funia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Heniek nie bardzo boi się burzy ,ale mam jednego staruszka o którego boje się ....Bardzo przeżywa i nie ma z nim kontaktu w tym czasie jest jakby autystyczny bo nie reaguje na nic .Serce wali jak młot . Quote
Ingrid44 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Biedaczki ,ostatnio troche za duzo tych burz :( Quote
Akrum Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ingrid44 napisał(a):I to wielkiego. Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego nie dostaje powiadomien na e-mail ze jest ruch na watku. Obecnie musze sama zagladac na watki w ciemno :( Ingrid a sprawdzałaś czy nie wskakuje ci do Sapmu? bo mi teżzawsze na maila powiadomienie przychodziło, a od kilku dni jako spam i początkowo tego nie zauważyłam bo spam automatycznie mi się kasuje, dopiero później zauważyłam i musiałam zaznaczyć, że to nie jest spam i już znów wróciło normalnie do odebranych wiadomości :) Quote
zuzka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cioteczki bardzo proszę o wyrozumiałość jak przez parę dni nie będzie ode mnie wieści na temat Waszych wpłat na Henia to się nie denerwujcie ale w ciągu miesiąca mam drugi pogrzeb bardo bliskiej mi osoby ( najpierw Siostry teraz Taty ) i na prawdę jestem zupełnie nie do życia . Quote
Akrum Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 oh zuzka... współczuję, to smutne... :-( trzymaj się dzielnie... Quote
Szarotka Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='andegawenka']Heniu wzięłam Cię na nk.... Dziekuje andegawenko :):) [quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty od; andegawenka - 50 zł VI grzenka - 20 zł VI Bardzo dziękuje w imieniu Henia Zrobiłam przelew 240 zł za Henia hotelik To ja zaraz wpisze. Przyjechala do mnie przyjaciolka z mezem z Polski i oczywiscie glownie sie nimi zajmuje. [quote name='zuzka']Cioteczki bardzo proszę o wyrozumiałość jak przez parę dni nie będzie ode mnie wieści na temat Waszych wpłat na Henia to się nie denerwujcie ale w ciągu miesiąca mam drugi pogrzeb bardo bliskiej mi osoby ( najpierw Siostry teraz Taty ) i na prawdę jestem zupełnie nie do życia . Zuziu strasznie mi przykro ..............:(:( Quote
funia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 doszła kura dla Henia i pieniązki na hotel .DZIEKI :loveu: Zuziu ,strasznie Ci współczuje .Ale masz ten rok ciezki .....Ściskam i myślami jestem z tobą. Quote
Szarotka Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Widzialam taka kure w sklepie jak sie pies nie bawil. Bede szukac szczotki dla mojego psa to zobacze ile kura kosztuje. Jak by Henio dosiedzial do lipca to kura murowana :):) Quote
funia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 super ....im bardziej flaczasta i gumowiasta tym lepiej bo swietnie się taka bawia Quote
Iza!!! Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Allegro Heńkowe na nowym szablonie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1070209377 Quote
funia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 fajne .allegro .Dzieki .Słuchajcie a jak ktos zadzwoni to mówic o tych jego skórnych sprawach czy milczymy na ten temat ? Lada dzień bedą wyniki ....... Quote
Szarotka Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 funia napisał(a):fajne .allegro .Dzieki .Słuchajcie a jak ktos zadzwoni to mówic o tych jego skórnych sprawach czy milczymy na ten temat ? Lada dzień bedą wyniki ....... Poczekajmy na wyniki. Quote
Szarotka Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='Iza!!!']Allegro Heńkowe na nowym szablonie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1070209377 Bardzo ladne allegro. Quote
sonia71 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 pozdrowionka dla Henia :) ciekawe czy jest możliwość osobistych odwiedzin u Funi ,muszę się kiedyś odważyć i przejechać rowerem, Quote
Akrum Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 sonia71 napisał(a):pozdrowionka dla Henia :) ciekawe czy jest możliwość osobistych odwiedzin u Funi ,muszę się kiedyś odważyć i przejechać rowerem, ba... gdybym też mieszkała w Zamościu, to już dawno u Henia bym siedziała :) allegro śliczne :) tylko czekać aż się telefony rozdzwonią :) Quote
Recommended Posts