Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Heniek nie bardzo boi się burzy ,ale mam jednego staruszka o którego boje się ....Bardzo przeżywa i nie ma z nim kontaktu w tym czasie jest jakby autystyczny bo nie reaguje na nic .Serce wali jak młot .

Posted

Ingrid44 napisał(a):
I to wielkiego. Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego nie dostaje powiadomien na e-mail ze jest ruch na watku. Obecnie musze sama zagladac na watki w ciemno :(

Ingrid a sprawdzałaś czy nie wskakuje ci do Sapmu? bo mi teżzawsze na maila powiadomienie przychodziło, a od kilku dni jako spam i początkowo tego nie zauważyłam bo spam automatycznie mi się kasuje, dopiero później zauważyłam i musiałam zaznaczyć, że to nie jest spam i już znów wróciło normalnie do odebranych wiadomości :)

Posted

Cioteczki bardzo proszę o wyrozumiałość jak przez parę dni nie będzie ode mnie wieści na temat Waszych wpłat na Henia to się nie denerwujcie ale w ciągu miesiąca mam drugi pogrzeb bardo bliskiej mi osoby ( najpierw Siostry teraz Taty ) i na prawdę jestem zupełnie nie do życia .

Posted

[quote name='andegawenka']Heniu wzięłam Cię na nk....

Dziekuje andegawenko :):)

[quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty od;

andegawenka - 50 zł VI
grzenka - 20 zł VI

Bardzo dziękuje w imieniu Henia

Zrobiłam przelew 240 zł za Henia hotelik

To ja zaraz wpisze. Przyjechala do mnie przyjaciolka z mezem z Polski i oczywiscie glownie sie nimi zajmuje.

[quote name='zuzka']Cioteczki bardzo proszę o wyrozumiałość jak przez parę dni nie będzie ode mnie wieści na temat Waszych wpłat na Henia to się nie denerwujcie ale w ciągu miesiąca mam drugi pogrzeb bardo bliskiej mi osoby ( najpierw Siostry teraz Taty ) i na prawdę jestem zupełnie nie do życia .

Zuziu strasznie mi przykro ..............:(:(

Posted

doszła kura dla Henia i pieniązki na hotel .DZIEKI :loveu:
Zuziu ,strasznie Ci współczuje .Ale masz ten rok ciezki .....Ściskam i myślami jestem z tobą.

Posted

Widzialam taka kure w sklepie jak sie pies nie bawil. Bede szukac szczotki dla mojego psa to zobacze ile kura kosztuje.
Jak by Henio dosiedzial do lipca to kura murowana :):)

Posted

fajne .allegro .Dzieki .Słuchajcie a jak ktos zadzwoni to mówic o tych jego skórnych sprawach czy milczymy na ten temat ? Lada dzień bedą wyniki .......

Posted

funia napisał(a):
fajne .allegro .Dzieki .Słuchajcie a jak ktos zadzwoni to mówic o tych jego skórnych sprawach czy milczymy na ten temat ? Lada dzień bedą wyniki .......

Poczekajmy na wyniki.

Posted

sonia71 napisał(a):
pozdrowionka dla Henia :) ciekawe czy jest możliwość osobistych odwiedzin u Funi ,muszę się kiedyś odważyć i przejechać rowerem,

ba... gdybym też mieszkała w Zamościu, to już dawno u Henia bym siedziała :)

allegro śliczne :) tylko czekać aż się telefony rozdzwonią :)