Patikujek Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ja nbiestety dzisiaj nie mogłam ale może by tak za tydzień to jasne!!! Ja za tydzień będę, a wy???:) Quote
zaba14 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Hm.. mnie za tydzien chyba nie będzie, ale na ranne spacery się nie pisze ;) Quote
nathaniel Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Ja z kolei na wieczorne nie mam co liczyc, chyba ze w towarzystwie siostry ... dziękuję bardzo :/ za taki spacer z siorką :roll: Krowa głupia :evil_lol: Quote
coztego Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Hejka, a nie ma ktoś z Was klatki dla psa? Albo dla innego dużego zwierza? :cool3: Quote
zaba14 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 coztego napisał(a):Hejka, a nie ma ktoś z Was klatki dla psa? Albo dla innego dużego zwierza? :cool3: a co kot nie miesci się już w króliczej? :evil_lol: Quote
coztego Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 zaba14 napisał(a):a co kot nie miesci się już w króliczej? :evil_lol: Jeszcze się mieści, spoko, spoko... Ale myślę przyszłościowo :p Quote
zaba14 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 coztego napisał(a):Jeszcze się mieści, spoko, spoko... Ale myślę przyszłościowo :p haha przyszłościowo to go przyzwyczajaj zeby zabardzo Ci po meblach nie skakał :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ja bym z wami poszła na spacerek jakby moje psy inne były... :roll: Quote
noblistka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Szkoda,że dzisiejszy spacer nie wyszedł. Ja za tydzień jestem chętna to piszcie kiedy,gdzie i o której :) Quote
nathaniel Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Noblistka ja proponuje park dubiela A spotkamy się pod Stomatologiem , albo kościołem św. Kamila (mniej więcej ;) ) O godzinie powiedzmy 11 ;) A dzien tygodnia wybierzcie same. Ostrzegam mój piesek to dzikusek , pije z cudzych misek ;) Quote
noblistka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Fajnie.Ja jestem wolna od środy i godzina 11 bardzo mi pasuje :) Quote
noblistka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Mi pasuje tylko mam prozbe,jakby ktos móbłby mi powiedziec gdzie jest dokładnie ten stomatolog to była bym wdzięczna :) Quote
nathaniel Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 noblistka napisał(a):Mi pasuje tylko mam prozbe,jakby ktos móbłby mi powiedziec gdzie jest dokładnie ten stomatolog to była bym wdzięczna :) wiesz jak jest Pizzeria? To jest tam takie skrzyzowanie w ksztalcie litery T , na rogu jest apteka idziesz w dol i taki pomaranczowo-brazowo niewiadomo jaki budynek , niedaleko kościoła ;) św. Kamila Quote
noblistka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Dzięki nathaniel powinnam trafić ;),a jak by coś to wypatrujcie dziewczyny z czarnym labem :eviltong: Quote
zaba14 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Dziś przyjechała na Zaborze Pati niech żałują Ci którzy nie byli, nie musimy się tu martwić o SM bo na polach ich nie ma :evil_lol: a mozna spotkac tam ludzi tylko z psami :lol: raj :cool3: Quote
nathaniel Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 zaba14 napisał(a):Dziś przyjechała na Zaborze Pati niech żałują Ci którzy nie byli, nie musimy się tu martwić o SM bo na polach ich nie ma :evil_lol: a mozna spotkac tam ludzi tylko z psami :lol: raj :cool3: Żaba sie nienarażaj, mama powiedziała, że mnie puści...ale jak starszego nie będzie, bo się pluje o to ! Quote
zaba14 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 To gdy będziesz mogła to daj znać jakoś się umówimy ;) w czwartek o 11 mogę się z wami spotkac, ale bez psiaka ;) Quote
Patikujek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 To przychodź bez Mikusia, a może wzięłabyś suńke siostry??? A jak nie jest pewna noblistka czy trafi to może spotkamy się dziewczyny na rogu Dubiela i Wolności. wtedy jakby szła to nas zauwazy:) Quote
nathaniel Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a): A jak nie jest pewna noblistka czy trafi to może spotkamy się dziewczyny na rogu Dubiela i Wolności. wtedy jakby szła to nas zauwazy:) Czyli mniej wiecej koło apteki? Mniej więcej na przeciwko pizzerii? Czy koło wiaduktu ? :evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Tak mnie naszło, że skoro wieczorem nei mogę na Zaborze to może zamiast do parku dubiela, nikomu nie będziemy przeszkadzać. A rodzice , ee trudno nie dowiedzą się ... :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 To nie jest zły pomysł...na Zaborzu jest spokojnie, nie ma straży miejskiej w tych polach więc psy mogłyby spokojnie biegać luzem:lol: tylko jeśli tam się umówimy to naprawdę radzę wszystkim adidasy ubrać, a szczególnie tym którzy muszą tam dojechać(ja po ostatnim spacerze w japonkach miałam nogi koloru czarnego:evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 To ja zrobię dzisiaj wywiad z mamą wyciągnę dzięgi na bilety :evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Hm.. nie ma problemu moze byc i u mnie na zaborzu tylko tu są same pola i non stop słońce... chyba ze pojdziemy do lasku na chwilke aby psy sobie odpoczeły, ale to kawałek drogi jest :roll: dlatego lepiej wieczorem gdy slonca juz nie ma ;) ale jak chcecie ;) Quote
nathaniel Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Jak dla mnie to obojętnie , do lasku pójdziemy ;):) Quote
Recommended Posts