Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzka']Cioteczki nie martwcie się o finanse Henia bo mimo że nic nie pisze bo nie mam na to głowy bo mam w czwartek POGRZEB MOJEJ SIOSTRY to jego finansów pilnuje i właśnie

ZROBIŁAM PRZELEW NA 55 ZŁ ZA WETA I LEKI DLA HENIA

Widze, ze Ci wyslala 55 zl. czy to jest caly koszt. Zuzia pewnie teraz jest nie do zycia :(:( biedna Zuzia :(:(

Musze tez sprawdzic czy jakies ciotki nie zalegaja na kwiecien i bede molestowac:evil_lol::evil_lol:

Posted

Zuzia jest bardzo dobra księgowa .Wszystko na bieżąco przelewane .Ostatni zwrot był na kwote 55zł .Czyli antybiotyk + antybiogram.

teraz pozostało do zwrotu 29zł za płyn na grzyba ;) I bedziemy na czysto .

Posted

[quote name='funia']Zuzia jest bardzo dobra księgowa .Wszystko na bieżąco przelewane .Ostatni zwrot był na kwote 55zł .Czyli antybiotyk + antybiogram.

teraz pozostało do zwrotu 29zł za płyn na grzyba ;) I bedziemy na czysto .

Zuzia jak bedzie miala sile to przesle.

Posted

zuzka napisał(a):
Dziękuje wam kochane Cioteczki za współczucie i wyrozumiałość .

Zrobiłam przelew na kwotę 29 zł

Dzieki Zuziu. :):)
A jak tam Henio sobie radzi ??

Posted

witaj Heniutku :)
przepraszam, że dopiero o tej porze dziś do ciebie zaglądam, ale byłam zajęta, musiałam troszkę zadbać też o moje ogony, ale już jestem i miziam cię i za uszkiem tez cię drapkam :)
pojdziemy na spacerek, co?

Posted

trudno powiedzieć czy jest lepiej ....Wizualnie forma psychiczna i fizyczna w skali jeden do 10 --daje 10 .Ale wam chodzi pewnie o jego futro .Na nim tez nie widze róznicy .Wetka powiedziała ,ze po 2 tygodniach brania antybiotyku obejrzy sie go .Po 7 tygodniach zakończe pryskanie lekiem na grzyba .więc tak naprawdę wszystko jest jak było .Biega ,cieszy sie ,tylko sam jest biedak na wybiegu i smutny troche jest .Ale nauczyłam go ze dostaje extra na wybiegu kawalek kielbasy i jest zadowolony .Musi to przejsć bo tylko gruntowne wyleczenie da mu szansę na domek .
Jutro foty ;)

Posted

funia napisał(a):
trudno powiedzieć czy jest lepiej ....Wizualnie forma psychiczna i fizyczna w skali jeden do 10 --daje 10 .Ale wam chodzi pewnie o jego futro .Na nim tez nie widze róznicy .Wetka powiedziała ,ze po 2 tygodniach brania antybiotyku obejrzy sie go .Po 7 tygodniach zakończe pryskanie lekiem na grzyba .więc tak naprawdę wszystko jest jak było .Biega ,cieszy sie ,tylko sam jest biedak na wybiegu i smutny troche jest .Ale nauczyłam go ze dostaje extra na wybiegu kawalek kielbasy i jest zadowolony .Musi to przejsć bo tylko gruntowne wyleczenie da mu szansę na domek .
Jutro foty ;)

Czekam na piękne foty, bo zbliża się termin pojawienia ogłoszeń dla Heniutka... :D

Posted

Andzike napisał(a):
Czekam na piękne foty, bo zbliża się termin pojawienia ogłoszeń dla Heniutka... :D

a tyle co chciałam spytać, co z ogłoszeniami dla Heniutki ;)

Posted

Andzike napisał(a):

Kurka on zalewany od stóp do głów jakimiś płynami, mazany maziajami, a tu ładne zdjęcia potrzebne ... a to pech :(

Posted

funia napisał(a):
andegawenko wysyłamCi numer na pw ,ale nie idzie bo masz zapchaną skrzynkę

Do Ciebie też nie idzie pw.:shake:

Tu cytuję, jak przeczytasz zmienię post:

"Funiu, moja durna skrzynka mówi że mam 49 ze 100 możliwych. nie wiem co się dzieję na pw ale Tula pisze to samo o pełnej skrzynce. Jeśli znajdziesz chwilke to może na gg lub maila chociaż już wyczyściłam skrzynkę.
Pozdrawiam. Nina"

Witaj Heniu...