Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabina1 napisał(a):
Byłoby wspaniale, tyle, ze po romantycznych zdjęciach na plaży, nastapił ciąg dalszy i wystraszyłam się.

Spokojnie, to był dopiero dzień pierwszy :evil_lol:

Sabina1 napisał(a):
Agility, czyli trzeba biegac do upadłego, pokazac psu jak sie skacze , wejśc do tunelu, jeszcze sie naklikac, a ja myslałam, ze to spacery, ognisko, sielanka..........

Nie było tak źle, w końcu to początki, maks dwie przeszkody na raz :lol: I to chyba ja nabiegałam się najbardziej usiłując zdążyć dobiec do końca tunelu zanim mój pies z niego wyjdzie (nie udało mi się ani razu :D)

Pozdrawiam
Marysia i Una

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia napisał(a):
Witam:smile:
[...]
Jestem zaskoczona widząc tutaj nasze fotki:crazyeye: dziękuję Marysi, bo to zdaje się ona, nas niepostrzeżenie uwieczniła:jumpie:

Witaj Klaudio! :bigok:

Dobrze, że się ujawniłaś :)
Fotki są, w końcu dzielnie z nami ćwiczyliście - Hania też Cię złapała, poszukaj nieco wcześniej. Szkoda, że nie byliście z nami na spacerkach, byłoby fot więcej...

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

goranik napisał(a):
bardzo wszystkim dziekujemy za uczestnictwo!
Ciesze sie ze Wam sie u mnie podobało:multi:

Piekne zdjecia!
Mojego tylka wystajacego z tunelu nie skomentuje:mad: :p

Czekam na wiecej relacji zdjeciowych:-)

Pozdrawiamy

Magda!! :sweetCyb:

DZIĘ-KU-JE-MY! :buzi: :buzi: :buzi: :buzi:

Zdjęć jeszcze trochę będzie, ale już nie z treningu...

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Uwaga! Uwaga! Relacji cd.

Skoro już byliśmy świetnie wyszkoleni ;) czas przyszedł na odpoczynek, o ile te wielogodzinne spacery po plaży, zaczynane o 7 rano :crazyeye: nazwać można odpoczynkiem :lol:

Przyznać muszę, że patrzenie na tę grupę psów spacerującą razem - stado ogarów, kilka gończych - miód dla oczu :loveu: :loveu: :loveu:

No tak, ale żeby znaleźć się na plaży, trzeba do niej dojść....

Jaśmin: nooo, idziecie?

Irga: nooo, idziecie?

Art z Gawrą: oj, pospieszcie się, bo pójdziemy sami!

A ogarza dzieciarnia i tak się młóci zamiast iść :lol:

CDN.

Posted

I nareszcie! Hura! Wieeeeeelka, pusta plaża! Ile miejsca! Przestrzeni! I woda! I kra! I śnieg! I wydmy! WOW! WOW! WOW!

Biegnijmy!

Biegnijmy!!!

Gońmy się!

Jest tyle miejsca, że każdy może biec w swoją stronę!

Ooo, a jakie tu zapachy ciekawe...

CDN.

Posted

To był taki wspaniały pomysł z tym wyjazdem. Psy przeszczęśliwe, ciągle w galopie, aż chciałoby się poszaleć razem z nimi (może też jako ogar :lol: ). Takie wolne i piękne. Jestem zachwycona. Jak Wy świetnie rozumiecie te psy i wiecie czego im potrzeba. Wczuwam się w atmosferę i też jestem szczęśliwa, że udał się taki cudowny "wypad" . Nigdy nie byłam na ośnieżonej plaży, wydmach, nie widziałam groźnego morza w pełni zimy. Oglądam te fotki z zapartym tchem , one tchną taką radością, szaleństwem, swobodą . Cieszę się razem z Wami i z całą szaloną sforą.:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Do widoków najpiękniejszych na świecie, jakimi są: kobieta w tańcu, okręt pod żaglami, koń w galopie....stanowczo dodałabym widok tych pędzących jak wiatr i baraszkujących gończaków na nieograniczonej śnieżnej przestrzeni.

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Szczególnie jak ktoś skacze po krach i ma ochotę zabawiać się w morsa...

Biedny psiurek :shake: Ale tak to już jest: my-ludzie (Sabina) chcemy być ogarami :cool3: :eviltong: a niektóre psiaki - morsami :evil_lol: