Szarotka Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='zuzka']Cioteczki nie martwcie się o finanse Henia bo mimo że nic nie pisze bo nie mam na to głowy bo mam w czwartek POGRZEB MOJEJ SIOSTRY to jego finansów pilnuje i właśnie ZROBIŁAM PRZELEW NA 55 ZŁ ZA WETA I LEKI DLA HENIA Widze, ze Ci wyslala 55 zl. czy to jest caly koszt. Zuzia pewnie teraz jest nie do zycia :(:( biedna Zuzia :(:( Musze tez sprawdzic czy jakies ciotki nie zalegaja na kwiecien i bede molestowac:evil_lol::evil_lol: Quote
andegawenka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Heniutek zakleiły Cię Cioteczki paragonami i rozliczeniami, a ja przyszłam powiedzieć Ci dobranoc:sleep2: Quote
funia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zuzia jest bardzo dobra księgowa .Wszystko na bieżąco przelewane .Ostatni zwrot był na kwote 55zł .Czyli antybiotyk + antybiogram. teraz pozostało do zwrotu 29zł za płyn na grzyba ;) I bedziemy na czysto . Quote
funia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zuziu jestem myslami z toba .Trzeba wiele czasu zeby ból minął...... Quote
Szarotka Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='funia']Zuzia jest bardzo dobra księgowa .Wszystko na bieżąco przelewane .Ostatni zwrot był na kwote 55zł .Czyli antybiotyk + antybiogram. teraz pozostało do zwrotu 29zł za płyn na grzyba ;) I bedziemy na czysto . Zuzia jak bedzie miala sile to przesle. Quote
funia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Oczywiście .Nie ma pośpiechu . Pisze ,zeby na bieżaco było wiadomo na czym stoimy . Quote
zuzka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dziękuje wam kochane Cioteczki za współczucie i wyrozumiałość . Zrobiłam przelew na kwotę 29 zł Quote
Szarotka Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 zuzka napisał(a):Dziękuje wam kochane Cioteczki za współczucie i wyrozumiałość . Zrobiłam przelew na kwotę 29 zł Dzieki Zuziu. :):) A jak tam Henio sobie radzi ?? Quote
Ingrid44 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zdrowiej Heniutku zebys znowu mogl biegac z kolegami :) Quote
KrystynaS Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Późnym wieczorem odwiedzam Henia i pozdrawiam wszystkie Heniowe Ciocie Quote
Szarotka Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Witaj Henio :):) Mam nadzieje, ze jest lepiej ???? Quote
andegawenka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 :help1::help1: potrzebny pilnie kontakt z Bianka0. Tuli Bianka0 jest potrzebna do rozmowy przedadopcyjne bokserki. Witaj Heniutku mój ukochany.:multi: Quote
Akrum Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 witaj Heniutku :) przepraszam, że dopiero o tej porze dziś do ciebie zaglądam, ale byłam zajęta, musiałam troszkę zadbać też o moje ogony, ale już jestem i miziam cię i za uszkiem tez cię drapkam :) pojdziemy na spacerek, co? Quote
funia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 andegawenko wysyłamCi numer na pw ,ale nie idzie bo masz zapchaną skrzynkę Quote
funia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 trudno powiedzieć czy jest lepiej ....Wizualnie forma psychiczna i fizyczna w skali jeden do 10 --daje 10 .Ale wam chodzi pewnie o jego futro .Na nim tez nie widze róznicy .Wetka powiedziała ,ze po 2 tygodniach brania antybiotyku obejrzy sie go .Po 7 tygodniach zakończe pryskanie lekiem na grzyba .więc tak naprawdę wszystko jest jak było .Biega ,cieszy sie ,tylko sam jest biedak na wybiegu i smutny troche jest .Ale nauczyłam go ze dostaje extra na wybiegu kawalek kielbasy i jest zadowolony .Musi to przejsć bo tylko gruntowne wyleczenie da mu szansę na domek . Jutro foty ;) Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 funia napisał(a):trudno powiedzieć czy jest lepiej ....Wizualnie forma psychiczna i fizyczna w skali jeden do 10 --daje 10 .Ale wam chodzi pewnie o jego futro .Na nim tez nie widze róznicy .Wetka powiedziała ,ze po 2 tygodniach brania antybiotyku obejrzy sie go .Po 7 tygodniach zakończe pryskanie lekiem na grzyba .więc tak naprawdę wszystko jest jak było .Biega ,cieszy sie ,tylko sam jest biedak na wybiegu i smutny troche jest .Ale nauczyłam go ze dostaje extra na wybiegu kawalek kielbasy i jest zadowolony .Musi to przejsć bo tylko gruntowne wyleczenie da mu szansę na domek . Jutro foty ;) Czekam na piękne foty, bo zbliża się termin pojawienia ogłoszeń dla Heniutka... :D Quote
Akrum Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Andzike napisał(a):Czekam na piękne foty, bo zbliża się termin pojawienia ogłoszeń dla Heniutka... :D a tyle co chciałam spytać, co z ogłoszeniami dla Heniutki ;) Quote
Szarotka Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Hej Heniu jak tam twoja blekitna paleczka :):) ladnie brzmi a okazuje sie, ze nie jest pozytywna ...... Quote
E-S Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Andzike napisał(a):Czekam na piękne foty, bo zbliża się termin pojawienia ogłoszeń dla Heniutka... :D Kurka on zalewany od stóp do głów jakimiś płynami, mazany maziajami, a tu ładne zdjęcia potrzebne ... a to pech :( Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Akrum']a tyle co chciałam spytać, co z ogłoszeniami dla Heniutki ;) Się zrobią, termin nadchodzi, ale przydałoby się więcej ładnych zdjęc... Mam nadzieję, że się Heniutek nie obrazi... trochę nas tutaj to może znacie kogoś z Andrychowa lub okolic? Szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej dla staruszka Kruczka... http://www.dogomania.pl/threads/180949-KRUCZEK-ma%C5%82y-ciekawy-%C5%9Bwiata Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Heniutku, dobranoc... Późno Cię przyszłam pomiziam bo spędzam wszystkich do Bruna... http://www.dogomania.pl/threads/184299-Bruno-molosowaty-pi%C4%99kny...-POM%C3%93%C5%BBCIE-!!!!!! Quote
Szarotka Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='Andzike']Heniutku, dobranoc... Późno Cię przyszłam pomiziam bo spędzam wszystkich do Bruna... http://www.dogomania.pl/threads/184299-Bruno-molosowaty-pi%C4%99kny...-POM%C3%93%C5%BBCIE-!!!!!! Czy Bruno to ta tragedia ??? Quote
andegawenka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 funia napisał(a):andegawenko wysyłamCi numer na pw ,ale nie idzie bo masz zapchaną skrzynkę Do Ciebie też nie idzie pw.:shake: Tu cytuję, jak przeczytasz zmienię post: "Funiu, moja durna skrzynka mówi że mam 49 ze 100 możliwych. nie wiem co się dzieję na pw ale Tula pisze to samo o pełnej skrzynce. Jeśli znajdziesz chwilke to może na gg lub maila chociaż już wyczyściłam skrzynkę. Pozdrawiam. Nina" Witaj Heniu... Quote
funia Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 andegawenko wysłałam Ci na maila numer Bianki0.;) Ja też miałam zapchana skrzynke ....:oops: Quote
Recommended Posts