Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem,jestem.Nathaniel o ile się orientuję to ty też mieszkasz na waryniolu to może jakoś byśmy się umówiły i bysmy razem pojechały na zaborze?? Chodzi mi tylko o to zeby tam trafic :eviltong:

Posted

jesli macie 9:30 to u mnie bedziecie 9:38 Pati was poprowadzi, tylko tak jak mozecie to podejdzcie do mnie pod blok to ja wezme od Patrycji transporterek ktory pozyczylam ze schroniska, łazic z nim nie bedziemy.. Pati wie ktore to bloki a adres ma wiec nie powinno byc problemu ;)

Posted

Hej
proponuję nowe spotkanie, miałoby się one odbyć w poniedziałek koło 17.30 w Mikulczycach na stawach. Dojechać tam można najlepiej tramwajem nr. 3 i wysiada się zaraz obok stawów. Tamta okolica jest fajan, jest tam dużoludzi z psami. Najpierws są 2 stawy potem pola a potem 3 staw...Odpisywać kto może i będzie???:lol:

Posted

To jest chyba następny przystanek, ale pewna nie jestem, wysiada się jak widać po prawej stronie stawy i mnie na przystanku. Ale ten tramwaj o tej godz jest ok. Jeśli ktoś chciałby się z nami wybrać a jedzie samochodem to mogę pokierować ja od Pl. Teatralnego dostać się w tamto miejsce...Tylko piszcie

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Aniu, przystanek "Szczęście Ludwika" :razz: ;)

j na rozkladzie mam "Zabrze Pole Ludwik" i tak sie zastanawiam to jest przed czy za tą katolicką szkołą? :)

Posted

:evil_lol: ale dylemat :lol: Pole Ludwik jest przed Katolicką, a Szczęścia Ludwika za Katolicką :cool3: i to ten za :evil_lol: Jakbyście się kiedyś umawiały gdzieś bliżej mojego domku to bym mogła Kaję wziąść - może by nie dostała zawału.... hmmm... :roll:

Posted

Madzik13 napisał(a):
a jakim autobusem musiałabym jechac z Bytomia-Karbia?? bo ja w te wakacje nudze sie i mogła bym się dołączyc jeśli pozwolicie:oops:

oczywiscie że możesz, cóż to za pytanie? :roll: :cool3: ale ja na bytomiu sie nie znam :oops:

Posted

Z tegho co mi wiadimo przez Karb przejeżdża autobus nr. 14 i nim mnożesz dojechać na mikulczyce (przystanek: Mikulczyce Tarnopolska) i ja z temtąd bym cię odebrała i jeszcze jedną koleżankę i byśmy poszły po Anię na tramwaj
Zapraszam serdecznie czym więcej tym weselej:)

Posted

a o której by to tak mniej więcej było (ten spacer) bo ja nie za bardzo moge. Ale jak będzie rano to jakos mi sie uda uciec przed mamą jak będzie w pracy :cool3:

Posted

No rano to odpada psy w gorącu by padły, ostatnio próbowałyśmy:shake:
To miałoby się zacząć koło 18/17.40 i z jakieś 1,5godz. chodzenia...
A ty Nathaniel będziesz???