Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

pilna chyba nie, bo Henio ma jakieś zaskurniaki odłożone - chyba ;)
ja przelałam dlatego, że wypłata wpłynęła, więc od razu wszystkie deklaracje przelewam.

Posted

Różnie to bywa z tymi karmami - sama jestem ciekawa czy pomoże. Mój Gienek ma alergię i kupiliśmy Eukanubę antyalergiczną za 200 zł. Jadł ją i tylko ją cały miesiąc, ale poprawy nie było w ogóle :(
Tylko pamiętaj funiu, że jak Heniński będzie miał tą karmę to już nic innego nie można mu podawać, nawet maleńkiego smaczka

Posted

Ja wiem ze Hills specjalizuje sie w Karmach dla psow z roznymi dolegliwosciami. Moj Piesio jest na Hills i/d bo ma problemy z jelitami . Bardzo mu sie poprawilo jak zaczal ja jesc (+ puszki Hills i/d). Wiec moze lepiej zainwestowac w cos sprawdzonego.

Posted

Świat Karm ma najtaniej sprawdziłam .Więc tam dzwońcie i kurier przywiezie mi pod dom .Tylko prosze podajcie Adres domowy ,mieszkam przy ulicy łatwiej dojedzie niz do Hoteliku .Komu mam na pw wysłac swój adres ?
Heniuta wczoraj mnie rozbroił ....Wysoko na ogrodzeniu wisza zabawki ,którymi on się bawić nie moze .Ma swoja piłke .A on bidny tak chciał bawic sie akurat tymi co były wysoko .

Posted

funia napisał(a):
Świat Karm ma najtaniej sprawdziłam .Więc tam dzwońcie i kurier przywiezie mi pod dom .Tylko prosze podajcie Adres domowy ,mieszkam przy ulicy łatwiej dojedzie niz do Hoteliku .Komu mam na pw wysłac swój adres ?

Chyba będzie najprościej jak Funiu dowiesz się się ile kosztuje ta karma i ja przeleje Ci pieniądze za
hotelik 260 + za karme razem i Ty sama zamów .
Weź na karmę Fakturę i wstaw na wątek .

Masz zapchaną skrzynkę ...

Posted

Wczoraj byliśmy na wizycie kontrolnej bo konczą się antybiotyki .
Wetka była pełna optymizmu .Zauwazyła znaczną poprawę sierści i skóry ,wyrosły nowe włosy na udzie ( tam gdzie było łyse i czerwone ) .Nie ma nawet milimetra na skórze zaczerwienionego .To dobrze wrózy .Przytył prawie kilogram .
Ogólnie jest spora poprawa .
Był tak grzeczny ,jak to kochana Heniuta .....Dostał jak zwykle od wetki prezenty-- witaminy 2 opakowania .Jedne w płynie ,drugie w tabletkach oraz około 2 kg karmy.
Wetka nie policzyła za wizytę ,tylko za antybiotyk na kolejne 2 tyg.30zł
Koszt leków wraz z dojazdem 40zł

Posted

Witaj Heniu wybacz, ze zadko zagladam, bo jakos strasznie zajeta sie zrobilam.
Zuziu jak wyslesz pieniadze do Funi to napisz, to ja wprowadze w pierwszy post jak wroce, bo dzisiaj wyjezdzam na caly dzien.
Moja deklaracja na Henia tez juz jest w Polsce, teraz tylko Ania musi wplacic.

Posted

U nas lało dzisiaj prawie cały dzień ....Heniek miał lekko futro zmoczone i potargane .Biegł do boksów jak hart ......Nie chciał chłopaczysko zmoknąć ;)