zuzka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='agada']To miejmy nadzieję będzie już tylko lepiej![/QUOTE] No musi być lepiej nie ma innej opcji :lol: Quote
Szarotka Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='zuzka']Karma dla Henia zamówiona i zapłacona KARMA 129 ZŁ [quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty dla Henia od; MARTINI77 - 10 zł V grzenka - 20 zł V Szarotka - 20 zł V MakS - 10 zł V ANTONINA JANINA G - 50 zł V - która to cioteczka przyznać się bez bicia ..... Bardzo dziękuje w imieniu Henia Cioteczki proszę piszcie przy wpłatach swoje nicki i dla którego psiaczka żeby mi się nie taśtało bo mam wpłaty na 3 psiaki więc muszę uważać . Zaraz to podlicze :):) chociaz bardzo tego nie lubie. Dalej mam wrazenie, ze nam ktos wisi ???????? Ciotkom, ktore wplacily bardzo dziekuje :):) Quote
Ingrid44 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ale Henius sliczny na zdjeciach . Widac ze kochana psinka:loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty dla Henia od; MARTINI77 - 10 zł V grzenka - 20 zł V Szarotka - 20 zł V MakS - 10 zł V ANTONINA JANINA G - 50 zł V - która to cioteczka przyznać się bez bicia ..... Bardzo dziękuje w imieniu Henia Cioteczki proszę piszcie przy wpłatach swoje nicki i dla którego psiaczka żeby mi się nie taśtało bo mam wpłaty na 3 psiaki więc muszę uważać . Wiedziałam, że gdzieś nicka nie wpisałam :angryy: - kasuję ten stały przelew i wpiszę nowy - będzie dobrze:oops: Quote
funia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 DZiękuję Zuziu ,więc pewnie dzisiaj Heniek zje juz na kolacje swoja karmę . We wtorki pryskamy na grzyba ( to juz było trzecie pryskanie ,ma byc siedem pryskań ) a w piatki kapiemy w pyroxywecie .( na ropę i na grzyba ) .Co dziennie dostaje rano witaminy do jedzenie a wieczorem antybiotyk na pałeczkę ropy błękitnej .Jego żoładek jest juz biedny .(dostaje ochronnie specjalny proszek do jedzenia ) Poza tym jest kochanym Heńkiem ,który tak nauczył sie miłośći ze jak widzi człowieka to mało nie zwariuje .Ukochał sobie mnie (dodam nieskromnie ). Quote
andegawenka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty dla Henia od; MARTINI77 - 10 zł V grzenka - 20 zł V Szarotka - 20 zł V MakS - 10 zł V ANTONINA JANINA G - 50 zł V - która to cioteczka przyznać się bez bicia ..... Bardzo dziękuje w imieniu Henia Cioteczki proszę piszcie przy wpłatach swoje nicki i dla którego psiaczka żeby mi się nie taśtało bo mam wpłaty na 3 psiaki więc muszę uważać . Poprawiła dopisując nicka w treści stałego przelewu taka jedna ga....ta :angryy: Quote
zuzka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='andegawenka']Poprawiła dopisując nicka w treści stałego przelewu taka jedna ga....ta :angryy:[/QUOTE] No widze że Cioteczka przyznała się bez bicia . Tak też myślałam że to Tu cioteczko ale wolałam sie upewnić . Quote
zuzka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Funiu czy pieniądze za hotelik 240 zł i za leki 40 zł dotarły do Ciebie? Quote
funia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Tak ,tak Zuziu dziekuje właśnie miałam to napisac :oops: Quote
Szarotka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Pewnie karma niedlugo przyjdzie :):) A ja ciotke Andegawenke wyczulam od razu :):) Quote
funia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Henio ma fajne kłaczki na uszach ,tam gdzie było łyso i szorstko teraz sypie sie włos .....CZarny mięciutki po prostu nowy jak z fabryki .Niedlugo uszka mu zarosna i będzie dobrze ,chłopak nam w oczach pieknieje . Tylko z tego co widzę płynu na grzyba nie wystarczy bo juz 3 pryskania były a zostało niewiele ( ma byc 7 ) .Płyn ma 100ml.A jednorazowo idzie sporo bo pryskam go prawie całego .Jeszcze mam na przyszły wtorek ,ale na nastepny raz juz zabraknie .Koszt Fungidermu 29zł:roll: Quote
andegawenka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Najstarszy i największy ślepak na dogo, jak się nie pomyli to urządzamy święto:oops: ale w pracy muszę być precyzyjna i jeszcze jestem, ale przychodzi mi to coraz trudniej:p Witaj Heniu, wczoraj nie mogłam się dostać na dogo:smile: Quote
Akrum Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 to będzie trzeba zakupić kolejną buteleczkę tego płynu na grzybicę, nie można przestać w trakcie leczenia. a jak stoimy z finansami Henia?? wystarcza jeszcze z tych jednorazowych na te wszystkie wydatki?? Quote
Akrum Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Szarotko, ja nie wiem jak tak mogłaś... ;) nie zapisałaś na pierwszej, że wpłaciłam na maj, a już dawno wpłaciłam... i potem ciotki będą mi wypominać, że nie pamiętam o Heniu, że o niego nie dbam... hihi, a tak szczerze, to domyślam się że z nadmiaru pracy i wątków i postów przeoczyłaś po prostu ;) strona 123 post 1229 zuzka napisała, że wpłaciłam :) Quote
andegawenka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 A jak u Szarotki z tą porą doby: do tyłu czy do przodu 6 godzin;) Quote
andegawenka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ło matko Ciotka Szarotka śpi jeszcze, piszą że różnica może być i 10 godzin:crazyeye: Quote
andegawenka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Heniu. ciotka kończy pracę - do zobaczenia w domu (niestety w moim nie Twoim):shake: Quote
anawa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='andegawenka']A jak u Szarotki z tą porą doby: do tyłu czy do przodu 6 godzin;)[/QUOTE] Szarotka jest........... do tyłu..... ;) Quote
Szarotka Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Akrum napisał(a):Szarotko, ja nie wiem jak tak mogłaś... ;) nie zapisałaś na pierwszej, że wpłaciłam na maj, a już dawno wpłaciłam... i potem ciotki będą mi wypominać, że nie pamiętam o Heniu, że o niego nie dbam... hihi, a tak szczerze, to domyślam się że z nadmiaru pracy i wątków i postów przeoczyłaś po prostu ;) strona 123 post 1229 zuzka napisała, że wpłaciłam :) Ok. to ja dopisze :):) ten maj :):) ja jestem dobra w agitacji, z buchalteria to ......, ale i tak mi swietnie idzie :):) Quote
funia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Nie przyszła jeszcze karma ....Dziwne bo jak zamawiam np .w Srodę to w czwartek już mam .....Moze jakaś pomyłka zaszła ? Heniek dzisiaj kąpany był w pyroxywecie i był nieznośny bo zwiewał mi i musiałam go prosic aby łaskawie podszedł .W końcu przywiąząłam go do ogrodzenia i uczyniłam co miałam w zamiarze ..... Jak go troche osuszyłam po tym szamponie to tak śmiesznie mu stały te nowe kłaczki do góry :evil_lol:Wygladał jak jeżozwierz .... Quote
zuzka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Karme zakupiłam 5 -05 więc też nie wiem dlaczego jeszcze nie dotarła. Napisałam e-maila do światkarm. Oczywiście podałam adres który dostałam na PW. Quote
Recommended Posts