Patikujek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ale musisz przyznać że psy i my mieliśmy dość tego słońca w okolicy 12.00 w południe:) Quote
Madzik93 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jest moge jechac:multi::bigcool: moj tata mnie zawiezie. Tylko powiedzcie gdzie dokładnie to jest albo gdzie ktos bedzie na mnie czekał no i kiedy, a teraz ide na :painting: Quote
Patikujek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Madzik13 napisał(a):Jest moge jechac:multi::bigcool: moj tata mnie zawiezie. Tylko powiedzcie gdzie dokładnie to jest albo gdzie ktos bedzie na mnie czekał no i kiedy, a teraz ide na :painting: No i niesiety szkoda że tak późno napisałaś bo spotkanie było o 17.30 ale nie martw się niedługo znów jakieś urządzimy:) Quote
zaba14 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):No i niesiety szkoda że tak późno napisałaś bo spotkanie było o 17.30 ale nie martw się niedługo znów jakieś urządzimy:) jest w środę w Rudzie Śl. dzielnica Bielszowice w parku Strzelnica. Quote
Madzik93 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 zaba14 napisał(a):jest w środę w Rudzie Śl. dzielnica Bielszowice w parku Strzelnica. No ale ja tam nikogo nie znam:-(. A moze w piątek jakis spacerek??:cool3: Quote
zaba14 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Madzik13 napisał(a):No ale ja tam nikogo nie znam:-(. A moze w piątek jakis spacerek??:cool3: Będę ja i Patrycja :) w piatek ja juz jestem na /wakacjach/ ale pewnie ktos bedzie otwarty na propozycje ;) Quote
Patikujek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 No właśnie my bedziemy:) Ale ja reaczej w piatek w domciu siedze więc na propozycje jestem otwarta:) Nie znam zbytnio Bytomia ale może gdzieś na Michowicach, nie znam się ale lasy w okolicach osiedla felińskiego dośc fajne się wydają:) Ja jestem zdolna dojechac wszędzie tyko powiedzcie gdzie i o której ( i najważniejsze jak w to miejsce dojechać:evil_lol: ) A i może daj znać też w wątku spotkań Bytomskich:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18608&highlight=Bytom Quote
Madzik93 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :cool3: [quote name='Patikujek_Zabrze']No właśnie my bedziemy:) Ale ja reaczej w piatek w domciu siedze więc na propozycje jestem otwarta:) Nie znam zbytnio Bytomia ale może gdzieś na Michowicach, nie znam się ale lasy w okolicach osiedla felińskiego dośc fajne się wydają:) Ja jestem zdolna dojechac wszędzie tyko powiedzcie gdzie i o której ( i najważniejsze jak w to miejsce dojechać:evil_lol: ) A i może daj znać też w wątku spotkań Bytomskich:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18608&highlight=Bytom Nie o osoby na wątku spotkan bytomskich są na wakacjach( wiem bo moja bardzo bliska kumpela tam pisała) Pati to napisz do mnie cos na gg jak bede dostępna i ci wytłumacze jak tam dojechac. Byłam juz tam 2 razy i uwazam ze jest swietnie;) Quote
nathaniel Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 A może jakiś spacerek z zakresu posłuszeństwa? :evil_lol::evil_lol: chciałabym zobaczyc czy Rambo sie potrafi skupic na mnie w obecności innych psów, obcych [SIZE=4] Edit: albo jakis zwykły spacerek... Quote
nathaniel Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 No więc tak jutro się szykuje spacerek na Zaborzu, jeszcze nie wiadomo o której, narazie zbieram chętnych. a 100% będe ja i Rambo Oraz Żaba (z Mikusiem? ) Czekamy na chętnych ;) Quote
zaba14 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 nathaniel napisał(a):No więc tak jutro się szykuje spacerek na Zaborzu, jeszcze nie wiadomo o której, narazie zbieram chętnych. a 100% będe ja i Rambo Oraz Żaba (z Mikusiem? ) Czekamy na chętnych ;) Hej! Ania może być u mnie o 12:16 :) pasuje? a Ty masz 234 z belki i byłabyś u mnie o 12:13 odpowiada? Mikuś owszem będzie, ale tylko na smyczy, bo znów poczuł suczke :placz: i spacer bez smyczy konczy się szukaniem psa.. :roll: a ja nie mam takiego zamiaru :P Quote
