Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem, przepraszam - mam problemy z Netem, przez kilka dni nie mogłam otworzyć żadnej strony.
Będę jutro w schronie, wezmę chłopaka na spacer i porobię ładniejsze zdjęcia.
Przepraszam za opóźnienie... już jutro cioteczki będziecie miały zdjęcia chłopaczka. ;-)

Posted

Byliśmy na spacerku, chłopaczek grzeczny, tylko musimy popracować nad słuchaniem ;-) Mam zdjęcia, mam nadzieję, że uda mi się je wstawić. Chłopaczek przytulał się cały czas. Tyłek mam obity niesamowicie :D Lód wszędzie a Harley'owi się gdzieś spieszyło ;-P

Posted

Kilka fotek na dzień dobry ;-)

Niucham sobie ;-)

A tutaj ślicznie pozuję ;-)

I niespodziewany buziaczek :D

Na razie tylko tyle, po południu wstawię więcej, teraz muszę uciekać.
Pozdrawiam.

Posted
Posted

Właśnie odpisuje na maila [a z tym netem idzie ciezko...] pani znalazła Harleya na ale.gratce [Asiu wielkie dzieki!] wysylam jej ankiete przedadopcyjną, ale.... cioteczki nie cieszmy się, już widzę, że to nie to czego szukamy... ale dam im szansę...

A zdjecia wkleje jak tylko bede mogla- przepraszam!

Posted

Kamilawa!
Madra z Ciebie dziewczyna:lol: Tak trzymaj! Harley musi mieć super domek - jak się coś czuje,że to nie to,lepiej jest posłuchać głosu babskiej intuicji;)
Zwroty nam nie potrzebne:evil_lol:

Posted

Staram się taka być, hehe.
Wysłałam babeczce zwrotnego maila, z ankietą. Czekam na odpowiedź, ale na prawdę coś czuję, że nic z tego nie będzie. Nie oddam psa jako stróża do firmy... chcą ochrony to niech sobie zatrudnią ochroniarza! Ale każdy powinien dostać szansę ;-) Hmmm, no zobaczymy :D
Dziękuję, że jesteście ;-)

Posted

kamilawa napisał(a):
Właśnie odpisuje na maila [a z tym netem idzie ciezko...] pani znalazła Harleya na ale.gratce [Asiu wielkie dzieki!] wysylam jej ankiete przedadopcyjną, ale.... cioteczki nie cieszmy się, już widzę, że to nie to czego szukamy... ale dam im szansę...

A zdjecia wkleje jak tylko bede mogla- przepraszam!

Kamila czasem lepiej faktycznie przemyśleć i ewentualnie odpuścić niż wydać psa nie odpowiedniej osobie. Piesek jest piękny i na 100% znajdzie domek

Posted

epe napisał(a):
Czy on jest umieszczony na Forum Owczarka? Ktoś jest tam zarejestrowany?
Prędzej go ludzie,kochający oNki wypatrzy!;)

jest na forum owczarki w potrzebie, bedzie też na pierwszej stronie

Posted

Nicky - o to się nie bój, Jagodkailawa [jest tu na wątku] to kierowniczka, w życiu debilowi psa nie wyda. ;-) Dziękuję dziewczyny, jak będę miała troszkę czasu to dorobię chłopakowi troszkę ogłoszeń.
Odpowiedzi na maila jeszcze nie dostałam ;-)

Posted

Ufff... to dobrze:) U nas we Wrocku były 2 suczki DON, obie poszły bez sterylek, nowi właściciele mieli przyjść na umówione terminy sterylizacji... i wiem, że z jedną na pewno nie przyszli... :(

Posted

My staramy się sterylizować poza 'kolejką' te w typie rasy, żeby nie poszły przypadkiem gdzieś, gdzie będą służyć jako maszynki do robienia szczeniaków. Więc i nasz Harley przed adopcją będzie odjajczony ;-)