Szarotka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='zuzka']To tak jak mój najstarszy Co mozna poradzic jak sie dzieci tak szybko starzeja :):) corka ma chyba 27 :):) Quote
andegawenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Szarotka napisał(a):Zuziu mysle, ze jestesmy w podobnym wieku :):) moj syn ma 30 lat :):) Henio zakłada klub seniorek? to i ja, bo mój ma 33:roll: Quote
Szarotka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 andegawenka napisał(a):Henio zakłada klub seniorek? to i ja, bo mój ma 33:roll: Ja sie tam nie uwazam :):) Jestem mloda i piekna :):) Quote
andegawenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Szarotka napisał(a):Ja sie tam nie uwazam :):) Jestem mloda i piekna :):) Zazdroszczę:-(, od odejścia Kary mam 100 wieków:roll: Quote
Akrum Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 a ja wam powiem tak, że jeśli mogłabym wybierać, to wolałabym być starsza ale zdrowa i bez takiego bagażu..., niż tak jak jestem przed 30tką i już z pełnym bagażem życiowych przykrych doświadczeń, no i niestety z kiepskim zdrowiem... najważniejsze by czuć się młodo i tak się zachowywać, nie ważne kto ile ma lat, ważne jak przeżył minione lata i jak nadal żyje :) Quote
andegawenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 :cool3:Po tym co przeczytałam w poscie 1724 wiersz 11 to chyba wiek ma jednak znaczenie:roll: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85!/page173 Quote
Akrum Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 faktycznie... tylko tak sobie myślę, że niestety w tych czasach młody człowiek też od tak może umrzeć (np. guz mózgu) , a jak jest samotny i ma psa, to co? to żadna osoba samotna nie mogłaby mieć zwierzaka? paranoja... a po drugie, no ja i mój TZ mamy 2 psy i 2 koty i teraz np. jedziemy gdzieś ja i TZ i odpukać wypadek, giniemy na miejscu, no to siłą rzeczy ogony zostają osierocone, a przecież nie byłam osobą samotną, to zaraz się okaże, że zwierzaki tylko i wyłącznie mozna dawać do rodzin wielodzietnych z zapewnieniem rodziny, że jak coś się stanie, to np. mój brat, siostra czy kuzynostwo przygarną zwierzaki?? bez sens... to jest tylko takie moje zdanie... Quote
zuzka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Andzike napisał(a):Jeszcze nie jest :) Przynajmniej nie przeze mnie, ale ogłoszenia już opłaciłam i czekam, aż Heniutka zdrowie się trochę polepszy i wygląd też ... U kogo wykupiłaś ogłoszenia dla Henia ? Bo na jednym bazarku ogłoszeniowum jakoś z ogłoszeniami cisza i Cioteczki rezygnują . Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Mój syn natomiast ma na razie 0 latek bo ... jeszcze go nie ma :) :) :) Mam natomiast ogromną nadzieję, że niedługo się pojawi :) A tak na poważnie to widzę, że niektórzy za mocno się biorą za dysponowanie psiakami (aluzja do wątku mikropsów) :( Jeśli chodzi o ogłoszenia to rzeczywiście dziwna sprawa, bo pamiętam że wykupione zostały już dawno.. Quote
Ingrid44 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ja zdrowie Heniutka ? Paleczka juz zwalczona czy jeszcze siedzi w Heniusiu ? Quote
Szarotka Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 zuzka napisał(a):U kogo wykupiłaś ogłoszenia dla Henia ? Bo na jednym bazarku ogłoszeniowum jakoś z ogłoszeniami cisza i Cioteczki rezygnują . Chyba u Zuzi i jakis numer byl przy nicku. Quote
zuzka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Szarotka napisał(a):Chyba u Zuzi i jakis numer byl przy nicku. To i tak minelo tyle czasu że chyba kolejka Henia już dawno powinna minąc iu ogłoszenia powinny się ukazać . Jak ktoś napisze jakiś tekst to poogłaszam go troche . Ja nie patrząc że ciotki ogłaszają to swoje tymczasowicze sama też ogłaszam . Quote
agada Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dziś poszła kasa dla Henia na kolejne dwa mies. maj, czerwiec. Quote
Andzike Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 zuzka napisał(a):U kogo wykupiłaś ogłoszenia dla Henia ? Bo na jednym bazarku ogłoszeniowum jakoś z ogłoszeniami cisza i Cioteczki rezygnują . U zuzi911 - wszystko jest nadal aktualne - kasa poszła, czekam aż Szarotka uporządkuje zdjęcia i opis w pierwszym poście i wtedy prześlę wszystko do ogłoszeń :) Quote
Szarotka Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Wlasnie kwestuje na Tamarke, jak skoncze wezme sie za Henia:):) Heniu chyba bedziesz musial poczekac do jutro .......sorry. Quote
agada Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Heniutek poczeka wyrozumiały jest, tyle już przeszedł... Quote
funia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 JA zamówiłam u amensalizm ogłoszenia dla Pilota psa wyrzuconego z auta i od 4 tygodni nie mam wiadomości .Juz zamówilismy gdzie indziej . Heniek bryka ,karme je .Co prawda z lekkim przekąsem bo oglada się czy coś innego mu niee dam .... Piekne włosy ma na uszach takie czarne jedwabiste .....Heniuta obrasta . Quote
zuzka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Szarotka napisał(a):Wlasnie kwestuje na Tamarke, jak skoncze wezme sie za Henia:):) Heniu chyba bedziesz musial poczekac do jutro .......sorry. Tamarka bardzo dziękuje Tobie Szarotko kwestowanie a Heniesiowi za wyrozumiałość Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 cześć Heniek :) ty tam nie wybrzydzaj, tylko zjadaj tą karmę, to dla twojego dobra :) Quote
Szarotka Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Samolot mojej Corki mial 4 godzinne opoznienie, wiec do tej pory siedzieli tu wszyscy i stad znowu sie Heniu i Tamark opoznila, i Frodo. .............. Quote
Recommended Posts