Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po wypadku Arta wszyscy już wiedzieli, że na krę wchodzić nie należy :)
Były więc harce, hulanki, swawole, były wspólne wąchanka plaży....

We dwóch na jedego ;)

Nie bij mnie!

Irga: prosiłam? Zaczepiasz, to oberwiesz!
Jeżyna: a masz! a masz!
Art: spokój dziewczyny, spokój!!

CDN.

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
A my, zamiast ratować biednego psiura, to tylko migawki rozgrzewałyśmy do czerwoności ;) :evil_lol:

:cool1: :mad: ...ale zdjęcia są naprawdę zarąbiste :crazyeye: Cudownie jest na raz oglądać tyle pięknych psów : ogarków i gończych (i Art - tak dla równowagi :cool3: ) Ale w rzeczywistości musiało to wyglądać o wiele lepiej :-(
Kiedyś spotkaliśmy się w Kłaju z 4 ogarkami i zakochałam się w takim widoczku ale to było tylko 4 a Tu.... no poprostu stałabym oniemiała z zachwytu :placz:
Podziwiam Was, że zrobiłyście użytek z aparatów bo ja nie potrafiłabym :roll: ale... pewnie dla Was to codziennosć skakać z tyloma wspaniałymi psiakami.

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
...
Irga: prosiłam? Zaczepiasz, to oberwiesz!
Jeżyna: a masz! a masz!
Art: spokój dziewczyny, spokój!!

CDN.
Kurcze - JAKIE ZDJĘCIE :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

KUMPELka napisał(a):
:cool1: :mad: ...ale zdjęcia są naprawdę zarąbiste :crazyeye:

Dziękujemy :oops: Robiłyśmy co w naszej mocy, żeby uwiecznić to piękne stado :razz:

KUMPELka napisał(a):
pewnie dla Was to codziennosć skakać z tyloma wspaniałymi psiakami.

Dla mnie nie :) Codzienność to dla mnie jedna zwariowana Una :lol: Ale jaki to trening dla refleksu!! :lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Hania']Jaśmin i Jeżyna szaleją a Una przygląda się z politowaniem :evil_lol::

Jaśmin i Jeżyna to się naszalały...

Podobni jesteśmy do siebie, prawda?

Posted

[quote name='Aneek']Jaśmin i Jeżyna to się naszalały...

Oj, naszalały...

Chodź Jeżynko!

Mówiłem, że masz iść, a Ty stoisz!

Ucieknę Ci!

Nie uciekniesz!

Oj, bracie, typowy facet z Ciebie - trzeba Ci wszystko tłumaczyć jasno i dobitnie...

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Una z Irgą:

Una: Obraziłam się!
Irga: Ja też!

I nie będziemy się ganiać! O!

Zdjęcia, zdjęciami - są extra ale...komentarz jest 100 % uzpełnieniem :lol: :evil_lol: Dziewczyny - super i czekam na więcej :multi:

Posted

Super zdjęcia i komentarze! :lol: Doskonale widać, że było fantastycznie! Serce mnie boli, że Bajana tam nie było, miałby taaaaaakie używanie! Jednak kiedy dostałam powiadomienie, doczytałam w nim, że psy mają znać podstawy posłuszeństwa, co potraktowałam jako PT1...:cool1:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Jednak kiedy dostałam powiadomienie, doczytałam w nim, że psy mają znać podstawy posłuszeństwa, co potraktowałam jako PT1...:cool1:

Tak, podstawy posłuszeństwa były potrzebne na szkoleniu (na spacerach wystarczyło przywołanie :cool1:) - ale niekoniecznie PT1. Tak czy siak - żaden z obecnych psów nie był kompletnie zielony :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Oprócz psów na plaży byliśmy także my, ludzie :lol:

Rozmawialiśmy

Bawiliśmy się z psami

Byliśmy napastowani przez stada ogarów :lol:

No i robiliśmy zdjęcia! Jak widać - fotografia wymaga poświęceń :lol:

Z każdej strony widać coś ciekawego...

CDN.

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Tak, podstawy posłuszeństwa były potrzebne na szkoleniu (na spacerach wystarczyło przywołanie :cool1:) - ale niekoniecznie PT1. Tak czy siak - żaden z obecnych psów nie był kompletnie zielony :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Bajan nie jest kompletnie zielony. Mogłabym mieć problem z przywołaniem na spacerach, kiedy by się rozbrykał, ale to chyba dotyczy wielu psów w takich sytuacjach, nawet tych z PT1 ;) No, ale nic to, tak zrozumiałam jak zrozumiałam.

Posted

Niektóre psy były bardzo szybkie i nawet aparat włącziny na zdjęcia seryjne nie dawał rady. W związku z tym powstawały zdjęcia z serii " znajdź jak najwięcej różnic" :evil_lol:. Osobie, która znajdzie pierwsza najwięcej stawiam piwo na najbliższej wystawie gdzie obie będziemy :eviltong: :diabloti:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Bajan nie jest kompletnie zielony. Mogłabym mieć problem z przywołaniem na spacerach, kiedy by się rozbrykał, ale to chyba dotyczy wielu psów w takich sytuacjach, nawet tych z PT1 ;) No, ale nic to, tak zrozumiałam jak zrozumiałam.

Oj, zdziwiłabyś się przywołaniem psów, także "szczeniaków"! :):)

A jak nie byłaś pewna, czy Bajan się "kwalifikuje" - trzeba było pytać!

Pozdrawiam
Marysia i Una