nathaniel Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Czy są chętni na spotkanie w Zabrzu ? Chętnie spotkałabym się z psiarzami, którzy nie wystraszyli by sie mojego psiunia i nie ucielki ze swoim pupilami, gdzie pieprz rośnie, tylko dlatego że mój pies, ma problemy z tolerancją innych przedstawicieli swego gatunku . (Jak sie zapozna jest OK, ale musiał mieć jakieś przejścia szczególnie z dużymi psami, bo "drze się" na nie jak cholera) . Proponowałabym Park Dubiela (koło św. Kamila, park-obok płynie bytomka :cool1: ) w przyszłą sobote Quote
Mysia_ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Hmmmm.... soboty mam zajęte :( chyba, że po schronisku :) ale bez psów, bo to takie... hmmm... łośki są :evil_lol: Quote
noblistka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ja z moim labem jesteśmy jak najbardziej chetni na spotkanko i miejsce nam bardzo odpowiada,bo mieszkamy na wyryniolu,więc bardzo blisko:p Tą sobote i niedzielę mam zajętą,ale na następną możemy się spokojnie umówić.Napiesz koniecznie kiedy!!:eviltong: Quote
nathaniel Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 no to sie zgadamy jeszcze ;) Proponuje 11.03.2006 godzina 10:30 :) pod Kamilem :) Quote
nathaniel Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 :evil_lol::evil_lol: Hop, Zabrzanianie (?? ) gdzie jesteście ??:evil_lol::evil_lol: idę z :Dog_run:na spacerek Quote
nathaniel Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Przepraszam wszystkich , tych którzy sie tam wybrali (byli tacy ? ) ale z powodów osobistych : Siostrze urwal sie obacas w bucie i nie miala w czym pojechac do pracy, musialam jej pozyczyc moje buty i zostalam z tenisowkami :/ nie moglam sie zjawic :( Jeszcze raz przepraszam, prosze o wytarmoszenie swoich podopiecznych ode mnie Quote
coztego Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 noblistka napisał(a):mieszkamy na wyryniolu,więc bardzo blisko:p Gdzie Ty się z tym labem ukrywasz, że Cię nie widuję na osiedlu? :cool3: Quote
nathaniel Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Czyli nic straconego :) Spotkamy sie jak snieg stopnieje do reszty , prawda :D ?? Quote
noblistka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Nie mam pojęcie coztego ześmy sie nie spotkali,ale powiem szczerze,że ja z moim labem raczej wyruszamy gdzieś daleko w teren,a spacerek po osiedlu jest jak nie mam czasu iść daleko.Ale nie wierzę,że nie widziałeś dziewczyny z czarnym labem chyba mało prawdopodobne :razz: No coś czekamy na spotkanie :p Quote
coztego Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 noblistka napisał(a):.Ale nie wierzę,że nie widziałeś dziewczyny z czarnym labem chyba mało prawdopodobne :razz: Spotkałam kiedyś mężczyznę z czarnym labkiem, ale chyba był młodszy od Twojego :hmmmm: Aaaaa, czekaj, już chyba wiem, który to Twój psiak!!! :evil_lol: Teraz skojarzyłam jeszcze jednego czarnego młodziaka :multi: Mieszka gdzieś po sąsiedzku (chyba w klatce obok) z moim ulubionym, młodym airedale terierem :) A gdzie masz zwyczaj w teren wyruszać? :cool3: Quote
noblistka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 My mieszkamy na Franciszkańskiej24c.A ty jakiego masz psa?? Głównie kierunek centrum,czyli park rodzinny,albo jak mam lenia to dubiela przy bytomce(dla mojego laba 4km w jedna strone praktycznie nic nie znaczy,wię po 8km i spacerku w parku grzecznmie chrapie choć i tak jest bardzo spokojny i grzeczny).Coś mi się wydaje,że może znasz Ale i Marka za szkolenia Alteri?? Quote
coztego Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 noblistka napisał(a):My mieszkamy na Franciszkańskiej24c. Więc się nie pomyliłam :evil_lol: W klatce obok Ciebie mieszka moja koleżanka, kiedyś siedziałam tam z nią na ławce i widziałam dziewczynę z malutkim labkiem... :lol: A niedawno jak szłam z Kreską koło Waszego bloku, też widziałam Twojego psiura, nawet się zdziwiłam jak urósł ;) My mieszkamy naprzeciwko kościoła. A ty jakiego masz psa?? Kliknij w mój podpis to zobaczysz mojego potworka w całej okazałości :razz: Moja też uwielbia spacerować na dalekie dystanse, wokół osiedla to absolutne minimum. A jak mam humor to idziemy do M1 i potem koło makro, albo do parku, albo nad Bytomkę... Brakuje w okolicy miejsc gdzie można by pójść na fajny spacer, w jakieś pola... :roll: Coś mi się wydaje,że może znasz Ale i Marka za szkolenia Alteri?? Osobiście nie miałam przyjemności. Znam tylko Jacka. A Ty szkoliłaś w Alteri? :cool3: Quote
noblistka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Tak bylismy na szkoleniu Alteri i było super.Musimy się umówić na wspólny spacerek:p Quote
noblistka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Jutro o 10 będę z moim labradorem na spacerku w parku dubiela.Jeżeli ktoś może przyjść ze swoim psiurem to gorąco zapraszam,możemy sie umówić na spotkanie w konkretnym miejscu.Niektórzy idą jutro do pracy i to może być przeszkoda,ale ja mam popołudnie zajęte.Oczywiście spacerek dojdzie do skutku jak bedzie pogoda "w miarę".Równie dobrze spacer może być wa parku rodzinnym na czołkistów,jak kto woli.ZAPRASZAm i piszcie czy będziecie!! Quote
nathaniel Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 JA propunuje jutro powiedzmy że o 10:30 w parku Dubiela ;) (przy placu zabaw dla dzieci ...zjeżadzlnia tam jest [byla]... jakies mostki wiecie o co chodzi ? ) Quote
coztego Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='nathaniel']JA propunuje jutro powiedzmy że o 10:30 w parku Dubiela ;) (przy placu zabaw dla dzieci ...zjeżadzlnia tam jest [byla]... jakies mostki wiecie o co chodzi ? ) I tłumy matek wrzeszczących, że nie wolno z psem chodzić na plac zabaw :angryy: :evil_lol: Quote
nathaniel Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 JA nie mowie ze tam, tylko zebysmy sie tam spotkali a nie szukali po calym parku ;) dlatego ja z Rambem na place zabaw chodze wcześnie rano...po to żeby troche pobiegal po mostku, bo lubi ;) a nigdzie indziej mu sie biegac samemu nie chce ;) chyba ze jakis psi kumpel Quote
nathaniel Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Byłam sama ;) w sumie to może i lepiej, bo Rambo się popisywał jaki to on mądry :crazyeye::crazyeye: Quote
marmara_19 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 hej zajrzyj do watku o Gliwicach... mozxe wpadniesz do nas?? moj ONek tylko ostatnio chce zjadac bezpanskie psy, ktore zna od malego i wie , ze wlocza sie za nami.. a tak to bardzo fajny socjalny psiak:))) mam tez mala suczke:)))) co Ty na to? Quote
nathaniel Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Zobaczymy zobaczymy ;) Rambo tez z gatunku psów które zjadają przeciwników (których nie zna ;) ) Quote
zaba14 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Jak masz ochote mozesz wpasc w niedziele rano do mnie na zaborze na pola, tez mam pbecnie psa ktory drze morde a po zapoznaniu sie bawi, lub olewa.. drugi jest neutralny ;) jak cos to prv mozemy sie umowic do miasta niestety z suka nie pojade bo wiochy narobi :evil_lol: Quote
noblistka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 HEJ ZABRZANIE! Jak ktos ma ochote i czas jutro do południa to możemy się umówić na spacerek z psiakami w parku dubiela lub na czołgistów dla mnie to bez różnicy.Jak ktos jest chętny to niech pisze na forum ;) Pozdrawiam Quote
zaba14 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Hej ;) Wydaje mi się, że jeślibyśmy się zgadali to można by się umówić na wieczorny spacer ja raczej bez psa chociaz może się to zmienić, zalezy od pogody.. Nathaniel? Pati? kto chętny jeszcze?? Quote
nathaniel Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Haaa na wieczorny spacer to na mnie nie liczcie , mama by puściła, ale tatko się martwia... ewentualnie w okolicy mojego domu :evil_lol:. Hmmm no dobra to może napisze esa do Pati, czy wpadnie To o której ? 11:30 ? Pod Kamilem ? Ostrzegam mój pieso jest "inkszy" ;) Muszę wiedzieć do 10 czy idziecie , bo nie wiem czy zawracać głowę Pati ;) Chętnych nie ma ... To co umawiamy sie na przyszły tydzień ? :D napiszcie mi esa 692930675 Quote
Recommended Posts