Claudia_Jazz Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ja się zastanawiam jakiego drugiego psa kupić. Duże szanse i mnie mają : bedlington terier, pudel, sznaucer, west. No i jeszcze mniej interesujące mnie rasy : szkot, ast, bullek i inne bulowate (moje marzenie, ale nie ma szans) albo ONek ale nienawidzą Jazza, bearded colli, owczarek szkocki, szelti, bc, terier irlandzki, jack russell terier (o tak!)... Jenyy! I kto mi teraz pomoże w wyborze rasy?! No to ja może napiszę moje wymagania. Mam westa i to ma być kumpel dla niego. Musi lubić zabawę z psem i człowiekie, nadawać się do sportu (głównie frisbee i agility), aktywny, miluchny, ale każdy jest miluchny. Wolałabym żeby nie był tak brzydki, że aż ładny :evil_lol: Może być małym diabełkiem, bo jeden mieszka już ze mną :diabloti: Ale żeby się nie gryzł, bo jednego i drugiego zatłukę! Ja bym bardzo chciała mieć aussie red merle podpalany z białym. Jedno oko niebieskie, grugie - brązowe. Moje marzenie :/ I taki sam bc :roll: I tym razem chcę rodowodowego, wystawowego i wgl. nadającego się do wszystkiego :D Podpowiecie? Quote
Bzikowa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Zajmij się najpierw psem , którego masz. Narzekasz na niego, pytasz o rady na różnych forach i już myśl o następnym psie? Jeśli nie potrafisz poradzić sobie z jednym to z dwoma problem się podwoi. Quote
Recommended Posts