Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 KUMPELka napisał(a):Biedny psiurek :shake: A my, zamiast ratować biednego psiura, to tylko migawki rozgrzewałyśmy do czerwoności ;) :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Po wypadku Arta wszyscy już wiedzieli, że na krę wchodzić nie należy :) Były więc harce, hulanki, swawole, były wspólne wąchanka plaży.... We dwóch na jedego ;) Nie bij mnie! Irga: prosiłam? Zaczepiasz, to oberwiesz! Jeżyna: a masz! a masz! Art: spokój dziewczyny, spokój!! CDN. Quote
KUMPELka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):A my, zamiast ratować biednego psiura, to tylko migawki rozgrzewałyśmy do czerwoności ;) :evil_lol: :cool1: :mad: ...ale zdjęcia są naprawdę zarąbiste :crazyeye: Cudownie jest na raz oglądać tyle pięknych psów : ogarków i gończych (i Art - tak dla równowagi :cool3: ) Ale w rzeczywistości musiało to wyglądać o wiele lepiej :-( Kiedyś spotkaliśmy się w Kłaju z 4 ogarkami i zakochałam się w takim widoczku ale to było tylko 4 a Tu.... no poprostu stałabym oniemiała z zachwytu :placz: Podziwiam Was, że zrobiłyście użytek z aparatów bo ja nie potrafiłabym :roll: ale... pewnie dla Was to codziennosć skakać z tyloma wspaniałymi psiakami. Quote
KUMPELka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] ... Irga: prosiłam? Zaczepiasz, to oberwiesz! Jeżyna: a masz! a masz! Art: spokój dziewczyny, spokój!! CDN. Kurcze - JAKIE ZDJĘCIE :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Tańcował sobie ogar z gończym honorowym: Gawra hamowała rozpędzone psie stado A ogarki węszyły i węszyły... CDN. Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 KUMPELka napisał(a)::cool1: :mad: ...ale zdjęcia są naprawdę zarąbiste :crazyeye: Dziękujemy :oops: Robiłyśmy co w naszej mocy, żeby uwiecznić to piękne stado :razz: KUMPELka napisał(a):pewnie dla Was to codziennosć skakać z tyloma wspaniałymi psiakami. Dla mnie nie :) Codzienność to dla mnie jedna zwariowana Una :lol: Ale jaki to trening dla refleksu!! :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hania Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Jaśmin i Jeżyna szaleją a Una przygląda się z politowaniem :evil_lol:: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='KUMPELka']Kurcze - JAKIE ZDJĘCIE :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ojej, przegapiłam zakończenie tej historii..... Quote
Aneek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Hania']Jaśmin i Jeżyna szaleją a Una przygląda się z politowaniem :evil_lol:: Jaśmin i Jeżyna to się naszalały... Podobni jesteśmy do siebie, prawda? Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Aneek']Jaśmin i Jeżyna to się naszalały... Oj, naszalały... Chodź Jeżynko! Mówiłem, że masz iść, a Ty stoisz! Ucieknę Ci! Nie uciekniesz! Oj, bracie, typowy facet z Ciebie - trzeba Ci wszystko tłumaczyć jasno i dobitnie... Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Una z Irgą: Una: Obraziłam się! Irga: Ja też! I nie będziemy się ganiać! O! Quote
KUMPELka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Una z Irgą: Una: Obraziłam się! Irga: Ja też! I nie będziemy się ganiać! O! Zdjęcia, zdjęciami - są extra ale...komentarz jest 100 % uzpełnieniem :lol: :evil_lol: Dziewczyny - super i czekam na więcej :multi: Quote
Aneek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Una! No nie bądź taka naburmuszona... Lepiej choćmy sprawdzić, co tam się dzieje... Quote
bea100 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Ojej, przegapiłam zakończenie tej historii..... Buhahahahahahaha...:lol: Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Super zdjęcia i komentarze! :lol: Doskonale widać, że było fantastycznie! Serce mnie boli, że Bajana tam nie było, miałby taaaaaakie używanie! Jednak kiedy dostałam powiadomienie, doczytałam w nim, że psy mają znać podstawy posłuszeństwa, co potraktowałam jako PT1...:cool1: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 mmbbaj napisał(a):Jednak kiedy dostałam powiadomienie, doczytałam w nim, że psy mają znać podstawy posłuszeństwa, co potraktowałam jako PT1...:cool1: Tak, podstawy posłuszeństwa były potrzebne na szkoleniu (na spacerach wystarczyło przywołanie :cool1:) - ale niekoniecznie PT1. Tak czy siak - żaden z obecnych psów nie był kompletnie zielony :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Oprócz psów na plaży byliśmy także my, ludzie :lol: Rozmawialiśmy Bawiliśmy się z psami Byliśmy napastowani przez stada ogarów :lol: No i robiliśmy zdjęcia! Jak widać - fotografia wymaga poświęceń :lol: Z każdej strony widać coś ciekawego... CDN. Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 KUMPELka napisał(a):Zdjęcia, zdjęciami - są extra ale...komentarz jest 100 % uzpełnieniem :lol: :evil_lol: Staramy się :oops: :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Tak, podstawy posłuszeństwa były potrzebne na szkoleniu (na spacerach wystarczyło przywołanie :cool1:) - ale niekoniecznie PT1. Tak czy siak - żaden z obecnych psów nie był kompletnie zielony :) Pozdrawiam Marysia i Una Bajan nie jest kompletnie zielony. Mogłabym mieć problem z przywołaniem na spacerach, kiedy by się rozbrykał, ale to chyba dotyczy wielu psów w takich sytuacjach, nawet tych z PT1 ;) No, ale nic to, tak zrozumiałam jak zrozumiałam. Quote
Hania Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Niektóre psy były bardzo szybkie i nawet aparat włącziny na zdjęcia seryjne nie dawał rady. W związku z tym powstawały zdjęcia z serii " znajdź jak najwięcej różnic" :evil_lol:. Osobie, która znajdzie pierwsza najwięcej stawiam piwo na najbliższej wystawie gdzie obie będziemy :eviltong: :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 mmbbaj napisał(a):Bajan nie jest kompletnie zielony. Mogłabym mieć problem z przywołaniem na spacerach, kiedy by się rozbrykał, ale to chyba dotyczy wielu psów w takich sytuacjach, nawet tych z PT1 ;) No, ale nic to, tak zrozumiałam jak zrozumiałam. Oj, zdziwiłabyś się przywołaniem psów, także "szczeniaków"! :):) A jak nie byłaś pewna, czy Bajan się "kwalifikuje" - trzeba było pytać! Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts