Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

Ja widzę, że watek pada ,a mybyśmy chętnie się na jakis spacerek wspólny wybrały :mdrmed:
Ciepło jest ( aż za:mad::angryy:), morda ma mniejszą ochotę "zamordować" pobratymców :eviltong: -damy radę. To co? Będzie jakiś spacerek czy nie? No ew. jakieś spotkanie "człowieków" :p

Posted

Pati życzymy Wam cudnej zabawy -my niestety nie jedziem :(
No i jeszcze jedna sprawa - w zasadzie 2 :eviltong: a nie bardzowiem na jakim watku napisać ( w razie cuś cuś to przeniesiesz :))
1- czy jakaś/kiś szalony dogomaniak z Zabrza ma działeczkę:grins: ? My w bloku mieszkamy i strasznie mi smutno jak Mokusia całymi dniami ma w tym betonowym pudle siedzieć (pomijam spacerki) :( Chciałam się więc wprosić:oops:
2- i chciałam zapytać o wypady nad wodę - nie mamy autka, ale chętnie oczywiście zrzucimy się na paliwko. Tylko czy ktoś nas zabierze :oops::sad: ?

Po 15 może być- moja męża ma urlop do 27, więc mogę szaleć po łąkach prawie codziennie :diabloti:

Posted

tak!! tak!!! mamy caaaały wieeelki poligon, bardzo zapraszam do nas, bo wtedy mogłabym oba potwory zabrać, a do Zabrza to tylko Foxi :lol:

jeśli chodzi o mnie mogłoby to być albo 13 -15 sierpień, albo -dla Pati lepiej : od 22 sierpnia każdy jeden dzień :)

Posted

eria napisał(a):
ano moje napewno będą miały kaganiec, licze że pozostałe również :lol:

Skoro będziemy jechać autobusem [mówie o mnie i o Grubym], to Rambok kaganiec mieć musi tak czy siak :P

Posted

Jeśli to jeszcze aktualne to można się przyłączyć? Nathaniel, ja jestem z Curie, pewnie wiesz gdzie to ;) Do parku Dubiela mam bliziutko. No chyba że sobie mnie/Dory nie życzycie :)

Posted

narazie my się chyba umawiamy u mnie w Bielszowicach nie? bo się pogubimy zaraz:lol:
mogłabym przynajmniej oba psy zabrać, a widzę że dołączyć chce suczka ,więc jak najbardziej zapraszamy!!:loveu:

Posted

agata :) napisał(a):
Jeśli to jeszcze aktualne to można się przyłączyć? Nathaniel, ja jestem z Curie, pewnie wiesz gdzie to ;) Do parku Dubiela mam bliziutko. No chyba że sobie mnie/Dory nie życzycie :)

Agata nie ma sprawy, tylko kiedy?

Eria, ale psy przez cały spacer miały by kagańce na mordkach?
Szczerze przyznaję,że Gruby w kagańcu strzela fochy - nie przyzwyczajałam go.

Posted

wiesz co,jak Rambo z Kreonem się zaakceptują to Rambo może być bez kagańca ;)
Foxi ma zawsze bo żre,a Kreon bo też mu się zdarza żreć :diabloti: świństwa pochodzenia ludzkiego:angryy: no i nie chcę żeby coś Rambo zrobił;)

a co do terminu to dopiero po przyzłym wtorku, bo w przyszły wtorek wracam z wyjazdu. Wyjeżdżam teraz w czwartek,wracam we wtorek. Więc spacer po tym terminie
ustalcie date , ja się dostosuje

Posted

Nathaniel, jeśli chcesz to my jutro z Wizą się spotykamy koło basenu na granicy Zabrza z Rudą - możemy sie umówić na przystanku (jadę tramwajem z placu wolnosci) i jechać razem ;)

Posted

agata :) napisał(a):
Nathaniel, jeśli chcesz to my jutro z Wizą się spotykamy koło basenu na granicy Zabrza z Rudą - możemy sie umówić na przystanku (jadę tramwajem z placu wolnosci) i jechać razem ;)

Nie wiem o jaki basen chodzi :(:(

Posted

Nathaniel, wiesz gdzie jest Zaborze i Kościół św Jadwigi? To właśnie tam. Jesli nie wiesz jak dojechać to spokojnie - możemy się spotkać na przystanku i pojedziemy razem ;)