Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest moge jechac:multi::bigcool: moj tata mnie zawiezie. Tylko powiedzcie gdzie dokładnie to jest albo gdzie ktos bedzie na mnie czekał no i kiedy, a teraz ide na :painting:

Posted

Madzik13 napisał(a):
Jest moge jechac:multi::bigcool: moj tata mnie zawiezie. Tylko powiedzcie gdzie dokładnie to jest albo gdzie ktos bedzie na mnie czekał no i kiedy, a teraz ide na :painting:

No i niesiety szkoda że tak późno napisałaś bo spotkanie było o 17.30 ale nie martw się niedługo znów jakieś urządzimy:)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
No i niesiety szkoda że tak późno napisałaś bo spotkanie było o 17.30 ale nie martw się niedługo znów jakieś urządzimy:)

jest w środę w Rudzie Śl. dzielnica Bielszowice w parku Strzelnica.

Posted

Madzik13 napisał(a):
No ale ja tam nikogo nie znam:-(. A moze w piątek jakis spacerek??:cool3:

Będę ja i Patrycja :)
w piatek ja juz jestem na /wakacjach/ ale pewnie ktos bedzie otwarty na propozycje ;)

Posted

No właśnie my bedziemy:)

Ale ja reaczej w piatek w domciu siedze więc na propozycje jestem otwarta:)
Nie znam zbytnio Bytomia ale może gdzieś na Michowicach, nie znam się ale lasy w okolicach osiedla felińskiego dośc fajne się wydają:)
Ja jestem zdolna dojechac wszędzie tyko powiedzcie gdzie i o której ( i najważniejsze jak w to miejsce dojechać:evil_lol: )
A i może daj znać też w wątku spotkań Bytomskich:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18608&highlight=Bytom

Posted

:cool3: [quote name='Patikujek_Zabrze']No właśnie my bedziemy:)

Ale ja reaczej w piatek w domciu siedze więc na propozycje jestem otwarta:)
Nie znam zbytnio Bytomia ale może gdzieś na Michowicach, nie znam się ale lasy w okolicach osiedla felińskiego dośc fajne się wydają:)
Ja jestem zdolna dojechac wszędzie tyko powiedzcie gdzie i o której ( i najważniejsze jak w to miejsce dojechać:evil_lol: )
A i może daj znać też w wątku spotkań Bytomskich:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18608&highlight=Bytom
Nie o osoby na wątku spotkan bytomskich są na wakacjach( wiem bo moja bardzo bliska kumpela tam pisała) Pati to napisz do mnie cos na gg jak bede dostępna i ci wytłumacze jak tam dojechac. Byłam juz tam 2 razy i uwazam ze jest swietnie;)

Posted

A może jakiś spacerek z zakresu posłuszeństwa? :evil_lol::evil_lol:
chciałabym zobaczyc czy Rambo sie potrafi skupic na mnie w obecności innych psów, obcych

[SIZE=4] Edit: albo jakis zwykły spacerek...

Posted

No więc tak jutro się szykuje spacerek na Zaborzu, jeszcze nie wiadomo o której, narazie zbieram chętnych.
a 100% będe ja i Rambo
Oraz Żaba (z Mikusiem? )

Czekamy na chętnych ;)

Posted

nathaniel napisał(a):
No więc tak jutro się szykuje spacerek na Zaborzu, jeszcze nie wiadomo o której, narazie zbieram chętnych.
a 100% będe ja i Rambo
Oraz Żaba (z Mikusiem? )

Czekamy na chętnych ;)

Hej!
Ania może być u mnie o 12:16 :) pasuje? a Ty masz 234 z belki i byłabyś u mnie o 12:13 odpowiada?

Mikuś owszem będzie, ale tylko na smyczy, bo znów poczuł suczke :placz: i spacer bez smyczy konczy się szukaniem psa.. :roll: a ja nie mam takiego zamiaru :P

Posted

no wiec ja bardzo chętnie , ale w tych godzinach nie dam rady :lol:
za to oferuje sie codziennie w przedziale czasowym 7-10 ( z reguły w tym czasie chodze na spacerek z moimi gadami ( goldenka l.10 i malamutka mieś 10 :diabloti: ). Ja mieszkam na osiedlu wyzwolenia tuz pod sośnicą a na przeciw osiedla mam spory kawał lasu , który przechodzi w park ( pewnie o jakiejs nazwie ale wybaczcie nie wiem bo ja na Zabrzu nie znam się wogóle ):shake: :oops:
wiec jeśli ktos zechce nam potowarzyszyć w rannym spacerku zapraszam :cool3:
tylko wy pewnie obiboki wszyscy śpicie o tej porze :mdrmed:

Posted

zaba14 napisał(a):
Hej!
Ania może być u mnie o 12:16 :) pasuje? a Ty masz 234 z belki i byłabyś u mnie o 12:13 odpowiada?

Mikuś owszem będzie, ale tylko na smyczy, bo znów poczuł suczke :placz: i spacer bez smyczy konczy się szukaniem psa.. :roll: a ja nie mam takiego zamiaru :P

odpowiada ;) pod warunkiem, że wyjdziesz po mnie na przystanek ;)
i ogólnie na którym przystanku mam wysiąść ??

To o której ja mam ten 234 ?
Bo jedzie z belki o 12:05
a tu jego przebieg
http://www.kzkgop.pl/rozklady/kurs.php?kat=234_20060801&kier=1&nr=1&kurs=17
i o 12:13 jest na porembie

Posted

Formia rzeczywiscie ja o tej godzinie spie w wakacje :evil_lol: :evil_lol:

Nathaniel tak o 12:05 jedzie z belki i wysiadasz tam gdzie ostatnio bede czekac na przystanku ;)

Posted

nathaniel napisał(a):
A bo ja wiem gdzie to było :evil_lol:
Pati wiedziała, to sie nie marwiłam :lol:

On nazywa się Korczoka, bede czekała na przystanku wiec bedziesz mnie widziec :)

• 1 month later...
Posted

eria napisał(a):
eee na jakiej zaś Belce - żebyśymy się nie minęły czasem.... jeszcze raz dla pewności - 9.10 na przystanku Goethego tam gdzie staje 7,23,198

belka=geothego :cool3: