zuzka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Wpłyneły wpłaty dla Henia od ; Szarotka - 20 zł + 10 zł Ingrid - 20 zł Bardzo dziękuje w imieniu Henia Quote
Szarotka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 A kwiatka nie widze. Zuzia chyba cos nie w humorze :):) Quote
Szarotka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Heniu przyszlam Ci powiedziec dobranoc :):) Quote
Akrum Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Heniek, ślicznotko ty nasza :) domku ci szukamy i szukamy i nic... :( Quote
Szarotka Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Napewno sie znajdzie. Byle tylko byl wspanialy :):) Quote
Ingrid44 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Zapomnialam dodac ze ta deklaracja ,ktora przyszla to na pazdziernik. :) Quote
agada Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Moja wpłata za chyba IX i X już tez powinna dojść, już się gubię jakie to mies. miały być....:oops: A Henuś się zasiedział chłopaczysko i zamiast o domu myśleć to mu amory w głowie :mad: Quote
Szarotka Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Ingrid44 napisał(a):Zapomnialam dodac ze ta deklaracja ,ktora przyszla to na pazdziernik. :) Wydaje mi sie, ze tak wpisalam. Quote
funia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Mnie się zdaje,ze ten dom dla niego to spadnie jak grom z jasnego nieba i bedzie to super dom ...Bo nasz chlopczyk niewielu sie nieesttey z urody podoba ( osoby ogladające psy ) .Smuci mnie to ,ze nikt nigdy patrzac na moje psy na wybiegu a one jak ktoś przyjeżdza stoja pod brama i ciekawie patrzą nie zauwazył niegdy Henia ....Zawsze musze mówić proszę popatzrcie tam jest Henio i on tak pieknie macha tym ogonkiem i sie śmieje ...Boleje nad tym,ze nikt nie docenia jego urody .Dla mnie on jest sliczny a ponad urodę cenię w nim wspaniały charakter .Dla mnie to sie liczy . A na dowód ,ze nasz Heniuś piękny patrzta i podziwiajta Uploaded with ImageShack.us Quote
Ingrid44 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ja tez wole milego i kochanego psiaka niz jakiegos pieknego lobuza. Quote
Szarotka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 No niestety szlachetny charakter nie widac przez plot. Quote
Ingrid44 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Szarotka napisał(a):No niestety szlachetny charakter nie widac przez plot. Niestety :( :( :( Quote
Szarotka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Zapraszam Ciotki na watek Wiktora, ktorego fundacja wyciaga ze schronu w Glownie. Potrzebujemy duzo ciotek co lubia duze psy po przejsciach ........... http://www.dogomania.pl/threads/140114-tylko-5-z%C5%82-dziennie-pom%C3%B3z-wyciagn%C4%85%C4%87-Wiiktora-ze-schroniskowego-boksu-!!! Quote
Ingrid44 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Szarotka']Zapraszam Ciotki na watek Wiktora, ktorego fundacja wyciaga ze schronu w Glownie. Potrzebujemy duzo ciotek co lubia duze psy po przejsciach ........... http://www.dogomania.pl/threads/140114-tylko-5-z%C5%82-dziennie-pom%C3%B3z-wyciagn%C4%85%C4%87-Wiiktora-ze-schroniskowego-boksu-!!! ja juz nie dam rady, ledwo wyrabiam ze wszystkim :oops::shake::shake::shake: Quote
Szarotka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Ingrid44 napisał(a):ja juz nie dam rady, ledwo wyrabiam ze wszystkim :oops::shake::shake::shake: Ingrid zwalniam Cie:):) z obowiazku przyjscia do Wiktora. Quote
Ingrid44 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Szarotka napisał(a):Ingrid zwalniam Cie:):) z obowiazku przyjscia do Wiktora. Uffff, Dzieki:buzi::Rose::Rose::Rose: Quote
agada Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='funia']Mnie się zdaje,ze ten dom dla niego to spadnie jak grom z jasnego nieba i bedzie to super dom ...Bo nasz chlopczyk niewielu sie nieesttey z urody podoba ( osoby ogladające psy ) .Smuci mnie to ,ze nikt nigdy patrzac na moje psy na wybiegu a one jak ktoś przyjeżdza stoja pod brama i ciekawie patrzą nie zauwazył niegdy Henia ....Zawsze musze mówić proszę popatzrcie tam jest Henio i on tak pieknie macha tym ogonkiem i sie śmieje ...Boleje nad tym,ze nikt nie docenia jego urody .Dla mnie on jest sliczny a ponad urodę cenię w nim wspaniały charakter .Dla mnie to sie liczy . A na dowód ,ze nasz Heniuś piękny patrzta i podziwiajta Uploaded with ImageShack.us On to sie już chyba nauczył pozować nawet! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 no co z tym Harrysiem robić, no... Quote
funia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Kobite ma ,która sama na niego leci ....Pozwala jej czestować się ze swojej miski i z budy jej nie wygania ( sama sie pcha do niego ).To chyba dobry materiał na męza,co ? Dwie dobroty się dobrały i tak to fajnie wygląda ,ze az miło popatrzec .Z Heńka to super gosc jest ,tylko z Argo sie nie znoszą jakby tak nie daj Boze spotkali sie na wybiegu to koniec ....Dla Henia oczywiście bo tamten jest wielki. Quote
Szarotka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Funia daj jakies zdjecie Henia z girlfriend:):) Quote
Ingrid44 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Szarotka napisał(a):Funia daj jakies zdjecie Henia z girlfriend:):) Tez bym chetnie zobaczyla narzeczona Henia :) :) :) Quote
E-S Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ingrid44 napisał(a):Ja tez wole milego i kochanego psiaka niz jakiegos pieknego lobuza. Do Bugiego pijesz ? :cool3: Fakt - Henio jest wybitnie przemiłym, delikatnym, takim lekkim i kruchym, bezproblemowym i przytulankowym pieskiem. Takiego nie strach spuścić ze smyczy, zostawić samego w domu, ładować przy nim telefon. Przy Heniu mozna spokojnie się ubierac czy przebierać nie wbudzając jego zainteresowania tym faktem i nie ryzykując, że natychmiast zostanie się przez psa rozebranym ze stratami na odzieży z powodu żądzy pożarcia nowego stanika ... lub rajstop .... Jest świetny i nie da się go nie pokochać gdy się go pozna .... i nadal nie ma domu ... Quote
Szarotka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Powinnismy ten tekst uzyc do ogloszen :):) Szkoda, ze nie ma zdjec z jaka seksowna dogomaniaczka paradujaca w staniku przy Heniu, a Henio nic :):) skala :):) Quote
agada Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Szarotka napisał(a):Powinnismy ten tekst uzyc do ogloszen :):) Szkoda, ze nie ma zdjec z jaka seksowna dogomaniaczka paradujaca w staniku przy Heniu, a Henio nic :):) skala :):) No tekst i propozycja ino do ogłoszeń :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts