kasienka__26 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Wczoraj po serii ataków padaczki został uśpiony mój psiak Lotarek Strasznie za nim tęsknię :(:( siedzę i oglądając jego zdjęcia płaczę Quote
kasienka__26 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 jest mi cholernie źle smutno:(:(: i ogólnie mam dola po stracie Lotara Quote
amensalizm Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Przykro mi, na prawde trudno się pogodzić ze smiercią przyjacila. Może pomyslisz o nowym psie, wiele psiaków czeka. Żaden nie zastapi Ci Lotarka, ale będze Ci lepiej- znam to z autopsji. Quote
kasienka__26 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 amensalizm napisał(a):Przykro mi, na prawde trudno się pogodzić ze smiercią przyjacila. Może pomyslisz o nowym psie, wiele psiaków czeka. Żaden nie zastapi Ci Lotarka, ale będze Ci lepiej- znam to z autopsji. mój tato nie chce nowego psa ja zresztą tez nie nie chce znów widzieć jak on cierpi meczy się choruje Quote
amensalizm Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Na pewno Twój pies dal Ci w życiu tyle radości, że jest to nieproorcjinalne go dzisiejszego smutku. Bez cierpienia, nie rozumie się szczęścia napisał Dostojewski ;) Quote
Wet-siostra Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Bardzo Ci współczuję.Wiem,co znaczy stracić psiego przyjaciela...Mam ich kilku za Tęczowym Mostem... Serce pęka,a dom wydaje się martwy. Pusty kocyk niemo krzyczy...Jes taki wymowny... Nie ma już Twego psiaka,ale kocyk może znowu być w użyciu...Możesz pomóc jakiejś psiej biedzie... Może nie już teraz,może za jakiś czas,ale pomyśl o tym. Porozmawiaj z rodzicami. Twój psiak już nie cierpi i czeka na Ciebie.Kiedyś się spotkacie. Tymczasem możesz mieć nowego przyjaciela. Quote
Recommended Posts