nathaniel Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 w szkole siedzę do 16, a potem tyłka mi sie ruszyc nie chce ::oops: Zdecydowanie sobota :) Quote
Patikujek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Tylko że mi w soboty nie bardzo pasi... może niedziela??? Quote
zaba14 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A gdzie to spotkanie?? Troszke zimno sie zrobiło :lol: Quote
Patikujek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No własnie wiem, jeśli się nie ociepli to nici ze spotkania:shake: A gdzie to jeszcze nie ustalone:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Podobno od niedzieli ma być już prawdziwa wiosna :multi: Quote
Angelwings Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ja widzę, że watek pada ,a mybyśmy chętnie się na jakis spacerek wspólny wybrały :mdrmed: Ciepło jest ( aż za:mad::angryy:), morda ma mniejszą ochotę "zamordować" pobratymców :eviltong: -damy radę. To co? Będzie jakiś spacerek czy nie? No ew. jakieś spotkanie "człowieków" :p Quote
Patikujek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ja jestem ZA ale po 15 bo narazie jadę na zlot dogomaniaków i odpadają najblizsze dni:) Jeszcze się umówimy:) Quote
Angelwings Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Pati życzymy Wam cudnej zabawy -my niestety nie jedziem :( No i jeszcze jedna sprawa - w zasadzie 2 :eviltong: a nie bardzowiem na jakim watku napisać ( w razie cuś cuś to przeniesiesz :)) 1- czy jakaś/kiś szalony dogomaniak z Zabrza ma działeczkę:grins: ? My w bloku mieszkamy i strasznie mi smutno jak Mokusia całymi dniami ma w tym betonowym pudle siedzieć (pomijam spacerki) :( Chciałam się więc wprosić:oops: 2- i chciałam zapytać o wypady nad wodę - nie mamy autka, ale chętnie oczywiście zrzucimy się na paliwko. Tylko czy ktoś nas zabierze :oops::sad: ? Po 15 może być- moja męża ma urlop do 27, więc mogę szaleć po łąkach prawie codziennie :diabloti: Quote
eria Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ja się piszę na spacerek ;) oby tylko w znanym mi miejscu:razz: Quote
nathaniel Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 eria napisał(a):ja się piszę na spacerek ;) oby tylko w znanym mi miejscu:razz: To może gdzieś u Was? W Rudzie macie bajeczne miejsca na spacery :) Quote
eria Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 tak!! tak!!! mamy caaaały wieeelki poligon, bardzo zapraszam do nas, bo wtedy mogłabym oba potwory zabrać, a do Zabrza to tylko Foxi :lol: jeśli chodzi o mnie mogłoby to być albo 13 -15 sierpień, albo -dla Pati lepiej : od 22 sierpnia każdy jeden dzień :) Quote
Mysia_ Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 widzę, że jakis ruch tu się zrobił :cool3: Szkoda, że moje potwory nie nadają sie na takie spacerki :roll: Quote
Angelwings Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Mysiu, a to dlaczego hę:mad:? A tak poważnie, Mokka różnie na spacerkach się zachowuje. Jak sobie kogoś upatrzy do "pożarcia" to nie ma zmiłuj. Pati ma pieska, więc jestem dobrej myśli :multi:, poza tym zawsze są kagańce :) A jeżeli masz z pisurami taki problem, to może przez spacerki socjalizacyjne Jacka bedzie lepiej? Wątek dla Cię : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48822 Quote
eria Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ano moje napewno będą miały kaganiec, licze że pozostałe również :lol: Quote
nathaniel Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 eria napisał(a):ano moje napewno będą miały kaganiec, licze że pozostałe również :lol: Skoro będziemy jechać autobusem [mówie o mnie i o Grubym], to Rambok kaganiec mieć musi tak czy siak :P Quote
agata :) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jeśli to jeszcze aktualne to można się przyłączyć? Nathaniel, ja jestem z Curie, pewnie wiesz gdzie to ;) Do parku Dubiela mam bliziutko. No chyba że sobie mnie/Dory nie życzycie :) Quote
eria Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 narazie my się chyba umawiamy u mnie w Bielszowicach nie? bo się pogubimy zaraz:lol: mogłabym przynajmniej oba psy zabrać, a widzę że dołączyć chce suczka ,więc jak najbardziej zapraszamy!!:loveu: Quote
agata :) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Świetnie :) Moja sucz jest przyjazna aż za bardzo, jeszcze się nie zdarzyło żeby warknęła na drugiego psa. Ale ostrzegam: ona zachowuje się jak gówniarz :] Quote
nathaniel Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 agata :) napisał(a):Jeśli to jeszcze aktualne to można się przyłączyć? Nathaniel, ja jestem z Curie, pewnie wiesz gdzie to ;) Do parku Dubiela mam bliziutko. No chyba że sobie mnie/Dory nie życzycie :) Agata nie ma sprawy, tylko kiedy? Eria, ale psy przez cały spacer miały by kagańce na mordkach? Szczerze przyznaję,że Gruby w kagańcu strzela fochy - nie przyzwyczajałam go. Quote
eria Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 wiesz co,jak Rambo z Kreonem się zaakceptują to Rambo może być bez kagańca ;) Foxi ma zawsze bo żre,a Kreon bo też mu się zdarza żreć :diabloti: świństwa pochodzenia ludzkiego:angryy: no i nie chcę żeby coś Rambo zrobił;) a co do terminu to dopiero po przyzłym wtorku, bo w przyszły wtorek wracam z wyjazdu. Wyjeżdżam teraz w czwartek,wracam we wtorek. Więc spacer po tym terminie ustalcie date , ja się dostosuje Quote
nathaniel Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Jak się nie zaakceptują to będzie łaził w kagańcu. Rambo jest burokiem , ale krzywdy JESZCZe nikomu nie zrobił, po za mną oczywiście :p:diabloti::diabloti: Quote
agata :) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Nathaniel, jeśli chcesz to my jutro z Wizą się spotykamy koło basenu na granicy Zabrza z Rudą - możemy sie umówić na przystanku (jadę tramwajem z placu wolnosci) i jechać razem ;) Quote
nathaniel Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 agata :) napisał(a):Nathaniel, jeśli chcesz to my jutro z Wizą się spotykamy koło basenu na granicy Zabrza z Rudą - możemy sie umówić na przystanku (jadę tramwajem z placu wolnosci) i jechać razem ;) Nie wiem o jaki basen chodzi :(:( Quote
Mysia_ Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 chyba kiedyś wybiore się z wami na taki spacerek, ale bez moich potworów :roll: Quote
agata :) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Nathaniel, wiesz gdzie jest Zaborze i Kościół św Jadwigi? To właśnie tam. Jesli nie wiesz jak dojechać to spokojnie - możemy się spotkać na przystanku i pojedziemy razem ;) Quote
Recommended Posts