Akrum Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Heniek, poranna gimnastyka i biegnieeeeemy na samą górę, no dalej, dasz radę, jeszcze troszkę i troszkę i już jesteśmy na saaamej górze :) Quote
Ingrid44 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Heniusiu jak tam po spacerku z cioteczka Akrum :) :) :) :) Quote
Szarotka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Henio mam nadzieje, ze sie te ogloszenia wkrotce zrealizuja i beda tlumy chetnych :):) Quote
Iza!!! Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ja mogę Heniowi zrobić Allegro i odnawiać aż znajdzie domek. Quote
Szarotka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Iza!!! napisał(a):Ja mogę Heniowi zrobić Allegro i odnawiać aż znajdzie domek. O bardzo dziekuje, czy bedziesz tworzyc wlasny tekst czy uzyjesz ten co juz jest ???????????? Trzeba uwypuklic zalety Heniusia, ze jest slodziak i przytulak i bezproblemowy :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Oooo, Iza! super!! :) Dzięki wielkie :))) Allegro właściwie najważniejsze ogłoszenie ze wszystkich :) Quote
Iza!!! Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jeżeli macie talenty do układania tekstów to poproszę, a jak nie, to coś z wątku powpisuję. Quote
Szarotka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Iza!!! napisał(a):Jeżeli macie talenty do układania tekstów to poproszę, a jak nie, to coś z wątku powpisuję. Na pierwszej stronie sa zdjecia i tekst :):) Mozesz uzyc, ale glownie to trzeba zalety Henia podkreslic. Henio jest anielski :):) mimo, ze czarny ;) Quote
Iza!!! Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1046520305 Wszelkie słowa krytyki mile widziane :) Quote
Szarotka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Iza!!!']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1046520305 Wszelkie słowa krytyki mile widziane :) Wychodze, obejrze jak wroce :) Quote
Andzike Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 zuzka napisał(a):Jak ja pisałam ogłoszenia dla Henia to podawałam Funi nr telefonu. Kontakt w sprawie adopcji:601 071 963 Wysłałam opis i zdjęcia do Zuzi :) Jak tylko przyfruną do mnie linki aktywacyjne, dam znać :) Quote
Ingrid44 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Allegro bardzo ladne . Ja bym nic nie zmieniala :) Quote
funia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Wczoraj wetka zadecydowała ,ze do kontrolnego wymazu Heniuta musi ciągnąc antybiotyk bo w razie złego wyniku nie moze być przerwy w podawaniu .Mogłoby to niekorzystnie wpłynąć na cały proces leczenia . Dostał więc kolejna dawkę koszt i ilość leku podam wieczorem bo brałam leki dla swoich psów i teraz nie pamietam dokładnie . Quote
funia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Allegro Fajne ,dzięki .A co wy na to zeby chociaż napomknąć o leczeniu ? czy lepiej nie odstraszać potencjalnych chetnych ..... Quote
anawa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Iza!!!']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1046520305 Wszelkie słowa krytyki mile widziane :) Jaka krytyka??? Mamy tu wspaniały talent....... :loveu: Piękne ogłoszenie..... :lol: Quote
Akrum Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 super wyszło to allegro :) i widzę, że nawet mój tekst tam został użyty - dobrze, że choć do tego się tu przydałam :) Heniek, teraz mam nadzieję, że telefony się rozdzwonią :) Quote
Szarotka Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Heniowi zaczyna brakowac pieniazkow, tym bardziej, ze sa stale wydatki na leczenie ............... Quote
zuzka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Szarotka napisał(a):Heniowi zaczyna brakowac pieniazkow, tym bardziej, ze sa stale wydatki na leczenie ............... Szarotko tak jak napisałam Ci na PW trzeba pościągać jeszcze cioteczki na stałe deklaracje bo Heniu ma stałych deklaracji tylko 220 zł i ciągłe wydatki na leczenie więc z tych jednorazowych pokrywane jest leczenie .karma i dokładane jest do opłaty za hotelik. Quote
funia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Miejmy nadzieje ,ze to był ostatni wydatek na leczenie ( oprócz wymazu )bo efekty leczenia sa ( wizualnie ) bardzo dobre .Aczkolwiek musimy miec pewność potwierdzona w laboratorium po badaniu . Heniek potrafi wysoko skakac ,przekonałaam sie o tym jak głaskałam wczoraj jego sąsiada z przeciwka .Był zły ,ze nie głaszczę w danej chwili własnie jego ....skakał jak piłka wysoko i rytmicznie . Heniuta skoczny chłopak po prostu jest i tyle :evil_lol: A ...no i zazdrośnik :cool3: Quote
Szarotka Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 zuzka napisał(a):Szarotko tak jak napisałam Ci na PW trzeba pościągać jeszcze cioteczki na stałe deklaracje bo Heniu ma stałych deklaracji tylko 220 zł i ciągłe wydatki na leczenie więc z tych jednorazowych pokrywane jest leczenie .karma i dokładane jest do opłaty za hotelik. Zuziu bede kwestowac i molestowac, albo dzisiaj albo jutro. Quote
Szarotka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Ingrid44 napisał(a):ja odwiedzam Heniusia :) Henio sie cieszy :):) Quote
Recommended Posts