kajkoowa Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Aż się łezka w oku zakręciła, jak Pongo zobaczył sowich przyszłych właścicieli. Skakał i szalał jeszcze bardziej, bądź szczęśliwy w nowym domku Pongo! Quote
Kinia1984 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 bardzo sie ciesze:) jesli trzeba bedzie to za jakis czas odwiedze Ponga i zrobie mu jakies foty:) Quote
mamanabank Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dziękujemy Kinia :-) Znaczy się Pongo pojechał tak? A Państwo zadowoleni byli, gdy go zobaczyli na żywo? Quote
kajkoowa Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Tak! Pongo powitał panów bardzo wylewnie, w przelocie dał mi się jeszcze pogłaskać. Panowie byli uśmiechnięci i zadowoleni :) Quote
Paula03 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Pongo był bardzo zadowolony, a Ci ludzie pasują do niego! Miło było patrzeć jak idzie po lepsze życie! Quote
Romka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Oczywiście,ze byłam na urlopie ,część pierwszą mam juz za sobą.A 7 wrzesnia znów wyjeżdzam tym razem dalej.A na urlopie pilotowałam tez Florcię.Dzwoniłam do domu Pongo(już 2 razy).Państwo nie są nic a nic nim rozczarowani ,są bardzo zadowoleni.Pongo w samochodzie był w duzym stresie,ślinił się mocno i zwymiotował.Był zdenerwowany.Ale po spacerze na który poszedł z synem Państwa wszystko było juz w porządku.Będzie spał w pokoju syna,tego który wybrał Pongo.Pongo nie umie chodzic na smyczy i bardzo ciągnie(wiemy!)ale syn Państwa uczy naszego psiaka chodzenia na smyczy.Pongo nie lubi się kąpać.Jest jeszcze niewykapany bo uciekł z wanny.Żeby go nie stresowac Państwo odłozyli na razie "pranie "Pongo".Pongo boi się samochodów i ruchu samochodowego.Boi się jak rzucania patykiem ale uwielbia rzucanie piłeczką.Dziś był juz 2 razy na spacerze,które bardzo lubi.I będzie miał na imię Galon.Dostaniem filmik z Pongo. Quote
mamanabank Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Super! Jak dostaniem filmik, to bedziem szczęśliwi :-D Quote
mamanabank Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [video=youtube;eL4HjcT9_hY]http://www.youtube.com/watch?v=eL4HjcT9_hY[/video] Quote
Romka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ale radosny!Wyobrazcie go sobie na łańcuchu u chłopa!Brrr ,na samą myśl cierpnie mi skóra! Quote
Kinia1984 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ale usmiechneta morda i jeszcze calusy dostaje:) Quote
Paula03 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Jaki zadowolony! Super, że trafił na takich wspaniałych ludzi! Będzie miał tam wspaniale! :) Quote
Romka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Pewnie dostaniemy jeszcze jakieś wieści bo będę nowy domek Pongo molestować...co obiecałm państwu telefonicznie.Pongo nauczył się w mig,ze siusiu i koopę trzeba robić na zewnątrz.Ani razu nie nabrudził w domu...No i dostaje do zjedzenia same pyszności:mięsko,kosteczki.Kąpiel go niestety nie ominie bo delikatnie mówiąc nie pachnie nasz Pongo zbyt ładnie...:razz: Quote
Romka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 mamanabank napisał(a):Super! Jak dostaniem filmik, to bedziem szczęśliwi :-D Teraz załapałam o co chodzi z tym dostaniem...pośpiech...;) Quote
kajkoowa Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Pongo strasznie szczęśliwy! Bardzo się cieszę! Quote
argusiowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ech łezek mi się zakręcił jak ten filmik obejrzałam :D i ten całus od nowego Pana urokliwy taki :D heh... Quote
kajkoowa Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Co u Pongo? bardzo chciałabym zobaczyć nowe zdjęcia tej roześmianej mordy :loveu: Quote
Romka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Kaja10014 napisał(a):Co u Pongo? bardzo chciałabym zobaczyć nowe zdjęcia tej roześmianej mordy :loveu: Rozmawiałam z panią jakiś miesiąc temu,wszytko było bardzo dobrze,poproszę o zdjęcia... Quote
kajkoowa Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Romka napisał(a):Rozmawiałam z panią jakiś miesiąc temu,wszytko było bardzo dobrze,poproszę o zdjęcia... To bardzo się ciesze i czekam :) Quote
Romka Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Dwa tygodnie temu dostałam zdjęcia Pongo: Pongo,szalony jak zawsze:lol: Quote
Recommended Posts