Ingrid44 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 A wiedzialam ze to mialo byc w poniedzialek :eviltong: :lol: Ciesze sie ze Henius juz jest OK :loveu: Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Dostalam taka wiadomosc na e-mail od Redakcji "Moj Pies : Magazyn "Mój Pies" od kilku lat wydaje eleganckie kalendarze ścienne, załączane do 12. wydania pisma w roku. Do tej pory na zdjęciach prezentowaliśmy głównie rasowe szczeniaki. Teraz przyszła kolej na kundelki! Ogłaszamy casting! Być może właśnie twój psiak znajdzie się na kartach kalenarza. Przyślij do nas zdjęcia swojego pupila! Wybierzemy 12 najfajniejszych psów, które zaprosimy na profesjonalną sesję fotograficzną. Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres: redakcja@psy.pl (w temacie maila wpisując słowo "casting"). Oferta powinna zawierać: zdjęcia psiaka (maks. trzy), dane właściciela (adres, telefon) i podstawowe informacje o psie: wiek, płeć, wielkość oraz wskazówki istotne dla fotografa (czy pies umie wykonywać polecenia - siadać, zostawać na wskazanym miejscu itp., czy jest ruchliwy czy leniwy, przyjazny czy nieufny wobec obcych). Daj swojemu psu szansę, by poznały go tysiące Polaków! Czekamy do końca sierpnia! Quote
Akrum Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 i jak tam Henio? jak się czuje?? nie pamiętam za bardzo - jaką metodą w końcu miał usuwane te jajcole Heniek? normalne ciachanie? musi chodzić w kołnierzu? czy w ogóle nie zwraca uwagi na to, co tam ma? Quote
funia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ingrid44 napisał(a):A wiedzialam ze to mialo byc w poniedzialek :eviltong: :lol: Ciesze sie ze Henius juz jest OK :loveu: Musialaś ,on nosi fryz twojego imienia to jak miałabys nie wiedzieć dokładnie .... On dzisiaj z rana dobrze .Tak mówił maż jak dzwoniłam rano .Zaraz tam jadę to wszystko poogladam dokładnie . Quote
Akrum Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Heniek, zaraz kończę pracę, więc przyszłam się do Ciebie pożegnać :) Quote
funia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 wszystko wydaje byc się w porządku ,mnie przeraża ta ranka bo wyglada jak by sie rozlazła ...Dzwoniłam ale wet mówił ze tak ma być bo tędy ścieka i moze sie wylizywac .Henio jakiś sie zrobił taki bardzo ( choc i tak był) do przytulania .Jak zbierałam dzisiaj gó...na to cały czas chodził za mna i chciał byc blisko twarzy .I ciagle chciał glaski .Jest tak kochany ,ze ten potencjał miłosci mógłby odurzyć nie jednego człeka . Apetycik ma ,nawet wyrywali sobie króliczka z Fabianem .Więc mniemam ,ze go nie boli. Ps.Króliczek to maskotka pluszowa ,która popularnoscia pobiła kurę ...A moja córka wrzuciła ja przez przypadek do boksu .... Quote
E-S Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Henio dzisiaj taki wyciszony po tej kastracji. Funia trochę panikuje z tą kastracją - tak samo to wygląda jak u większości psów, które woziłam do dr Kulika. Henio ma się lizać, bo to oczyszcza wnętrze worka mosznowego. Jest dzisiaj bardzo spragniony miłości i jak na niego - wyciszony - mimo że fikał i brykał - to dawał sobie zabierać królika Fabianowi, no ale to 2 dzień po operacji i narkozie, to i tak super :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tu mu postawiłyśmy irokeza :) Uploaded with ImageShack.us i się cieszy, zadowolony Uploaded with ImageShack.us potem zaczął ganiać i już się w tą pogodę nic ostrego nie udało zrobić Uploaded with ImageShack.us Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 fajnie ze Henius dobrze sie czuje :) Fotki naprawde super :) Quote
funia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ingrid44 napisał(a):fajnie ze Henius dobrze sie czuje :) Fotki naprawde super :) Ingrid ,widziałaś irokeza ?? Quote
E-S Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 To jeszcze jedno :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Szarotka Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Bardzo ladne Henia zdjecia z en face :):) Quote
UBOCZE Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Kurcze, Heniowi zamiast jajek obcięli irokeza... Quote
Szarotka Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 UBOCZE napisał(a):Kurcze, Heniowi zamiast jajek obcięli irokeza... E tam zazdroscisz mu urody :):) Quote
E-S Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Sfrustrowany bo króliczka nikt nie rzuca ... Uploaded with ImageShack.us Quote
Szarotka Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 No coz kroliczka trzeba gonic :):) Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 funia napisał(a):Ingrid ,widziałaś irokeza ?? No jasne ! ! ! Zapomialam napisac bo szukam na cito domowego,PLATNEGO DT dla jamniorka z lekiem separacyjmym ,ktory w Schronie bardzo sie okalecza i boimy sie o najgorsze. :( Wiec pisze gdzie sie da i juz mam wode z mozgu :( Quote
andegawenka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Ingrid44']No jasne ! ! ! Zapomialam napisac bo szukam na cito domowego,PLATNEGO DT dla jamniorka z lekiem separacyjmym ,ktory w Schronie bardzo sie okalecza i boimy sie o najgorsze. :( Wiec pisze gdzie sie da i juz mam wode z mozgu :( ....bardzo lubię tu przebywać, spytaj Uli http://www.dogomania.pl/threads/188225-WOLNE-MIEJSCE-P%C5%82atny-DT-w-okolicach-Siewierza-Cz%C4%99stochowy Quote
Akrum Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 bardzo dobrze, że Heniek się super czuje po kastracji :) a to zdjęcie jest najfajniejsze :) ZAMYŚLONY i ROZMARZONY HENIEK :) Quote
Recommended Posts