Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 pilna chyba nie, bo Henio ma jakieś zaskurniaki odłożone - chyba ;) ja przelałam dlatego, że wypłata wpłynęła, więc od razu wszystkie deklaracje przelewam. Quote
andegawenka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ..u mnie 10-go i ani dnia wcześniej : praca w firmie prywatnej:p Quote
Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ja mam to szczęście, że w budżetówce, no ale znów wypłata - wiadomo jak płacą w budżetówkach... :( Quote
zuzka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 WPŁYNEŁA WPŁATA OD ; AKRUM - 40 zł za V HENIU BARDZO DZIEKUJE Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Różnie to bywa z tymi karmami - sama jestem ciekawa czy pomoże. Mój Gienek ma alergię i kupiliśmy Eukanubę antyalergiczną za 200 zł. Jadł ją i tylko ją cały miesiąc, ale poprawy nie było w ogóle :( Tylko pamiętaj funiu, że jak Heniński będzie miał tą karmę to już nic innego nie można mu podawać, nawet maleńkiego smaczka Quote
Ingrid44 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja wiem ze Hills specjalizuje sie w Karmach dla psow z roznymi dolegliwosciami. Moj Piesio jest na Hills i/d bo ma problemy z jelitami . Bardzo mu sie poprawilo jak zaczal ja jesc (+ puszki Hills i/d). Wiec moze lepiej zainwestowac w cos sprawdzonego. Quote
funia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Świat Karm ma najtaniej sprawdziłam .Więc tam dzwońcie i kurier przywiezie mi pod dom .Tylko prosze podajcie Adres domowy ,mieszkam przy ulicy łatwiej dojedzie niz do Hoteliku .Komu mam na pw wysłac swój adres ? Heniuta wczoraj mnie rozbroił ....Wysoko na ogrodzeniu wisza zabawki ,którymi on się bawić nie moze .Ma swoja piłke .A on bidny tak chciał bawic sie akurat tymi co były wysoko . Quote
Akrum Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Heniek pewnie stęskniony towarzystwa i dlatego tak chciał choć zabawki innych psiaków dostać... Quote
zuzka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 funia napisał(a):Świat Karm ma najtaniej sprawdziłam .Więc tam dzwońcie i kurier przywiezie mi pod dom .Tylko prosze podajcie Adres domowy ,mieszkam przy ulicy łatwiej dojedzie niz do Hoteliku .Komu mam na pw wysłac swój adres ? Chyba będzie najprościej jak Funiu dowiesz się się ile kosztuje ta karma i ja przeleje Ci pieniądze za hotelik 260 + za karme razem i Ty sama zamów . Weź na karmę Fakturę i wstaw na wątek . Masz zapchaną skrzynkę ... Quote
Szarotka Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Mysle, ze moze tak faktycznie najprosciej. Musze w koncu sprawdzic, czy wszystkie ciotki wplacily w marcu :):) Quote
funia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Wczoraj byliśmy na wizycie kontrolnej bo konczą się antybiotyki . Wetka była pełna optymizmu .Zauwazyła znaczną poprawę sierści i skóry ,wyrosły nowe włosy na udzie ( tam gdzie było łyse i czerwone ) .Nie ma nawet milimetra na skórze zaczerwienionego .To dobrze wrózy .Przytył prawie kilogram . Ogólnie jest spora poprawa . Był tak grzeczny ,jak to kochana Heniuta .....Dostał jak zwykle od wetki prezenty-- witaminy 2 opakowania .Jedne w płynie ,drugie w tabletkach oraz około 2 kg karmy. Wetka nie policzyła za wizytę ,tylko za antybiotyk na kolejne 2 tyg.30zł Koszt leków wraz z dojazdem 40zł Quote
agada Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ja mogę już przesłać kasę za następne dwa mies. z góry, ale po dłuuugim weekendzie... Quote
funia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Heniu ty taki samotny ,ciotki swietują czy co .....:mad: Quote
Ingrid44 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 funia napisał(a):Heniu ty taki samotny ,ciotki swietują czy co .....:mad: Chyba Swietuja :) Quote
andegawenka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :-(Niektóre na działce tyrały.... Witaj Heniu przed snem:lol: Quote
KrystynaS Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Dobre wieści nam funiu przynosisz :lol:. Że spytam, piszesz o leczeniu tej pałeczki ropy błękitnej i tu jest taka poprawa. Quote
Akrum Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 super wiadomości :) byle tak dalej i Heniek niedługo bedzie zdrów :) Quote
Szarotka Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Witaj Heniu wybacz, ze zadko zagladam, bo jakos strasznie zajeta sie zrobilam. Zuziu jak wyslesz pieniadze do Funi to napisz, to ja wprowadze w pierwszy post jak wroce, bo dzisiaj wyjezdzam na caly dzien. Moja deklaracja na Henia tez juz jest w Polsce, teraz tylko Ania musi wplacic. Quote
funia Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 U nas lało dzisiaj prawie cały dzień ....Heniek miał lekko futro zmoczone i potargane .Biegł do boksów jak hart ......Nie chciał chłopaczysko zmoknąć ;) Quote
andegawenka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 U nas prawie wcale, ale teraz ta fala z Zamościa przyszła do nas:sleep2: kolorowych snów Heniu:smile: Quote
Recommended Posts