Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzka']Chyba potrzebuje te 29 zł na ten sirodek na grzyba jak cena się nie zmieniła

Pewnie tak.

Henio wybacz offa:

Niewidomy Jurand blaga o wsparcie, byc moze jest szansa na to, by zaczal widziec. Zbieramy deklaracje:
http://www.dogomania.pl/threads/183764-Niewidomy-podhalan-Jurand-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel!

Zapraszamy rowniez na bazrki na Juranda.

http://www.dogomania.pl/threads/185036-Bazarek-ciuszkowy-quot-UBIERZ-MALUSZKA2-quot-do-16.05-na-leczenie-i-hotel-niewidomy-Jurand

http://www.dogomania.pl/threads/185063-Ksi%C4%85%C5%BCkowy-antykwariat-%28romanse-i-s%C5%82owniki%29na-podhalana-Zbyszka-Runo-do-16.05.2010

Posted

ah te firmy kurierskie, jak ja zamawiam karmę, to czasami kurier przez tydzień paczkę wiezie, od momentu jak dostanę maila że wysłali, czego nie rozumiem, bo skoro kurier ma w 24 h dostarczyć, to co on robi przez tydzień z paczką?? chyba podjada smakołyki z paczuszki ;)

Posted

PACZKA DOTARŁA....NAWET PREZENT BYL PISZCZĄCA ZABAWKA .hENIEK SIĘ UCIESZY .
ODNOSNIE PIENIEDZY TO MUSZE ZAKUPIC TEN SRODEK NA GRZYBA BO JUZ SIE DZISISJ SKOŃCZYŁ /

Posted

Szarotka napisał(a):
Czyli mam przejsc watek i wylowic fotki i wstawic na pierwszy watek. Postaram sie moze jutro. Dziecko do mnie przyjechalo i jestem dosyc zajeta.

Szarotka, przebrnąć przez tyle stron wyznań miłości do Heniutka to spore wyzwanie, ale dasz radę ;)

Posted

funia napisał(a):
Zuziu zaplaciłam wtedy 29zł za Fungiderm,więc tyle .

Ok więc jutro ups raczej już dzisiaj ale o takiej normalniejszej porze zrobie przelew.

Posted

Szarotka napisał(a):
A ja jutro zajme sie watkiem.

No tak Szarotko u Ciebie jutro a u nas niestety już dzisiaj :shake:

Pomóż mi pościagać Cioteczki do Tamarki jej ciągle brakuje 100 zł w deklaracjach a jeszcze musi mieć zrobioną sterylke

Posted

zuzka napisał(a):
No tak Szarotko u Ciebie jutro a u nas niestety już dzisiaj :shake:

Pomóż mi pościagać Cioteczki do Tamarki jej ciągle brakuje 100 zł w deklaracjach a jeszcze musi mieć zrobioną sterylke

A czemu to jest takie smutne, ze juz dzisiaj. ???

Posted

Szarotka napisał(a):
A czemu to jest takie smutne, ze juz dzisiaj. ???

Ano smutno bo czas za szybko leci i na grzbiecie coraz więcej latek .
A było tak dobrze jak się miało te naście latek .

Posted

zuzka napisał(a):
Ano smutno bo czas za szybko leci i na grzbiecie coraz więcej latek .
A było tak dobrze jak się miało te naście latek .

Niby tak, ale przewaznie rozumek byl nie ten :):) ja tam sie calkiem dobrze czuje, mimo ze mam wiecej niz nascie :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Niby tak, ale przewaznie rozumek byl nie ten :):) ja tam sie calkiem dobrze czuje, mimo ze mam wiecej niz nascie :):)

To u mnie nie jest tak dobrze
Ja mam duuużo więcej niż te naście :oops: i niestety zdrowie już bardzo polecało .:angryy:

Posted

zuzka napisał(a):
To u mnie nie jest tak dobrze
Ja mam duuużo więcej niż te naście :oops: i niestety zdrowie już bardzo polecało .:angryy:

Zuziu mysle, ze jestesmy w podobnym wieku :):) moj syn ma 30 lat :):)