Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Odwiedzam Heniusia. Troche pozno ale ostatnio latam jak "kot z pecherzem"(stare ludowe przyslowie)i na nic nie mam czasu :(

Mam to samo............no i gdzie ta funia z niespodzianka ???????????????????//

Posted

[quote name='zuzka']Wpłyneła wpłata od;

Ingrid44 - 40 zł za VI ,VII

Dziękuje w imieniu Henia

Wpisze od razu bo potem znowu bedziecie mnie chcialy wygryzc ;);)
Probowalam wstawic to video, ale tez mi sie nie udalo.
Wstawie je na swoja strone i tam gra bo juz probowalam. :):)

Video Henia

Posted

funia napisał(a):
Walczyłam dwie noce z tym filmem .Jestem ciemna i to ledwo mi sie udalo ...A mam jeszcze dwa jak bawi się kura :roll:

Funiu jak wstawisz taki sam link jak ten ostatni to ja wstawie na swoja strone i podam link. Probowalam wstawic na dogo, ale tez nie chcialo dzialac.

Posted

Nie mam czasu juz nawet na zwykłe obowiązki przy dzieciach czy w domu .Gine w bałaganie ,niesprawdzonych lekcjach i swoich osieroconych psach ,ktore tylko smutno patrza ,ze znowu wychodze i nie mam nawet czasu z nimi posiedzieć .Zostaje nam tylko noc ,ale ta gdy nadchodzi to kładzie mnie juz o 22 ....Nie wiem kiedyś moglam siedzieć do do północy i dawałam radę ,teraz siedzę przed kompem i śpie .Wczoraj spadł mi na podloge i walnał z impetem.Dobrze ,ze nic sie nie stało bo na pewno drugiego szybko bym nie kupiła

Wracając do Heniutowej kury ....Postam się dzisiaj ,ale nie krzyczcie jak nia dam rady .....

Posted

funia napisał(a):
Heniek wczoraj był na dalekim spacerze z moja córka ,wracał tak szczęśliwy i zziajany ,ze padł w boksie i zasnał .

Bo zmęczony po spacerze pies to szczęśliwy pies :D

Posted

filmik super - fajną niespodziankę nam funia zrobiłaś :)
ten merdający ogonek i radośnie uśmiechnięty pycholek - widać,jak się zmienił i jaki radosny jest :)
mam nadzieję, że szybko Heniek do swojego domku pójdziesz i swojego ludzia znajdziesz :)

Posted

a mój mąż dzisiaj przywlókł (dosłownie) słaniającego się ledwo na nogach, zakleszczonego sobowtóra Heniuty. Jestem dokumentnie zapsiona, psy pozamykane, bo już nie mam gdzie ich umieszczać, a ten (nazwaliśmy go Misjonarz) leży jak zabity :( Później wstawię jego foty, zobaczycie, że podobny do H.

Posted

byliśmy od razu u weta - nie wiedzą co się z nim dzieje. Nie ma na pewno wścieklizny i to jedyne co można stweirdzić :( dostał zastrzyki przeciwko babeszjozie, wetka powyciskała mu kleszczory. Jak tak się mu przyglądam to widzę jeszcze jakieś guzy na całym ciałku, chyba nowotworowe. Pies nie ma siły chodzić. Kawałek jaki zwykle pokonuję w 15 min przeszliśmy w prawie godzinę - co chwila przystawał, a 3 razy upadł i ciągnęłam go na smyczy. Nie wiem czy mu zakładać nawet wątek, chyba na razie poczekam co z nim będzie. Nie można mu zbadać temp. bo nikt go nie zna, psiak się rzuca, mimo kagańca chce gryźć, a nie wiadomo czy zaszczepiony. A wetka była sama, zresztą oni i tak boją sie psiaków więc każą właścicielowi trzymać :(