana przekazane do Bąbelkowej skarpetki u Gisell :p Bardzo dziekuje bedzie na przyszly miesiąc i jak by cos sie pojawilo ale odpukac.:) Quote
avii Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 zuziaM napisał(a):A czemu ja tego bazarku nie widzialam ???? Moze cos jeszcze zostalo ? Zaraz poszukam...... Nie widziała bo ..zaspała :diabloti: i nic nie zostało szybko zeszło:lol!: ale jeszcze powtórzymy , jak obfocimy i poopisujemy tylko my tak tematycznie , teraz to może zamiast bizuterii cos z markowych kosmetyków: perfumy, cienie, tusze , lakiery , kremiki i takie tam ... ale znowóz musze robic to na raty ... czasu brak Quote
zuziaM Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ano najwyrazniej zaspalam, rzeczywiscie. Trudno. Z perfum to pewnie nie skorzystam, bo jak ja cale dnie na dworze spoedzam, to szkoda ich na mnie lac, bo wiatr wywieje szybciej, niz zdaze je wyczuc. A i moi podopieczni wyperfumowanej panci pewnie tez nie beda chcieli. I raczej bez obaw, ze " cos wyskoczy " z dodatkowych wydatkow, bo Babelek zdrowy jak kon !!!! Kondycja jest, apetyt jest, energia jest, siersciucha piekna i zdrowa, skorka tez.... a oczka .... na to juz nic nie poradzimy. Kochaniutki psiuleczek, naprawde. I przytulak przeogromny. Quote
avii Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Bąbelku >> dobrze że jestes u takiej cioteczki jak Zuzia , przynajmniej człowiek jest spokojny że chociaz ty jestes bezpieczny .. z innej beczki bazarek wprawdzie sie zakonczył ale czekamy jeszcze na 2 wplaty ... i jeszcze jedno , zajrzyjcie do tego koszmaru białego , zmaltretowanego nie robie tego nigdy ale dzisiaj juz nie mogę :shake: podnieście chociaż .. http://www.dogomania.pl/threads/187785-West-ka-z-PSEUDO-potrzebana-pomoc-jej-stan-jest-KRYTYCZNY!-Musimy-j%C4%85-ratowa%C4%87 Quote
kamilawa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 avii napisał(a):tylko my tak tematycznie , teraz to może zamiast bizuterii cos z markowych kosmetyków: perfumy, cienie, tusze , lakiery , kremiki i takie tam ... Tak, tak, tak! :) Tylko poczekaj aż pieniądze będę mieć, hihihihi. Bąbelku, dobrze, że Ty ciocie Avii masz przy sobie! :) Quote
avii Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Bąbelek ma wiele ciotek ktorym wpadł w oko :) Taka futrzana kulka .... Zuziu , zyjecie :razz: Quote
giselle4 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Podniose Ciebie maluszku...pamietam:) Quote
avii Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wszystkie wplaty z bazarku wpłynęły :multi: Bąbelkowa skarpeta u Gisell wzrośnie o 202,50 przelew zaksięgowany, jutro powinien być jak wplynie , proszę Gisell o potwierdzenie na wątku bazarkowym Bąbel a co u ciebie tak cicho , co ? :mad: Quote
zuziaM Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Zyjemy, zyjemy ... Babelek ma sie dobrze, nawet bardzo dobrze. Od dzisiaj ma znow kolege Pepo. Pepo juz byl u nas niedawno. Nie za bardzo sie lubili, ale teraz jest juz lepiej. Quote
zuziaM Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Witaminki juz awno doszly, nastepnego dnia po naszej rozmowie. Juz je bierze i te drugie leki tez. To taki zarloczek, ze sam mi z reki bierze. Quote
giselle4 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 To dobrze ze bierze witaminki Babelku nie bylo telefonu w sprawie adopcji..... ale nie rezygnujemy:) Quote
fiorsteinbock Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Widac, ze ma sie dobrze - metamorfoza zaszla na naszych oczach :) A Pepo wrocil z adopcji? Quote
zuziaM Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Nie.... Pepo ma kochajacy domek, ale musieli wyjechac pierwszy raz na wesele, a drugi raz na pogrzeb i Pepcio zostal wtedy u nas. A teraz ma juz zaklepany termin pod koniec lipca na 2 tygodnie, bo panstwo wyjezdzaja do Chorwacji na urlop. Wiec Babelek bedzie mial znow swojego kolege. Quote
Recommended Posts