Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aneek napisał(a):

Oj jak to szybko idzie, nie nadążam. :roll:

Nadążasz :lol:. Ja zmykam zaraz do pravy i w związku z tym ogłaszam przerwę do 22. Oczywiście nieobowiązkową. Mam nadzieję wieczorem zastać dużo zachwytów, żebyśmy miały mobilizację do dalszego wklejania.

Posted

Hania napisał(a):
Nadążasz :lol:. Ja zmykam zaraz do pravy i w związku z tym ogłaszam przerwę do 22. Oczywiście nieobowiązkową. Mam nadzieję wieczorem zastać dużo zachwytów, żebyśmy miały mobilizację do dalszego wklejania.

Mam przyjemnosc pierwsza się zachwycać więc... ach i ech :multi: ale tak po prawdzie to tylko zaparzyć sobie kawkę i oddać się duchowej przyjemności :p Naprawdę wygląda, że spotkanie było wspaniałe :cool3: no i te krajobrazy - miodek :loveu:

Posted

Hania napisał(a):
:lol: . Ja zmykam zaraz do pravy i w związku z tym ogłaszam przerwę do 22. Oczywiście nieobowiązkową. Mam nadzieję wieczorem zastać dużo zachwytów, żebyśmy miały mobilizację do dalszego wklejania.

:lol: Do zobaczenia wieczorem....
No to ja też idę trochę popracować. Już mi tu suszą głowę, że od rana nic tylko śmieję się do monitorka... :evil_lol:

Kumpelko: Zdecydowanie trzeba zorganizowaniać tu na południu jakiś ogarzy zlot :lol:

Posted

zachwycam się :lol:

mam pytanko czy ten zlot to był dla każdego psiaka osobno

bo jakoś tak te piękne pieski osamotnione takie ;)

szkoda ze az tak daleko
a moze by tak poruszyć wschodniokarpackie towarzystwo i zlecieć się gdzieś w okolicy naszej bliższej :lol:

piszę się na gończo ogaroew ognisko z pieczeniem zimowej kiełbaski :lol:

Posted

weszynoska napisał(a):
zachwycam się :lol:

...szkoda ze az tak daleko
a moze by tak poruszyć wschodniokarpackie towarzystwo i zlecieć się gdzieś w okolicy naszej bliższej :lol:

piszę się na gończo ogaroew ognisko z pieczeniem zimowej kiełbaski :lol:

Wow - to byłby dopiero zlot.
Aneek - jestem za, żebyśmy coś zorganizowały u nas :razz:

Posted

[quote name='Hania'] Mam nadzieję wieczorem zastać dużo zachwytów, żebyśmy miały mobilizację do dalszego wklejania.
Zachwyty, to mało :multi: Mnie zatkało, oraz zżera mnie zazdrość. Na przyszły raz będę się starała "wypożyczyć " ogarka, żeby miec jakąś przepustkę na takie spotkanie. Chyba juz wczesniej zacznę: kto mi wypożyczy ogarka?

Te serduszka, to są moje zachwyty

Posted

weszynoska napisał(a):

mam pytanko czy ten zlot to był dla każdego psiaka osobno

bo jakoś tak te piękne pieski osamotnione takie ;)

Na wszystko przyjdzie czas :razz: :razz: :razz:
Najpierw musimy zadbać, żebyście rozpoznawali poszczególne psy :evil_lol: ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Sabina1']Zachwyty, to mało :multi: Mnie zatkało, oraz zżera mnie zazdrość. Na przyszły raz będę się starała "wypożyczyć " ogarka, żeby miec jakąś przepustkę na takie spotkanie. Chyba juz wczesniej zacznę: kto mi wypożyczy ogarka?

Sabino może nie pożyczaj, a kup sobie małego ogarka :)

Pozdrawiam
Marysia i Una