Angelwings Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mysia spotkanie "człowieków" to i tak się jak widać szykuje :diabloti: Eria:loveu: Bielszowice powiadasz :loveu: jak tylko pogoda się zrobi, to wpadnę tam do babci Mokusa wykąpać :diabloti: Nie wiem co to da, bo potem pewnie zaliczymy spacer do parku i na stare lodowisko, a tam ostatnio bagno było :mad: Się odezwij na gygy, to Ci numera poślę na kom.:cool3: i liczę na to spotkanie :eviltong: Quote
Mysia_ Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Angelwings, wiem, wiem :cool3: Jak dobrze pójdzie to u Wandul chyba będzie jeszcze wieksza ekipa niż ostatnio :D Quote
nathaniel Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 agata :) napisał(a):To jak, będziesz :)? Niestety nie. Quote
Cimi Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nathaniel, a może przyjedziesz kiedyś do Gliwic :cool3: ? Pobawisz się deklami, możesz sama jeśli Rambo nie przejawia jakiegoś zainteresowania ( a może z biegiem czasu przejawi :cool3:- przez inne psy i osoby rzucające), ale to fajna zabawa ;) nawet jak się samemu-bez psa- w kółeczku rzuca ;) Quote
eria Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Angelwings napisał(a):Mysia spotkanie "człowieków" to i tak się jak widać szykuje :diabloti: Eria:loveu: Bielszowice powiadasz :loveu: jak tylko pogoda się zrobi, to wpadnę tam do babci Mokusa wykąpać :diabloti: Nie wiem co to da, bo potem pewnie zaliczymy spacer do parku i na stare lodowisko, a tam ostatnio bagno było :mad: Się odezwij na gygy, to Ci numera poślę na kom.:cool3: i liczę na to spotkanie :eviltong: ani park ani lodowisko , w parku za dużo ludzi,przez park tylko szybko przemkniemy na wielkie odludne tereny spacerowe :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: a jak mam się na gg odezwać jak nie mam Twojego numeru? i tak wyjeżdżam i wracam w przyszły wtorek,więc wtedy będziemy się konkretnie umawiać :lol: Quote
Angelwings Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 eria specjal ediszion for ju: GG 6481277 :cunao: Będę na pewno 1 września w B-cach, ale wtedy tylko krótki spacerek po parku + terenach byłego lodowiska mogę zapewnić :roll: Na dłuzej mi nie wypada z urodzin umykać :diabloti: Quote
eria Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ja już wróciłam, na spacerek chcemy jak najszybciej !!! :cool3: na krótki spacerek to nie ma sensu, taki 2 godzinny to nasza norma;) czekam na propozycje terminu spacerku Quote
noblistka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Myślę, że na tym forum jest wiele osób, które lubią spędza aktywnie czas ze swoim pupilem. Dla wszystkich zainteresowanych podaję linka http://www.pastel.ehost.p...tpage&Itemid=72 Taki spacerek to zabawy z innymi psami, możliwośc spróbowania swoich sił na prostych przeszkodach agility, pocwiczenie w rozproszeniach no i mam nadzieję nawiązanie nowych znajomości wśród psiarzy Nas na pewno nie zabraknie i zachęcamy innych aby przyjechali i miło spędzili czas z psem Quote
Basia i Barni Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 ja sie pisze na spotkanie kiedy, moj pies labrador ...:) Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Basia i Barni napisał(a):ja sie pisze na spotkanie kiedy, moj pies labrador ...:) jak pies to my odpadamy :shake: Quote
Basia i Barni Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 mój pies to jedyy pies który podczas cieczki wącha nie gwałci .... może to gej ha ha ha jest kochany Quote
downup Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 W sobotę kolejny spacerek i agility dla psiaków. więcej informacji na www.szkolapastel.pl Quote
katik Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='downup']W sobotę kolejny spacerek i agility dla psiaków. więcej informacji na www.szkolapastel.pl zastanawiam się nad tymi zajęciami dla szczeniaczków. :cool3: tylko moja to raczej trudna młodzież :mad: (ale wiekowo jeszcze się załapie :eviltong: ) Quote
psikut_zabrze Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Może ktoś byłby chętny na spacerek w zabrzu? xD myślałam o parku leśnym tam gdzie Pastel robił agility;] za tydzień w sobote/niedziele? byli by jacyś chetni? od nas z ekipy moze bylyby: beagl, goldenka, ob tervik, moj rudzielec, moze mix bc ;] tak wiec dawajcie znac xd me gg 6525936 :) Quote
psikut_zabrze Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Świetnie. NIc nie jest ustalone. ale bd pisac na bierząco Quote
noblistka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jak na razie nie mam żadnych planów na weekend więc chętnie z moim labkiem skorzystamy ze spaceru;) Quote
psikut_zabrze Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Noblistka ;] ty szkoliłas w Pastelu? jesli tak to Cię kojarze :) Bylas z suczka weimarką no nie? Quote
noblistka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Tak szkoliłam w Pastelu ale nie mam weimara tylko czarnego labka;) Z weimarem była inna trenerka:p Aga&Nobel Quote
psikut_zabrze Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Aaa no tak XD sorka za pomyłke. ale tak stwierdzilam bo jak weszlam w stronke w twoim podpisie to sie inne nazwisko i imie pokazalo ;] teraz juz wiem co i jak xP Quote
psikut_zabrze Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Hej ;] W piątek chcemy sobie spacerek urzadzic na czolgistow w parku; ] towarzystwo: 2 bordery jeden terier xd moj psikut i ob karmann xD Pisze sie kyos?:cool3: Quote
noblistka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja niestety w ten długi weekend byłam nieobecna ale jak planujecie jeszcze jakis spacerek to chętnie:D Quote
Recommended Posts