jagodkailawa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Chłopak już po szczepieniu przeciwko wściekliźnie. Przy weterynarzu zachowywał się bardzo grzecznie!:) Quote
fiorsteinbock Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To hooopamy i czekamy na zdjecia :) Quote
kamilawa Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Jestem, przepraszam - mam problemy z Netem, przez kilka dni nie mogłam otworzyć żadnej strony. Będę jutro w schronie, wezmę chłopaka na spacer i porobię ładniejsze zdjęcia. Przepraszam za opóźnienie... już jutro cioteczki będziecie miały zdjęcia chłopaczka. ;-) Quote
kamilawa Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Ja wiem, że czekacie, sprawdzam Waszą cierpliwość, hehe. Jutro będę z Agą, będzie mi go trzymać żeby ładne foty zrobić ;-) Quote
nicky71 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ciężko o cierpliwość, gdy się na przystojniaka chce zawiesić oko:cool3: Quote
kamilawa Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Byliśmy na spacerku, chłopaczek grzeczny, tylko musimy popracować nad słuchaniem ;-) Mam zdjęcia, mam nadzieję, że uda mi się je wstawić. Chłopaczek przytulał się cały czas. Tyłek mam obity niesamowicie :D Lód wszędzie a Harley'owi się gdzieś spieszyło ;-P Quote
kamilawa Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Kilka fotek na dzień dobry ;-) Niucham sobie ;-) A tutaj ślicznie pozuję ;-) I niespodziewany buziaczek :D Na razie tylko tyle, po południu wstawię więcej, teraz muszę uciekać. Pozdrawiam. Quote
Asia76 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Harleya dałam tutaj, później jak czas pozwoli jeszcze posiedzę nad ogłoszeniami http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=24525#post24525 http://www.morusek.pl/ogloszenie/15565/podglad/ - musiałam wpisać Ostródę jako najbliższą miejscowość nie było Iławy http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3932719_harley_dlugowlosy_owczarek_niemiecki_do.html http://www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe,do_adopcji_owczarek_niemiecki_dlugowlosy_harley,II0C3MW3.html i jeszcze adopcje.org Quote
nicky71 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jejku Harley kocham Cię:loveu:Ależ on jest piękny, cudeńko, nie mogę się napatrzeć na ten śliczny pysio, misiaczek:loveu: :cool3: Quote
kamilawa Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Właśnie odpisuje na maila [a z tym netem idzie ciezko...] pani znalazła Harleya na ale.gratce [Asiu wielkie dzieki!] wysylam jej ankiete przedadopcyjną, ale.... cioteczki nie cieszmy się, już widzę, że to nie to czego szukamy... ale dam im szansę... A zdjecia wkleje jak tylko bede mogla- przepraszam! Quote
epe Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Kamilawa! Madra z Ciebie dziewczyna:lol: Tak trzymaj! Harley musi mieć super domek - jak się coś czuje,że to nie to,lepiej jest posłuchać głosu babskiej intuicji;) Zwroty nam nie potrzebne:evil_lol: Quote
kamilawa Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Staram się taka być, hehe. Wysłałam babeczce zwrotnego maila, z ankietą. Czekam na odpowiedź, ale na prawdę coś czuję, że nic z tego nie będzie. Nie oddam psa jako stróża do firmy... chcą ochrony to niech sobie zatrudnią ochroniarza! Ale każdy powinien dostać szansę ;-) Hmmm, no zobaczymy :D Dziękuję, że jesteście ;-) Quote
Asia76 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 kamilawa napisał(a):Właśnie odpisuje na maila [a z tym netem idzie ciezko...] pani znalazła Harleya na ale.gratce [Asiu wielkie dzieki!] wysylam jej ankiete przedadopcyjną, ale.... cioteczki nie cieszmy się, już widzę, że to nie to czego szukamy... ale dam im szansę... A zdjecia wkleje jak tylko bede mogla- przepraszam! Kamila czasem lepiej faktycznie przemyśleć i ewentualnie odpuścić niż wydać psa nie odpowiedniej osobie. Piesek jest piękny i na 100% znajdzie domek Quote
kamilawa Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 wiem kochana, jest tak cudny, że aż dech zapiera ;-) Nie bójcie się, nie oddam komus, kto się nim dobrze nie zaopiekuje ;] Quote
kamilawa Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 wiem kochana, jest tak cudny, że aż dech zapiera ;-) Nie bójcie się, nie oddam komus, kto się nim dobrze nie zaopiekuje :loveu: Quote
nicky71 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Zuch dziewczyna:) Oby tylko ze schronu ktoś go nie wziął nie wiadomo gdzie;/ Quote
epe Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Czy on jest umieszczony na Forum Owczarka? Ktoś jest tam zarejestrowany? Prędzej go ludzie,kochający oNki wypatrzy!;) Quote
Asia76 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 epe napisał(a):Czy on jest umieszczony na Forum Owczarka? Ktoś jest tam zarejestrowany? Prędzej go ludzie,kochający oNki wypatrzy!;) jest na forum owczarki w potrzebie, bedzie też na pierwszej stronie Quote
kamilawa Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Nicky - o to się nie bój, Jagodkailawa [jest tu na wątku] to kierowniczka, w życiu debilowi psa nie wyda. ;-) Dziękuję dziewczyny, jak będę miała troszkę czasu to dorobię chłopakowi troszkę ogłoszeń. Odpowiedzi na maila jeszcze nie dostałam ;-) Quote
nicky71 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ufff... to dobrze:) U nas we Wrocku były 2 suczki DON, obie poszły bez sterylek, nowi właściciele mieli przyjść na umówione terminy sterylizacji... i wiem, że z jedną na pewno nie przyszli... :( Quote
kamilawa Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 My staramy się sterylizować poza 'kolejką' te w typie rasy, żeby nie poszły przypadkiem gdzieś, gdzie będą służyć jako maszynki do robienia szczeniaków. Więc i nasz Harley przed adopcją będzie odjajczony ;-) Quote
fiorsteinbock Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Harley - piekny jestes i dom musi na Ciebie zasluzyc! Quote
Recommended Posts