Jump to content
Dogomania

Ratunku!!!! Schronisko w Korabiewicach !!!

Recommended Posts

Posted

anna10025 napisał(a):
A Pies wyglądał jak szkielet...Ten piesek w dziurze , popłakałam się. Schronisko dobre, wg TOZ - nie ma co , jutro ciąg dalszy, będzie decyzja , mam nadzieję , że zabiorą tej babie wszystkie pieski

tylko gdzie umieścić te psy? nie ma gdzie..... niestety.... to jest właśnie jeden z ważniejszych problemów, bo powrzucać do innych schronisk? przecież wszędzie jest przepełnienie i te psy w końcu i tak się pozagryzają, bo będzie ich ZA DUŻO....

a znowu fundacja nie weźmie na swoje barki 500 zwierząt + te co ma obecnie na utrzymaniu...

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.Nie wytrzymałam i przed chwila zadzwoniłam do ZG TOZ. Nie będę pisała co usłyszałam od Pani,która odebrała telefon. Jeszcze raz będą oglądać reaportaż - wg TOZ jest stronniczy ze strony TVN.

Posted

bezag napisał(a):
Ostatnio było o tym schronisku w Uwadze. tragedia, jeśli chodzi o stan zwierząt i o zachowanie inspektorów TOZu.

Dlaczego tak uwazasz?Toz jako org.jest dla mnie spalona,stracila na wiarygodnosci ,a szkoda ,gdyz to najstrasza org ."prozwierzeca" w Polsce

Posted

xxxx52 napisał(a):
Czy to jest schronisko TOZ-wskie ?

Posel P.Suski zlozyl donos dp Prokuratury Generalnej w sprawie zabezpieczenia psow w tym schronisku.

To nie jest schronisko statut schroniska ma odebrany

Posted

Kto tym psom pomaga,czy ktoras org.prozwierzeca sie psami zajela?,czy media cos osiagnely?
Bo slyszalam (ale tylko slyszalam)ze bylo Pogotowie dla zwierzat z p.Bielawskim u z VIVA ,przyjechali i tylko zabrali pare psieskow i pojechali .Czy tak pomoc ma wygladac?

• 4 weeks later...