Ingrid44 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Sunieczka z Zabrza miala ogloszenie w Dzienniku Zachodnim i nie bylo nawet jednego telefonu :( A taka mielismy nadzieje ze domek znajdzie. Jak widac nie ma gwarancji, pozatym sunia jest czarna wiec ogolnie wiadomo ze czarnulki ciezej wyadoptowac. Tuptus jest rudy i tez nie bylo odzewu z Zycia Warszawy ani Dziennika Zachodniego. Z tego co widze na innych watkach to pieski znajduja domki z allegro . Przynajmniej ostatnio. Quote
lilk_a Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Szarotka napisał(a):Henio ma allegro i to za 20 zl. Narazie nic sie nie wydarzylo. Moze tekst nie jest taki jak potrzeba, bo taki dosyc standartowy, a mnie sie wydaje, ze najwazniejsze to dobry tekst i dobre zdjecia - zdjecia sa dobre, ale nie jestem pewna tekstu. Jakos sama nie mam polotu................... Allegro jeszcze ma 2 dni, trzeba by przedluzyc i tekst zmienic. jeżeli będziecie chcieć to ja wznowię allegro tylko za opłaty allegro , tekst też zmienię jak będzie jakiś nowy , zdjęcia mogę dodać , jak są jakieś nowsze .... :) można tylko za 12,50 to jest na początku kategorii , bez pogrubienia i podświetlenia na żółto Quote
andegawenka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ingrid44 napisał(a):Sunieczka z Zabrza miala ogloszenie w Dzienniku Zachodnim i nie bylo nawet jednego telefonu :( A taka mielismy nadzieje ze domek znajdzie. Jak widac nie ma gwarancji, pozatym sunia jest czarna wiec ogolnie wiadomo ze czarnulki ciezej wyadoptowac. Tuptus jest rudy i tez nie bylo odzewu z Zycia Warszawy ani Dziennika Zachodniego. Z tego co widze na innych watkach to pieski znajduja domki z allegro . Przynajmniej ostatnio. Różnie się jednak o tym mówi. W ogłoszeniach reg. jest tego mniej a tam....masakra. Nic pewnie różne mają doświadczenia. Imię może zostać na dogo- mnie też się podoba - np. tutaj z ukośnikiem.... Quote
zuzka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Cioteczki a ty był Heniu ogłaszany? http://www.box24.pl/cms,64,referencje.htm Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 a może spróbujmy choć w jednym allegro zmienić mu to nieszczęsne imię? Niektórzy ludzie naprawdę się obrażają jak usłyszą imię swoje u psiaka. Może nie wiem, choć jedną literę zmienić, choćby Husiek, Haniutek coś takiego? Quote
Ingrid44 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 zuzka napisał(a):Cioteczki a ty był Heniu ogłaszany? http://www.box24.pl/cms,64,referencje.htm Tam wlasnie sa wszystkie Polskie gazety. Stamtad oglaszalam pieski. Trzeba wybrac gazete ,niektore sa bez zdjec-co jest zupelna glupota. Tak jak pisalam bardzo drogo kosztuje i nie ma zadnej gwarancji. Allegro prosze ponawiac caly czas i przypominac kiedy mamy wysylac pieniazki. Bede wysylac od siebie. Nowe allegro mozna sprobowac z nowym imieniem tak jak proponowala Rodzice M. Quote
zuzka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ingrid44 napisał(a):Tam wlasnie sa wszystkie Polskie gazety. Stamtad oglaszalam pieski. Trzeba wybrac gazete ,niektore sa bez zdjec-co jest zupelna glupota. Tak jak pisalam bardzo drogo kosztuje i nie ma zadnej gwarancji. Tak niektóre są bardzo drogie ale i niektóre bezpłatne (przynajmniej są bezpłatne ta Łódzkie),ja tam Groszka i Tamarke ogłaszam jak na razie nie ma odzewu ale nie poddaje się . Quote
sonia71 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 no to trzymam kciuki za nowe allego H...ia - bo środek imienia będzie inny :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Sonia, tylko trzeba uważać, bo jak ktoś wstawi tylko jedną pewną literkę to będzie niefajnie hi hi :) Quote
Szarotka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Allegro oczywiscie trzeba odnowic i tez ktos radzil, ze to za 12.5 wystarczy. Postaram sie jakis tekst wymyslec w ciagu nastepnych paru dni. Musze tam zajrzec na te strone z ogloszeniami dla pieskow. To ciotki wymyslce jakies imie do ogloszen?????????????????????/ Quote
Akrum Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Heniek, widzę że niedługo przejdziesz chrzest i z nowym imieniem będziesz ogłaszany ? Quote
andegawenka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Sonia, tylko trzeba uważać, bo jak ktoś wstawi tylko jedną pewną literkę to będzie niefajnie hi hi :) :evil_lol: :lol::lol: Zadeklarowałam opłatę za allegro, gdzie słać i ile? Quote
Szarotka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Czy do ogloszen Henio moze byc Harry ??, moja siostrzenica miala psa o tym imieniu. Quote
Szarotka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Mam cos dla Henia przechrzty :):) Quote
Nes2009 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Tyle czasu mnie nie było, miałam nadzieję, że chociaż jemu sie poszczęści. A tu d... Harry, Czarny Harry idźże już to tego domku swojego... Quote
andegawenka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Nes2009 napisał(a):Tyle czasu mnie nie było, miałam nadzieję, że chociaż jemu sie poszczęści. A tu d... Harry, Czarny Harry idźże już to tego domku swojego... No widzisz Nes, wsiąkł nam chłopak u Funi i ani rusz do domu.... Quote
Szarotka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 No coz Nes moze mu przynieszesz szczescie :):) Quote
Nes2009 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 On ma irokeza a jak wiadomo, to ostatni krzyk mody wiec kto jak kto ale taki modniś musi znaleźć domek najcudowniejszy z cudownych:) Quote
zuzka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Wpłyneła wpłata od; sybisia - 10 zł IX,X, Bardzo dziękuje w imieniu Henia - Harrego Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 ale ja nie chcę robić allegro... albo inaczej - chcę , ale naprawdę nie mam teraz czasu. Może już Szarotka robiła to niech dalej robi, co? Quote
Szarotka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Robila Lilka a Szarotka tylko placila, a teraz doszla do wniosku, ze trzeba tekst poprawic, zeby sie czyms wyroznial:):) Wplate wpisze jak wroce bo wychodze :):) Quote
Ingrid44 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jak trzeba bedzie to zaplace za wyroznione allegro. Prosze mi przypominac kiedy i gdzie wysylac kaske :) :) :) Quote
Szarotka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Ingrid44 napisał(a):Jak trzeba bedzie to zaplace za wyroznione allegro. Prosze mi przypominac kiedy i gdzie wysylac kaske :) :) :) To na szczescie tylko 12.50. Najgorszy to ten tekst. Pisarz gminny by sie przydal........ Ciotki i Henio prosze o glosy: GŁOSOWANIE NA KRAKVECIE Dzięki Naszym wpólnym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii i miau na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap - głosowanie na Krakvecie.Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam o głos na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję: Tu bezpośredni link do wątku na którym jest głosowanie, można zagłosować jednym kliknięciem (po zarejestrowaniu i zalogowaniu): http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 można głosować też w ten sposób: Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą: Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Quote
Recommended Posts