Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiuroszczura napisał(a):
Jest ktoś z Rokity? :D Chętnie umówimy się z Maksem na spacerek z kimś z Rokitnicy...

a wy macie gdzie tam spacerowac? :cool3: gdzie mieszkasz na Rokitnicy?Góra, dół? i jakiego masz psiurka? może skusisz się na spacer na Zaborzu w przyszłym tygodniu :cool3:

Posted

Wkurzyłam się: napisałam posta, ale okazało się, że serwer przeciążony i post mi gdzieś przepadł, także napisze później i odpowiem na pytanie, jak mi złość przejdzie na tan cholerny serwer... :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Powiem tak, jak się jedzie na Rokitę od strony Tarnowskich gór, za Grzybowicami sa pola czy łąki (nie wiem dokładnie bo nas tam jeszcze nie było), ale jak tam zajdziemy to napisze, czy da sie tam biegać czy ćwiczyć z pieskiem.
Gdzie jest granica między górną Rokitą a dolną nie wiem, ale mieszkamy na Andersa, niedaleko Akademii Medycznej.
Koło nas jest lasek, ale nie ma żadnego jeziorka czy innych ciekawych rzeczy. Chodzimy tam często, i na razie nam to wystarcza.
Na spacery jesteśmy chętni, ale dojeżdżanie w godzine i to dwoma autobusami na gliwickie lotnisko gdzie bywaliśmy, czy Zaborze odpada, bo Maks wytrzymuje jeden autobus, ale kolejne pół godziny stresuje go bardzo. Poza tym nie znamy tych okolic...
Foty nie miałam zmniejszonej, a teraz nie mam programu na korektę.
Maks ma 55 cm w kłębie, maść wilczasta, mieszniec...
Fota 7 od góry:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21896&page=70

Posted

Ile masz lat?
zmniejsz prosze rozmiar zdjecia bo forum sie rozeszło, wedlug regulaminu zdjecie moze miec max 500x500 ;)
ja ostatnio czesto jestem na andresa a dokladnie na krakowskiej bo moj chlopak tam mieszka, wiec moze kiedys Cie zobacze ;) a na psy zawsze zwracam uwage :evil_lol:
Byłas kiedyś na "Przyrodnicza ściezka edukacyjno-rekreacyjna w Zabrzu-Rokietnicy-Gajdzikowe Górki" ? mój chlopak mieszka od lat na rokicie a o tym nie wiedzial, był robic tam foteczki, bardzo fajny teren.. las ;)
Ja raczej na rokite z psem sie nie wybiore ale na spacer mozemy się kiedys umowic ;)

Posted

Sorki za te zdjęcia, muszę znaleźć dobry program do resize'u a z kompem nie jestem "za pan brat". Ale foty Maksa widziałaś?
O tej ścieżce nie wiedziałam, dopiero jak zamieścili plakaty informacyjne! Zdziwiłam się jak zobaczyłam te afisze... :-o <LOL>
No pewnie, że się na spacer mozemy umówić!! Nie ma problemu... :drink1:

Posted

Beta Max bardzo sympatyczny i pamiatke juz po nim mam dwa siniaki na rece hehehe :))))

Jutro spacer na Zaborzu 9:40.. 9:30 z belki odjezdza 234 gdyby ktos chcial.. bedzie nim jechala Ania (Eria)

Posted

marmara_19 napisał(a):
hmm gdzie dokladnie sie spotykacie?mozna dojechac tramwajem albo autem??tylko jak trafie?:Pnie znam zabrza w ogole;/

Jeśli jestes z Gliwic to jedziesz najlepiej jakis busem ktory dojezdza do Zabrza-Geothego i tam przesiadasz sie w bus 234 (tak dziewczyny beda jechac) ten bus 234 jedzie ok. 8 minut ;) tramwajem sie da.. ale to non sens .. jesli chcesz jechac tramwajem 4 czy 1 ta wysiadz na wolnosci i idz na geothego.. bo z tramwaju do mnie jest dosc daleko ;)

Posted

Niestety nie jestem kierowca.. wiec nie pomogę, jesli wiesz jak dojechac na wolnosci tam gdzie kiedys stał Młyn (w tym roku sie spalił) to kawałek dalej trzeba skręcić w ulicę Pawliczka i jechac nia ciagle, gdy przejedzie sie pod "mostkiem" to zaraz po nim warto skrecic w lewo.. i jechac w strone pola.. ;) trudno wytłumaczyć.. bo to takie "zadupie"

• 3 weeks later...
  • 4 months later...