Formica Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 no wiec ja bardzo chętnie , ale w tych godzinach nie dam rady :lol: za to oferuje sie codziennie w przedziale czasowym 7-10 ( z reguły w tym czasie chodze na spacerek z moimi gadami ( goldenka l.10 i malamutka mieś 10 :diabloti: ). Ja mieszkam na osiedlu wyzwolenia tuz pod sośnicą a na przeciw osiedla mam spory kawał lasu , który przechodzi w park ( pewnie o jakiejs nazwie ale wybaczcie nie wiem bo ja na Zabrzu nie znam się wogóle ):shake: :oops: wiec jeśli ktos zechce nam potowarzyszyć w rannym spacerku zapraszam :cool3: tylko wy pewnie obiboki wszyscy śpicie o tej porze :mdrmed: Quote
nathaniel Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 zaba14 napisał(a):Hej! Ania może być u mnie o 12:16 :) pasuje? a Ty masz 234 z belki i byłabyś u mnie o 12:13 odpowiada? Mikuś owszem będzie, ale tylko na smyczy, bo znów poczuł suczke :placz: i spacer bez smyczy konczy się szukaniem psa.. :roll: a ja nie mam takiego zamiaru :P odpowiada ;) pod warunkiem, że wyjdziesz po mnie na przystanek ;) i ogólnie na którym przystanku mam wysiąść ?? To o której ja mam ten 234 ? Bo jedzie z belki o 12:05 a tu jego przebieg http://www.kzkgop.pl/rozklady/kurs.php?kat=234_20060801&kier=1&nr=1&kurs=17 i o 12:13 jest na porembie Quote
zaba14 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Formia rzeczywiscie ja o tej godzinie spie w wakacje :evil_lol: :evil_lol: Nathaniel tak o 12:05 jedzie z belki i wysiadasz tam gdzie ostatnio bede czekac na przystanku ;) Quote
nathaniel Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 A bo ja wiem gdzie to było :evil_lol: Pati wiedziała, to sie nie marwiłam :lol: Quote
zaba14 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 nathaniel napisał(a):A bo ja wiem gdzie to było :evil_lol: Pati wiedziała, to sie nie marwiłam :lol: On nazywa się Korczoka, bede czekała na przystanku wiec bedziesz mnie widziec :) Quote
nathaniel Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 No to co dziewczyny może w przyszłą sobotę? Tak na rozładowanie tygodnia? Ja sie piszę na Zaborze :evil_lol: Quote
eria Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Pachnie mi tu spacerkiem na Zaborzu :lol: Wiecie że ja też chętna :mad: Przyszła sobota może być tylko najlepiej przed południem :cool3: Quote
zaba14 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Póki co narazie nic na sobote nie planuje wiec jestem chetna ale gdy cos mi wypadnie to dam znac.. Quote
nathaniel Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 To co umawiamy się na konkretną godzinę? zapuściłam wici na forum szkoleniowym i piesija ;) Quote
eria Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 eee na jakiej zaś Belce - żebyśymy się nie minęły czasem.... jeszcze raz dla pewności - 9.10 na przystanku Goethego tam gdzie staje 7,23,198 Quote
zaba14 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 eria napisał(a):eee na jakiej zaś Belce - żebyśymy się nie minęły czasem.... jeszcze raz dla pewności - 9.10 na przystanku Goethego tam gdzie staje 7,23,198 belka=geothego :cool3: Quote
nathaniel Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 zaba14 napisał(a):belka=geothego :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Patikujek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ja nie moge nstety w soboty do południa w schronisku siedze:shake: ale w kazdą inną gfodzinbę i inny dzien tygodnia nie ma problemu:D Quote
Recommended Posts