Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia spotkanie "człowieków" to i tak się jak widać szykuje :diabloti:

Eria:loveu: Bielszowice powiadasz :loveu: jak tylko pogoda się zrobi, to wpadnę tam do babci Mokusa wykąpać :diabloti: Nie wiem co to da, bo potem pewnie zaliczymy spacer do parku i na stare lodowisko, a tam ostatnio bagno było :mad:
Się odezwij na gygy, to Ci numera poślę na kom.:cool3: i liczę na to spotkanie :eviltong:

Posted

Nathaniel, a może przyjedziesz kiedyś do Gliwic :cool3: ? Pobawisz się deklami, możesz sama jeśli Rambo nie przejawia jakiegoś zainteresowania ( a może z biegiem czasu przejawi :cool3:- przez inne psy i osoby rzucające), ale to fajna zabawa ;) nawet jak się samemu-bez psa- w kółeczku rzuca ;)

Posted

Angelwings napisał(a):
Mysia spotkanie "człowieków" to i tak się jak widać szykuje :diabloti:

Eria:loveu: Bielszowice powiadasz :loveu: jak tylko pogoda się zrobi, to wpadnę tam do babci Mokusa wykąpać :diabloti: Nie wiem co to da, bo potem pewnie zaliczymy spacer do parku i na stare lodowisko, a tam ostatnio bagno było :mad:
Się odezwij na gygy, to Ci numera poślę na kom.:cool3: i liczę na to spotkanie :eviltong:

ani park ani lodowisko , w parku za dużo ludzi,przez park tylko szybko przemkniemy na wielkie odludne tereny spacerowe :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:
a jak mam się na gg odezwać jak nie mam Twojego numeru? i tak wyjeżdżam i wracam w przyszły wtorek,więc wtedy będziemy się konkretnie umawiać :lol:

Posted

eria specjal ediszion for ju:
GG 6481277 :cunao:
Będę na pewno 1 września w B-cach, ale wtedy tylko krótki spacerek po parku + terenach byłego lodowiska mogę zapewnić :roll: Na dłuzej mi nie wypada z urodzin umykać :diabloti:

Posted

ja już wróciłam, na spacerek chcemy jak najszybciej !!! :cool3:

na krótki spacerek to nie ma sensu, taki 2 godzinny to nasza norma;)
czekam na propozycje terminu spacerku

• 4 months later...
Posted

Myślę, że na tym forum jest wiele osób, które lubią spędza aktywnie czas ze swoim pupilem. Dla wszystkich zainteresowanych podaję linka http://www.pastel.ehost.p...tpage&Itemid=72
Taki spacerek to zabawy z innymi psami, możliwośc spróbowania swoich sił na prostych przeszkodach agility, pocwiczenie w rozproszeniach no i mam nadzieję nawiązanie nowych znajomości wśród psiarzy
Nas na pewno nie zabraknie i zachęcamy innych aby przyjechali i miło spędzili czas z psem

• 1 month later...
Posted

[quote name='downup']W sobotę kolejny spacerek i agility dla psiaków. więcej informacji na www.szkolapastel.pl
zastanawiam się nad tymi zajęciami dla szczeniaczków. :cool3:
tylko moja to raczej trudna młodzież :mad: (ale wiekowo jeszcze się załapie :eviltong: )

• 1 year later...
Posted

Może ktoś byłby chętny na spacerek w zabrzu? xD myślałam o parku leśnym tam gdzie Pastel robił agility;] za tydzień w sobote/niedziele? byli by jacyś chetni? od nas z ekipy moze bylyby: beagl, goldenka, ob tervik, moj rudzielec, moze mix bc ;] tak wiec dawajcie znac xd
me gg 6525936 :)