Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Moja wpłata za chyba IX i X już tez powinna dojść, już się gubię jakie to mies. miały być....:oops:
A Henuś się zasiedział chłopaczysko i zamiast o domu myśleć to mu amory w głowie :mad:

Posted

Mnie się zdaje,ze ten dom dla niego to spadnie jak grom z jasnego nieba i bedzie to super dom ...Bo nasz chlopczyk niewielu sie nieesttey z urody podoba ( osoby ogladające psy ) .Smuci mnie to ,ze nikt nigdy patrzac na moje psy na wybiegu a one jak ktoś przyjeżdza stoja pod brama i ciekawie patrzą nie zauwazył niegdy Henia ....Zawsze musze mówić proszę popatzrcie tam jest Henio i on tak pieknie macha tym ogonkiem i sie śmieje ...Boleje nad tym,ze nikt nie docenia jego urody .Dla mnie on jest sliczny a ponad urodę cenię w nim wspaniały charakter .Dla mnie to sie liczy .
A na dowód ,ze nasz Heniuś piękny patrzta i podziwiajta
Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='funia']Mnie się zdaje,ze ten dom dla niego to spadnie jak grom z jasnego nieba i bedzie to super dom ...Bo nasz chlopczyk niewielu sie nieesttey z urody podoba ( osoby ogladające psy ) .Smuci mnie to ,ze nikt nigdy patrzac na moje psy na wybiegu a one jak ktoś przyjeżdza stoja pod brama i ciekawie patrzą nie zauwazył niegdy Henia ....Zawsze musze mówić proszę popatzrcie tam jest Henio i on tak pieknie macha tym ogonkiem i sie śmieje ...Boleje nad tym,ze nikt nie docenia jego urody .Dla mnie on jest sliczny a ponad urodę cenię w nim wspaniały charakter .Dla mnie to sie liczy .
A na dowód ,ze nasz Heniuś piękny patrzta i podziwiajta
Uploaded with ImageShack.us
On to sie już chyba nauczył pozować nawet!

Posted

Kobite ma ,która sama na niego leci ....Pozwala jej czestować się ze swojej miski i z budy jej nie wygania ( sama sie pcha do niego ).To chyba dobry materiał na męza,co ?
Dwie dobroty się dobrały i tak to fajnie wygląda ,ze az miło popatrzec .Z Heńka to super gosc jest ,tylko z Argo sie nie znoszą jakby tak nie daj Boze spotkali sie na wybiegu to koniec ....Dla Henia oczywiście bo tamten jest wielki.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ja tez wole milego i kochanego psiaka niz jakiegos pieknego lobuza.

Do Bugiego pijesz ? :cool3:

Fakt - Henio jest wybitnie przemiłym, delikatnym, takim lekkim i kruchym, bezproblemowym i przytulankowym pieskiem. Takiego nie strach spuścić ze smyczy, zostawić samego w domu, ładować przy nim telefon.
Przy Heniu mozna spokojnie się ubierac czy przebierać nie wbudzając jego zainteresowania tym faktem i nie ryzykując, że natychmiast zostanie się przez psa rozebranym ze stratami na odzieży z powodu żądzy pożarcia nowego stanika ... lub rajstop ....
Jest świetny i nie da się go nie pokochać gdy się go pozna .... i nadal nie ma domu ...

Posted

Szarotka napisał(a):
Powinnismy ten tekst uzyc do ogloszen :):) Szkoda, ze nie ma zdjec z jaka seksowna dogomaniaczka paradujaca w staniku przy Heniu, a Henio nic :):) skala :):)

No tekst i propozycja ino do ogłoszeń :evil_lol::evil_lol: