E-S Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 agada napisał(a):U mnie dochodzi ględzący mąż, wyrzuty sumienia :oops:(w obie strony, ze i tu i tu robię za mało, przydałby się jakis klon:cool3:) i też moi rezydenci, czasami zastanawiam się jak inni dają radę? Nie dają ... nie ma takich, jak mówią, że dają to kłamią, doby nie rozciągną. Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Witaj Heniu :):) w te piekna sloneczna pogode:):) Quote
funia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 SZarotko u nas wcale nie jest piekna ,leje deszcz i jest zimno ....Ale Heniucie to wcale nie przeszkadza .JEst szcześliwy :loveu: Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Na tym podobno polega prawdziwe szczescie, jest bez powodu:loveu::loveu::multi::multi::multi: Henio jest enlighten:loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 funia napisał(a):SZarotko u nas wcale nie jest piekna ,leje deszcz i jest zimno ....Ale Heniucie to wcale nie przeszkadza .JEst szcześliwy :loveu: Heniu witaj, przysłałeś mi deszcz i zimno do Lublina, ale nic nie szkodzi, Tobie bardziej się przyda ładna pogoda bo mam nadzieję że Zamość tonie w słońcu:) Quote
E-S Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 andegawenka napisał(a):Heniu witaj, przysłałeś mi deszcz i zimno do Lublina, ale nic nie szkodzi, Tobie bardziej się przyda ładna pogoda bo mam nadzieję że Zamość tonie w słońcu:) ale Heniowi pewnie nie przeszkadza :) Zawsze radosny :) Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 a u mnie dziś od rana piękne słoneczko :) Heniek, choć pójdziemy na spacerek :) Quote
andegawenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 :stormy-sad:Akrum napisał(a):a u mnie dziś od rana piękne słoneczko :) Heniek, choć pójdziemy na spacerek :) a chmura pyłu wulkanicznego jeszcze nie dotarła? Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 andegawenka napisał(a)::stormy-sad: a chmura pyłu wulkanicznego jeszcze nie dotarła? do mnie jeszcze nie, póki co jest w północno zachodniej części Polski,a ja w zachodniej mieszkam :) i mam nadzieję, że nie przyjdzie :) bo ładna pogoda jest i pewnie moje ogony wygrzewają się już na podwórku na trawce, a ja bidulka musze siedzieć w pracy i tylko przez okno słoneczko mnie grzeje... Quote
andegawenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ...ale mają dobrze, żeby jeszcze Heniuś taki podwórko znalazł:-( Quote
Szarotka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 andegawenka napisał(a):Oj Heniu, nie masz odwiedziń:shake: A co Funia zabronila .........o biedny Henius bez odwiedzin :):) Quote
andegawenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Szarotka napisał(a):A co Funia zabronila .........o biedny Henius bez odwiedzin :):) :hmmmm: szlabanik ciotki dostały czy co? Heniu narozrabiaj tam:bigcool: Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 no to na dobranoc jeszcze Heniu do ciebie przychodzę i mówię ci dobranoc :) Quote
Andzike Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dobranoc Heniutku !!! Zla ciotka za rzadko do Ciebie zagląda - wszędzie zapraszają i biega w odwiedziny ;) Miziam na dobranoc :*** Quote
Ingrid44 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Wieli buziol na Dobranoc dla Henia :) :) :) Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Henio wyslalam chyba 200 pw dla Kamelka i Faxa, mam nadzieje, ze pomoze: Kamel i Fax siedza 8 lat w schronie. Brakuje nam 225 zl deklaracji:( http://www.dogomania.pl/threads/182235-8-lat-za-kratami!-Brakuje-225z%C5%82-%C5%BCeby-psiaki-mog%C5%82y-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko... Quote
andegawenka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Heniu pozwolisz na ofa, ale potrzebujemy pomocy: [INDENT]"Dziewczyny przepraszam za offa ale poszukuje kogoś z okolic Kraśnika do sprawdzenia domu dla bokserki, która została uratowana przez moją znajomą i fundację SOS bokserom od śmierci głodowej. Ludzie zainteresowani jej adopcją są dokładnie z miejscowości Trzydnik Duży a to w pobliżu Kraśnika, a to okolice Lublina więc pomyślałam, że zapytam" Quote
andegawenka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Szarotka napisał(a):Link nie dziala :(:( Szarotko, ja tylko skopiowałamn apel z tąd : http://www.dogomania.pl/threads/149208-Schronisko-Nowodwór-piękn*****-czekają-na-Twoją-pomoc!/page338 Quote
E-S Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 A ja mam pytanie do Funi - czy piłeczka twarda żółta przypadła Henrykowi do gustu? Czy aby nie za ciężka dla hrabiego ? Quote
Recommended Posts