Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkie Husky które tutaj były znalazły nowy dom lub zostały odebrane przez właściciela....
Ale został jeden Malamut który nie może znaleźć sobie domu :(

Jak trafił:

Teraz:

Kanis

rasa: mieszaniec

boks: 49
numer: 22/010
miasto: Szczecin

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: nie

opis:
Pies dla doświadczonego opiekuna, ma na swoim koncie liczne ucieczki, ale poza tym jest sympatycznym psem, jednak niezależnym i trudnym do ułożenia.

kontakt:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
w Szczecinie
al. Wojska Polskiego 247
Szczecin 71-346 .
telefon interwencyjny
całodobowy 091 487 02 81

Posted

U nas w przytulisku dawno nie było żadnego huskiego, i bardzo dobrze... zawsze to jakieś psiaki mniej.
A te pupilki urzekają swoim wyglądem, zakochać się idzie, jak ktoś mógł je porzucić...

Poprzeglądam ogłoszenia w necie, może ktoś któregoś szuka :)

• 3 weeks later...
Posted

No tak zima się kończy a Psów w typie Syberian Husky i Alaskan Malamute przybywa a właścicieli jak nie było tak niema.:shake: Nie wiem czy to jakaś nowa "MODA" jest co sezon inny pies czy ja juz jestem zacofana i nie znam się na modzie?? :???:Może to ostatni krzyk mody ale ja się na takie coś nie pisze....:angryy:
Jak można zgubić psa.... :mad:przecież to nie jest jakiś kolczyk czy pierścionek co się takich z tysiąc zmieści do kieszeni a jak upadnie to za Chiny tego nie znajdziesz tylko pies:bigcry:.... i to tez nie to tez nie ... np.Chihuahua tylko od 16 do 45 kilo więc jak można być tak nie odpowiedzialnym to ja nie wiem.....:ak-shot::grab:
no dobra jak się zgubił ten pies to chyba trzeba go tez szukać co nie .... ja to bym PORUSZYŁA NIEBO I ZIEMIE by znaleść swojego psa a Ci ludzie co mieli te psy to zlewają na nie a może sam wróci a jak nie to kupi się nowego lepszego .....
no i tez oczywiście bo jakby inaczej trzy czwarte tych psów jest nie zaczypowanych no bo poco ??? a jak są to nie ma danych .... no ręce opadają....

Posted

Hihih, a ja się pośmieje. :)
Co dziwnego jest w opisie tego haskacza ze schroniska w Szczecinie ?

rasa: mieszaniec

boks: K-17
numer: 322/10
miasto: Szczecin

sterylizacja: nie
szczepienia: nie
odrobaczenie: nie

charakter i opis:
Zaczipowana sunia trafila do naszego schroniska 05. 03. 2010, został dowieziona przez samochód interwencyjny z ul. Mieszka i.

http://szczecin.schronisko.net/kwarantanna-id-44296.html

Posted

Szczerze mowiac, nie widze nic smiesznego, poza merytorycznym bledem, ze w plci wpisany jest samiec (pies), a w opisie - sunia. Ot cale "dziwactwo" ... .:roll: