Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coztego napisał(a):
Hejka, a nie ma ktoś z Was klatki dla psa? Albo dla innego dużego zwierza? :cool3:

a co kot nie miesci się już w króliczej? :evil_lol:

Posted

coztego napisał(a):
Jeszcze się mieści, spoko, spoko... Ale myślę przyszłościowo :p

haha przyszłościowo to go przyzwyczajaj zeby zabardzo Ci po meblach nie skakał :evil_lol:

Posted

Noblistka ja proponuje park dubiela
A spotkamy się pod Stomatologiem , albo kościołem św. Kamila (mniej więcej ;) )
O godzinie powiedzmy 11 ;)
A dzien tygodnia wybierzcie same.

Ostrzegam mój piesek to dzikusek , pije z cudzych misek ;)

Posted

noblistka napisał(a):
Mi pasuje tylko mam prozbe,jakby ktos móbłby mi powiedziec gdzie jest dokładnie ten stomatolog to była bym wdzięczna :)

wiesz jak jest Pizzeria? To jest tam takie skrzyzowanie w ksztalcie litery T , na rogu jest apteka idziesz w dol i taki pomaranczowo-brazowo niewiadomo jaki budynek , niedaleko kościoła ;) św. Kamila

Posted

Dziś przyjechała na Zaborze Pati niech żałują Ci którzy nie byli, nie musimy się tu martwić o SM bo na polach ich nie ma :evil_lol: a mozna spotkac tam ludzi tylko z psami :lol: raj :cool3:

Posted

zaba14 napisał(a):
Dziś przyjechała na Zaborze Pati niech żałują Ci którzy nie byli, nie musimy się tu martwić o SM bo na polach ich nie ma :evil_lol: a mozna spotkac tam ludzi tylko z psami :lol: raj :cool3:

Żaba sie nienarażaj, mama powiedziała, że mnie puści...ale jak starszego nie będzie, bo się pluje o to !

Posted

To przychodź bez Mikusia, a może wzięłabyś suńke siostry???

A jak nie jest pewna noblistka czy trafi to może spotkamy się dziewczyny na rogu Dubiela i Wolności. wtedy jakby szła to nas zauwazy:)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):

A jak nie jest pewna noblistka czy trafi to może spotkamy się dziewczyny na rogu Dubiela i Wolności. wtedy jakby szła to nas zauwazy:)

Czyli mniej wiecej koło apteki? Mniej więcej na przeciwko pizzerii?
Czy koło wiaduktu ? :evil_lol:

Posted

Tak mnie naszło, że skoro wieczorem nei mogę na Zaborze to może zamiast do parku dubiela, nikomu nie będziemy przeszkadzać.
A rodzice , ee trudno nie dowiedzą się ... :evil_lol:

Posted

To nie jest zły pomysł...na Zaborzu jest spokojnie, nie ma straży miejskiej w tych polach więc psy mogłyby spokojnie biegać luzem:lol: tylko jeśli tam się umówimy to naprawdę radzę wszystkim adidasy ubrać, a szczególnie tym którzy muszą tam dojechać(ja po ostatnim spacerze w japonkach miałam nogi koloru czarnego:evil_lol:

Posted

Hm.. nie ma problemu moze byc i u mnie na zaborzu tylko tu są same pola i non stop słońce... chyba ze pojdziemy do lasku na chwilke aby psy sobie odpoczeły, ale to kawałek drogi jest :roll: dlatego lepiej wieczorem gdy slonca juz nie ma ;) ale jak chcecie ;)