Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
Wiem juz nieoficjalnie ,ze nic nie wyszło .Wychodzi na to ,ze Heniek jest czysty .Na papierze dostane na dniach wynik z laboratorium.

Wow !!! Super wieści :D :D :D czekamy jeszcze na oficjalne potwierdzenie i otwieramy szampana :D

Posted

Lada moment trza sie brać za odkażanie boksu ,budy i na koniec wyprać mu futro w Pyroxywecie .Bedzie wtedy chłopak do zabrania i calowania .
Nauczył się skakac i skacze tak wysoko ,ze potrafi mnie w szyje liznąc w podskoku.

Posted

Heniek, jak się cieszę, że jesteś "czysty", że nic już na twojej skórce nie siedzi, nic się nie gnieździ :)
HURRA :) :) :)
świętujemy :):):)

Posted

[quote name='zuzka']Wpłyneła wpłata od;

iza!!! - 5 zł za VI

Bardzo dziękuje w imieniu Henia.

Jutro wpisze, bo juz bardzo pozno. Henio zakupilam kure i pojedzie 22 do Polski. Przyjaciolka wysle, kure i wplaci pieniazki na Henia i reszte deklaracji.

Posted

Oj to bedzie radośc bo chociaż u mnie maja duzo zabawek to jednak kura bije wszystkie zabawki na głowe :evil_lol:Kazdy chce być jej mordercą ,dręczycielem :eviltong:
Ta moja została juz z samym korpusem i nie wzbudza juz takiego zainteresowania ,nózki odgryzione ( bo fajnie dyndały ),główka oderwana .....Wiec olali ja dokumentnie i wolą piłki .
W świecie karm tam gdzie zamawiam karme przy kazdej dostawie trzeba sie upomniec o gratis ja zawsze wybieram zabawki.Jeśli zamawiając nie wspomnimy o gratisie to niestety nie dadzą .

11 czerwca minął miesiąc jak Henio zajada karmę Ariona .Mysle ,ze na tydzień jeszcze powinno wystarczyc .
Prosze więc o zamówienie jej w czwartek ,zeby na piatek była u mnie .

Henio pieknie wyglada ,wspaniale się czuje i pora zrobic mu wirusówki .
Cena wirusówek dla mnie po nizszej cenie wynosi 30zł .
Co myslicie o wykastrowaniu go ?

Posted

Aha ,ktoraś z cioteczek zapytała czy Henryk opala klejnoty ...:evil_lol:
Ostatnio parują mu bardzo ze wzgledu na upały więc ich nie opala tylko chłodzi na betonowej posadzce w boksie .Zawsze to ugasi najszybciej rozgrzane jajczęta :evil_lol:
Radzi sobie chłopak wszakze on jest Henryk z rodu schroniskowców Herbu Zamośc Obóz Zagłady i jest nie w ciemię bity ......

Posted

Ok karmę zamówię i upomne się o zabawkę chociaż przy tamtej jak upomniałam się to dostałam odpowiedź że ta promocja juz się skończyła nie ma gratisów.

Co do kastracji
wydaje mi się że po tym grzybku powinniśmy jeszcze trochę poczekać .
No ale na ten temat niech się więcej cioteczek wypowie .

Posted

Deklaracje stale zadeklarowane na kwotę 220 zł
od maja wpływa po 190 zł stałych deklaracji

Szarotka - 20 zl. -- III , IV , V ,
Grzenka - 20 zl. -- III , IV , V , VI ,
Basia1968 - 10 zl. -- III , IV ,
Andegawenka - 50 zl. -- III , IV , V , VI ,
Aldrumka - 10 zl. -- III , IV ,
Akrum - 40 zl. -- III , IV , V , VI ,
Iza!! - 5 zl. -- III , IV , V , VI ,
MakS - 10 zl. -- III , IV , V , VI ,
Agada - 10 zl. -- III , IV ,V , VI ,
Rodzice Maciusia - 10 zl. -- III , IV , V , VI , VII ,
Ingrid - 20 zl. -- III , IV , V , VI ,
sybisia - 5zl. -- III , IV , V , VI , VII , VIII ,
martini 77 - 10zl. -- III , IV , V , VI ,

od maja wpływa po 200 zł stałych deklaracji

Posted

jeśli się mogę wypowiedzieć w sprawie kastracji - uważam, że nie ma takiej potrzeby, to nie jest suczka, której trzeba pilnować w czasie cieczki, u Funi i tak Heniuta nie napłodzi szczeniąt (he he), natomiast trzeba będzie DS dopilnować aby natychmiast to zrobił po wyadoptowaniu. To będzie warunek jego wydania. Zakochany DS się podejmie tego,a najwyżej go nieco finansowo będzie można wesprzeć (choć w zasadzie te 150 zł powinien mieć, skoro się decyduje na psinę); natomiast dla nas na dogo koszt kastracji to dodatkowe obciążenie finansowe, mi się zdaje że lepiej wyskrobać kaskę na jakiegoś psinę by mu uratować życie czy zabrać do hoteliku. To oczywiście tylko moje zdanie :)

Natomiast co do opłąt Heniuty. Kurczę, czy w takim razie od początku hotelikowania Heniuty poszło na niego już aż 1079 zł nie licząc opłaty hotelikowej?? :crazyeye: Bo tyle było jak wynika z I strony deklaracji jednorazowych, wszystkie były wpłacone. Dodatkowo co miesiąc prawie każdy wpłacał na kolejne miesiące z wyprzedzeniem, a brakowało deklaracji tylko na 80 zł.
No ale chyba jeszcze nie wszyscy powłpłacali za lipiec, to pewnie się jeszcze dozbiera na kolejną opłatę?

Posted

Czyli 3 ciotki zalegaja z oplatami;

Basia1968 - 10 zl. -- III , IV ,
Aldrumka - 10 zl. -- III , IV ,

Ja jutro napisze do nich pw. i zobaczymy moze dosla :):)

Moja za czerwiec dojdzie podkoniec miesiaca. Postaram sie wplacic wiecej na Henia tym razem, bo chlopakowi brakuje.
Mysle, ze trzeba bedzie sie wstrzymac z kastracja dopoki sie sytuacja finansowa nie poprawi, lub do domku sie bedzie wybieral.

Jednorazowe to czesciowo poszly na Henia leczenie.